4 ongelmaa, joihin maitohappobakteeri auttaa

Onko seuraava tilanne tuttu: Lähdet ostamaan esimerkiksi shampoota, ja mietit, millaisia ominaisuuksia tuotteelta toivot: kosteutusta, kiiltoa tai ehkä jonkin sellaisen tuotteen, joka sopii herkälle päänahalle.

Oletko kuitenkaan koskaan tarkemmin miettinyt, millaiseen tarkoitukseen ostat maitohappobakteereita?

Tiesitkö, että myös niitä valitessa kannattaa ensin pohtia, mihin ongelmaan toivot tuotteen tuovan helpotusta?

Kun tavoite on asetettu, oikean tuotteenkin valinta on helpompaa ja vältät hutiostokset.

Kokosimme sinulle neljä erilaista tavoitetta ja niihin sopivat täsmätuotteet.

Nimetön-1 (24)

1. Eroon turvotuksesta

Vatsan alueen turvotus on epämiellyttävä tunne, varsinkin silloin, kun siihen liittyy kipua. Taustalla voi olla monia eri syitä, kuten jotkin ruoka-aineet, vatsan toiminnallinen ongelma tai hormonaalinen vatsan turvotus.

Jotta turvotusta voisi tehokkaasti välttää, olisi tärkeä kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

Nimetön-1 (25)

2. Painonhallinta ja tehokkaampi aineenvaihdunta

Runsaskuituinen ruokavalio on tärkeä suoliston hyvinvoinnin kannalta. Sen sijaan, jos syömme runsaasti rasvaisia- ja sokeripitoisia herkkuja tai ruokavaliomme on yksipuolinen ja laadultaan köyhä, se ei sisällä riittävästi suolistobakteerien kannalta tärkeitä kuituja.

Tämä saattaa johtaa siihen, että suolistomikrobien toiminta muuttuu ja bakteerikanta suolistossamme köyhtyy.

Tiettyjen suolistobakteerien puutteella on puolestaan todettu olevan kytkös vatsarasvan kertymiseen. Toisin sanoen paino ei putoa, jos tiettyjä olennaisia bakteereita ei kyseisen ihmisen suolistossa ole.

Kun tavoitteena on painonpudotus, kannattaa avuksi ottaa tehokas maitohappobakteeri, joka säännöllisesti käytettynä varmistaa suolistomikrobiston riittävän monimuotoisuuden ja suoliston kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. 

Tähän tarkoitukseen oivia tuotteita ovat Pure Biotics Slim ja Pure Biotics Lean.

Lisäksi Pure Biotics Fiber auttaa palauttamaan vatsan toiminnan balanssin ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Tuotteita voi käyttää myös samanaikaisesti!

Nimetön-1 (26)

3. IBS-oireet kuriin

Ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS) ei virallisesti ole sairaus, vaan kyseessä on enemmänkin suoliston toiminnallinen häiriö, jossa se ylireagoi ärsykkeisiin.

Oireyhtymälle tyypillisiä oireita ovat vatsakipu, turvotus, ripuli tai ummetus tai molemmat vaihtelevasti.

Oireet saattavat kestää päivän tai jopa viikkoja. Toisinaan oireettomiakin jaksoja saattaa esiintyä.

Osalla niistä, jotka kärsivät ärtyvän suolen oireyhtymästä on havaittu poikkeavuuksia suoliston bakteeristossa. Vaikka ensisijaisesti kannattaakin jutella vaivasta lääkärin kanssa, voi oireiden lievittämiseksi hyvä apu löytyä myös Pure Biotics Gut, Pure Biotics Shield – ja Pure Biotics Balance -tuotteista.

Edellämainittuja tuotteita voit käyttää myös samanaikaisesti, sillä ne tukevat toinen toisiaan IBS -oireiden lievittämisessä.

Moni saa myös apua FODMAP-ruokavaliosta, johon voit tutustua tässä kirjoituksessa.

4. Ruoansulatuksen tueksi

Ruoansulatusongelmat ovat valitettavan tuttuja monille. Oireina voivat olla esimerkiksi ilmavaivat, kipu, kurina, ummetus, närästys ja vatsan seudun turpoaminen sekä tukala olo.

Lue tästä miten ravitsemusterapeutti huolehtii vatsan hyvinvoinnista.

Syitä ruoansulatusongelmiin on monia, mutta niitä voivat aiheuttaa:

Ruoansulatusentsyymit puolestaan ovat aineita, joita löytyy ruoansulatuselimistöstämme. Niiden tehtävänä on kiihdyttää kehossamme tapahtuvia kemiallisia reaktioita.

Jos ruoansulatusentsyymejä ei erity tarpeeksi, syömämme ruoka ei sula normaalisti. Se taas aiheuttaa ravintoaineiden imeytymiseen liittyviä häiriöitä ja kuormittaa ruoansulatuselimistöä.

Entsyymejä lisäämällä ruoansulatuksen toiminta tehostuu ja syömämme ruoka sulaa vatsassa paremmin. Lisäksi vatsa toimii säännöllisemmin ja kehomme pystyy hyödyntää ruoasta saatavat ravintoaineet.

Entsyymejä lisäät helposti valitsemalla Pure Biotics Boostin säännölliseksi osaksi arkeasi.

Yksi syy ruoansulatusongelmille voi olla myös suoliston huono kunto. Vuotavan suolen oireyhtymä on sellainen, jossa suolen läpäisevyys on lisääntynyt. Tällöin verenkiertoon pääsee sinne kuulumattomia ruokapartikkeleita.

Kun suoli vuotaa, sen limakalvo voi olla vaurioitunut ja sen vuoksi toimia puutteellisesti. Suolen kuntoa voi parantaa valitsemalla Pure Biotics RHM44-tuotteemme, joka auttaa kehoa korjaamaan suoliston soluja hyvin imeytyvillä rakennusaineilla.

Vaikka vatsavaivojen taustoja onkin aina hyvä ensin selvittää terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, ei niiden takana onneksi aina ole sairautta. Erilaisia epämukavia oireita voi lievittää tai jopa poistaa kokonaan valitsemalla oikeat tuotteet.

Kuuntele siis kehoasi, ja pohdi, millaisen tavoitteen tuotteelle asetat. Siten myös löydät parhaan vaihtoehdon valikoimastamme.

Facebook
WhatsApp
Email

Kommentoi kirjoitusta

Suosituimmat tuotteet

Hae sivulta

Ale!
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Säännöllisesti käytettynä se auttaa parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim toimii erityisen hyvin minkä tahansa ruokavalion tukena, tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää ruoansulatuselimistössäsi. Syö kaksi kapselia päivässä ennen ruokailua tyhjään vatsaan.

20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

25.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin ja nälkä pysyy loitolla pidempään, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa.

25.00  / kuukausi
Ale!
Ale!

Pure Biotics Lean

Optimoitu koostumus Tehostaa ruoansulatusta Huolella valmistettu Anniina Read More Slim maitohappobakteeria olen syönyt ja se on toiminut tosi hyvin. Siksi uskalsin kokeilla myös tätä. Parin viikon jälkeen kokemukset ovat hyviä, sillä ylimääräiset kilot häviävät edelleen. Sari Read More Fiber ja Slim olivat jo käytössä ja olen saanut niillä hyviä tuloksia niin halusin myös tämän. Kaikkia […]

32.00  / kuukausi