Tiesitkö, että maitohappobakteereissa ei aina ole maitoa?

Nimetön-1 (41)

Maitohappobakteereilla on hämmentävä nimi, sillä moni ajattelee niiden sisältävän maitoa, mikä ei välttämättä pidä paikkaansa: on olemassa runsaasti maidottomia maitohappobakteerivalmisteita.

Itse asiassa moni, joka välttelee maitoa esimerkiksi vatsa- tai iho-oireiden takia voisi juuri hyötyä maitohappobakteereista, sillä ne monipuolistavat suoliston bakteerikantaa ja ovat siten yhteydessä vatsan ja ihon hyvinvointiin. Myös maitoallergikot voivat käyttää maidottomia maitohappobakteereita.

Vatsa- ja iho-oireiden vähentämiseksi on hyvä karsia ruokavaliosta pois oireita aiheuttavat ruoka-aineet, kuten maitotuotteet, mutta jos rajoitettavia ruokia on paljon, se viestii usein siitä, että suoliston kunnossa on parannettavaa.

Ravitsemuksellisesta näkökulmasta paras ruokavalio on sellainen, joka sisältää monipuolisesti laadukasta ruokaa: olisi siis hyvä pyrkiä mieluummin vahvistamaan suoliston kuntoa kuin karsimaan ruokavaliosta ruoka-aineita.

Maitohappobakteerikapselit ovat omiaan tasapainottamaan suoliston mikrobikantaa, jonka häiriintyminen voi joskus olla suolisto-oireiden taustalla. Jos sinulla siis on runsaasti ruoka-aineita, jotka aiheuttavat vatsaoireilua, voisit hyötyä maitohappobakteereista.

Nimetön-1 (19)

Yleisesti ottaen maitohappobakteereita suositellaan syötävän esimerkiksi näistä syistä:

1. Maitohappobakteereista voivat auttaa vatsavaivoihin: jos kärsit turvotuksesta, ummetuksesta, ripulista tai ilmavaivoista, voit saada apua maitohappobakteereista.

2. Maitohappobakteereilla voivat auttaa rasva-aineenvaihdunnan parantamisessa, mikä voi helpottaa painonhallintaa ja painonpudotusta.

3. Maitohappobakteerit vahvistavat suoliston bakteerikantaa ja siksi niitä suositellaan syötävän ulkomaanmatkojen aikana.

4. Maitohappobakteereilla on immuunipuolustusta vahvistava ja ylläpitävä vaikutus, eli niiden avulla ehkäiset sairastumista flunssaan, vatsatautiin ja muihin pöpöihin.

5. Maitohappobakteerien käyttö voi vähentää atopia- ja allergiaoireilua puolustusjärjestelmän toiminnan tukemisen kautta.

6. Maitohappobakteerit myös vähentävät tulehdusta ja niillä on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia suun ja ienten terveyteen, mikä taas osaltaan vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

Koska suolisto on hyvin keskeinen elin, jonka kunto ja toiminta vaikuttaa suuresti moniin muihin elimiin ja elinjärjestelmiin, suoliston terveydestä huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää.

Suoliston häiriötilat tulisikin ottaa vakavasti, etenkin jos ne jatkuvat pidempään.

Maitohappobakteereiden saanti on yksi tapa edistää suoliston ja sen kautta koko elimistön hyvinvointia.

Facebook
WhatsApp
Email
 • Comment (7)
  • Minäkin olen tilannut pari kertaa ja olen tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun. Apua olen saanut maitohappobakteerista ja jatkan käyttämistä

  • Olen tilannut nyt 3 kertaa tätä maitohappobakteeria ja aion tilata jatkossakin. Se on ainoa, josta olen oikeasti saanut hyötyä.

   Ja tykkään siitä, että tilaukset ovat tulleet postiluukusta suoraan sisälle niin ei tarvitse ravata postista hakemaan. Kerran kesti vähän pidempään tulla tilaus, mutta silloin olikin tuo postin hässäkkä päällä.

  • Moi Nanna! Meillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä maitohappobakteerilla, joiden mielestä tuote on hyvä. Myös meidän mielestä se on erinomainen, joten voimme suositella sitä varauksetta.

   Mihinkään kestotilaukseen et sitoudu ollenkaan. Meillä kaikki tilaukset ovat vain kertatilauksia. Kun haluat lisää tuotteita niin teet vain uuden tilauksen.

   Meillä on myös täysi tyytyväisyystakuu, joten voit kokeilla tuotetta rauhassa ja saat rahasi takaisin, jos et pidä siitä.

 • Käytän maitohappobakteeri joka päivä, koska olen huomannut että se auttaa vastustuskykyä ja vatsaa toimimaan paremmin. En enää sairastele samalla tavalla ja on hoikempi olokin, kun vatas ja suoslisto toimii niin kuin pitääkin. Kokeilkaa ihmeessä tätä tuotetta!

Kommentoi kirjoitusta

Suosituimmat tuotteet

Hae sivulta

Ale!
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Säännöllisesti käytettynä se auttaa parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim toimii erityisen hyvin minkä tahansa ruokavalion tukena, tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää ruoansulatuselimistössäsi. Syö kaksi kapselia päivässä ennen ruokailua tyhjään vatsaan.

20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin ja nälkä pysyy loitolla pidempään, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa.

20.00  / kuukausi
Ale!
Ale!

Pure Biotics Lean

Optimoitu koostumus Tehostaa ruoansulatusta Huolella valmistettu Anniina Read More Slim maitohappobakteeria olen syönyt ja se on toiminut tosi hyvin. Siksi uskalsin kokeilla myös tätä. Parin viikon jälkeen kokemukset ovat hyviä, sillä ylimääräiset kilot häviävät edelleen. Sari Read More Fiber ja Slim olivat jo käytössä ja olen saanut niillä hyviä tuloksia niin halusin myös tämän. Kaikkia […]

22.00  / kuukausi