Maitohappobakteeri

Kiinnostaako tehokas ja laadukas maitohappobakteeri? "Kärsin vatsan turvotuksesta, ummetuksesta ja muista vatsaoireista koko elämäni, kunnes aloin syödä maitohappobakteereita. Tilanne on parantunut huomattavasti, ja nyt syön niitä joka ikinen päivä." Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita. Tuotteemme valmistetaan ja pakataan Suomessa.

39.90 

Omega 3

Kiinnostaako puhdas ja tehokas omega-3? Hyvät omega-3-rasvahapot auttavat pitämään rasva-aineenvaihdunnan toimivana, huoltavat limakalvoja, vähentävät ihon kuivumista ja vanhenemismuutoksia sekä vähentävät matala-asteista tulehdusta.

29.90 

Glow Hyaluronihapposeerumi

Varmista hehkuva ja pehmeä iho - tuplasti tehokkaampi! Tuplasti tehokkaampi kosteuttaja kuin tavallinen hyaluronihapposeerumi! - kosteuta ihoasi tehokkaasti ja luonnollisesti varmistaen pehmeän ihon koko päiväksi. Suunnittelimme seerumin niin, että osa hyaluronista aktivoituu välittömästi ja osa imeytyy hitaammin ihon syvempiin kerroksiin varmistaen hehkuvan ihon läpi päivän. Seerumin toinen tehoaine, tyrni, toimii luonnollisena ihon uudistajana ja elvyttäjänä. Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen. ”Kolmen päivän jälkeen huomasin eron ihossa ja viikossa ero oli jo melkoinen. Rypyt ja juoneet ovat selkeästi ”tasoittuneet” ja iho on tosi paljon pehmeämpi! Lupasitte hehkuvan ihon ja tää todella antaa sen!” – Maria U. Koko: 30ml

59.90 

Magnesium Plus

Moni kokee nukkuvansa ja palautuvansa paremmin magnesiumin avulla. Tähän tuotteeseen valittiin neljä erilaista magnesiumin muotoa, jotta sen teho olisi mahdollisimman hyvä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän magnesiumia.

24.90 

Epicor

Paranna vastustuskykyä ja hyvinvointiasi jo 2 tunnissa! Nordic Glow EpiCor vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja sen teho on kliinisesti testattu ja todistettu. Vastustuskyvyn vahvistamisen lisäksi se tuo arkeesi lisää energiaa ja parantaa stressinsietokykyäsi. EpiCorin on todettu vaikuttavan jo 2 tunnin sisällä sen nauttimisesta!

19.90 

Kirkas näkö

Kirkas näkö -ravintolisä sisältää kliinisesti testatut ravinteet. Ikääntyessä sekä päivittäisen rasituksen takia silmiin ja näkökykyyn voi tulla monenlaisia oireita. Ne eivät liity pelkästään näkökyvyn heikkenemiseen, vaan silmät voivat olla myös kuivat, ärtyneet ja punoittavat. Se on suunniteltu yli 30-vuotiaille ylläpitämään näkökykyä, hoitamaan kuivia ja ärtyneitä silmiä sekä antamaan silmille tarpeelliset ravinteet optimaalista näkökykyä varten.

23.50 

C-vitamiini Plus

Kaipaatko lisää piristystä päivään? Tämä plus-laatuinen tehokas C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja parantaa vastutuskykyä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän C-vitamiinia.

24.90 

Glow Anti-Age Seerumi

Vähennä näkyviä ikääntymisen merkkejä! Suunnittelimme seerumin niin, että se ehkäisee ikääntymisen merkkien ilmestymistä sekä vähentää jo näkyviä merkkejä. Sopii käytettäväksi yhdessä Glow Kasvovoiteen kanssa. Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen. "Huh! Tämähän toimii. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt reilun viikon ja aion käyttää kyllä jatkossakin. Ikää alkaa olla ja se näkyy. Seerumin ansiosta rypyt ja juonteet ovat alkaneet hävitä. Eivät kokonaan pois, mutta ero on selkeä." - Laila S. Koko: 30ml

59.90 

Saccharomyces boulardii

Oletko lähdössä matkalle? Moni tuntee Saccharomyces boulardii -tuotteen juuri ulkomaan matkoilla käytettävänä tuotteena joka huolehtii vatsan ja suoliston hyvinvoinnista. Tämä valmiste on suunniteltu niin, että Boulardii lisääntyy nopeasti suolessa, mutta toisin kuin maitohappobakteerit, se ei jää pysyväksi asukiksi suoleen vaan häviää jo muutamassa päivässä suolesta, kun valmisteen käyttö lopetetaan. Lisäksi se on niin vahva, että se ei kuole antibioottikuurin aikana vaan pystyy toimimaan normaalisti siitä huolimatta ja siten tukemaan suoliston hyvinvointia. Syöt päivittäin vain 2 kapselia, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa.

19.90 

Glow Kasvovoide

Uudista, rakenna ja ravitse ihoa - täydellinen kasvovoide suomalaiselle iholle Kasvovoide on suunniteltu pehmentämään, virkistämään ja ravitsemaan ihoa. Sen luonnonmukaiset raaka-aineet on valikoitu tarkoin suomalaiselle iholle sopiviksi. Voiteen tehoaine on tyrni, mikä toimii luonnollisena ihon uudistajana ja elvyttäjänä. Glow Kasvovoide on ihonhoitorutiinisi kohokohta - puhdista kasvot, tehohoida ihoa seerumilla ja viimeistele hoito kasvovoiteella. Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen. "Sanoitte, että tämä tuote on se ihon ravintopommi ja se kyllä pitää paikkansa. Olen käyttänyt tätä nyt säännöllisesti ja ihoni on selvästi nuorentunut - selvästi kiinteämpi ja siloisampi, jopa mieheni on huomannut ja kommentoinut erosta. Tämä jää käyttöön varmasti!" - Anne V Koko: 50ml

49.90 

Rauta Plus

Moni nainen Suomessa kärsii raudan puutteesta, mikä voi aiheuttaa väsymystä ja heikentyneen vastustuskyvyn. Ottamalla rautaa ravintolisänä voi saada lisää energiaa, ehkäistä väsymystä ja parantaa vastustuskykyä. Tämä valmiste on suunniteltu niin, että saat raudan lisäksi tärkeät raudan imeytymistä auttavat ravinteet. Ne ovat C-vitamiini, B12-vitamiini ja B9-vitamiini. Lisäksi valikoimme kapselin, josta rauta purkautuu elimistöön hiljakseen. Näin varmistamme parhaan mahdollisen imeytymisen. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän rautaa.

15.90 

Glow Kasvoöljy

Ei enää kuivaa ihoa koskaan - tehokkaasti imeytyvä luonnollinen ihon syvähoitaja! Kasvoöljy on suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan intensiivisesti ihoa syvälle asti. Sen luonnolliset raaka-aineet auttavat pintasoluja uudistumaan ja viemään öljyn vaikuttavat tehoaineet syvälle ihoon ravitsemaan sitä. Öljyn tehoaine on tyrni, mikä toimii luonnollisena ihon uudistajana ja elvyttäjänä. Aloita ihonhoitorutiinisi tällä öljyllä ja varmistat raikkaan ja puhtaan ihon. Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen ja levittäen. "Olen kokeillut paljon erilaisia öljyjä ihonhoitoon, mutta tämä on selkeästi paras käyttämäni öljy! Rakastan kuinka pehmeä ihosta tulee tämän käytön jälkeen!" - Mirkku S. Koko: 30ml

49.90 

Multi B-vitamiini Plus

Tämä plus-laatuinen tehokas Multi B-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja parantaa vastutuskykyä. Tuote on tehokas yhdistelmä hyvin imeytyviä B-vitamiinin muotoja. Et tarvitse tämän lisäksi muita B-vitamiinivalmisteita. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, joka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän B-vitamiineja.

22.90 

Glow Ripsiöljy

Haaveiletko pitkistä, tuuheista ja vahvoista ripsistä? Ripsiöljy on omiaan vahvistamaan ripsiä ja edistämään niiden luonnollista kasvusykliä niin, että lopputuloksena näet pidemmät ja elinvoimaisemmat ripset. Tämä tuote on 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä iltaisin ripsille kevyesti sormenpäillä. "Neljän päivän jälkeen aloin nähdä tuloksia. Silloin ystäväni sanoi, että ripseni ovat muuttuneet pidemmiksi. Katsoin silloin tarkemmin peilistä ja näytti, että ripseni voivat paljon paremmin kuin aikaisemmin, ovat jotenkin elinvoimaisemmat" - Eija L. Koko: 50ml

39.90 

RAVINTOLISÄT

KOSMETIIKKA

Kaikki tuotteet

Nordic Glow

HYVINVOINTI ALKAA VATSASTA!

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hehkua ja hyvinvointia naisten elämään.