Tiesitkö, että maitohappobakteereissa ei aina ole maitoa?

Maitohappobakteereilla on hämmentävä nimi, sillä moni ajattelee niiden sisältävän maitoa, mikä ei välttämättä pidä paikkaansa: on olemassa runsaasti maidottomia maitohappobakteerivalmisteita.

Itse asiassa moni, joka välttelee maitoa esimerkiksi vatsa- tai iho-oireiden takia voisi juuri hyötyä maitohappobakteereista, sillä ne monipuolistavat suoliston bakteerikantaa ja ovat siten yhteydessä vatsan ja ihon hyvinvointiin. Myös maitoallergikot voivat käyttää maidottomia maitohappobakteereita.

Vatsa- ja iho-oireiden vähentämiseksi on hyvä karsia ruokavaliosta pois oireita aiheuttavat ruoka-aineet, kuten maitotuotteet, mutta jos rajoitettavia ruokia on paljon, se viestii usein siitä, että suoliston kunnossa on parannettavaa. Ravitsemuksellisesta näkökulmasta paras ruokavalio on sellainen, joka sisältää monipuolisesti laadukasta ruokaa: olisi siis hyvä pyrkiä mieluummin vahvistamaan suoliston kuntoa kuin karsimaan ruokavaliosta ruoka-aineita.

Probiootti- eli maitohappobakteerikapselit ovat omiaan tasapainottamaan suoliston mikrobikantaa, jonka häiriintyminen voi joskus olla suolisto-oireiden taustalla. Jos sinulla siis on runsaasti ruoka-aineita, jotka aiheuttavat vatsaoireilua, voisit hyötyä maitohappobakteereista.

Yleisesti ottaen maitohappobakteereita suositellaan syötävän esimerkiksi näistä syistä:

1. Maitohappobakteereilla on immuunipuolustusta vahvistava ja ylläpitävä vaikutus, eli niiden avulla ehkäiset sairastumista flunssaan, vatsatautiin ja muihin pöpöihin.

2. Maitohappobakteerien käyttö voi vähentää atopia- ja allergiaoireilua puolustusjärjestelmän toiminnan tukemisen kautta.

3. Maitohappobakteereista voi olla hyötyä vatsavaivoihin: jos kärsit turvotuksesta, ummetuksesta, ripulista tai ilmavaivoista, voit saada apua maitohappobakteereista.

4. Maitohappobakteerit myös vähentävät tulehdusta ja niillä on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia suun ja ienten terveyteen, mikä taas osaltaan vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

5. Maitohappobakteerit vahvistavat suoliston bakteerikantaa ja siksi niitä suositellaan syötävän ulkomaanmatkojen aikana.

Koska suolisto on hyvin keskeinen elin, jonka kunto ja toiminta vaikuttaa suuresti moniin muihin elimiin ja elinjärjestelmiin, suoliston terveydestä huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Suoliston häiriötilat tulisikin ottaa vakavasti, etenkin jos ne jatkuvat pidempään.

Maitohappobakteereiden saanti on yksi tapa edistää suoliston ja sen kautta koko elimistön hyvinvointia.

Kiinnostaako maidoton ja laadukas maitohappobakteeri? Tutustu kotimaiseen GLOW maitohappobakteeriimme ja tilaa omasi alennushinnoin klikkaamalla tästä!

7 vastausta

 1. Käytän maitohappobakteeri joka päivä, koska olen huomannut että se auttaa vastustuskykyä ja vatsaa toimimaan paremmin. En enää sairastele samalla tavalla ja on hoikempi olokin, kun vatas ja suoslisto toimii niin kuin pitääkin. Kokeilkaa ihmeessä tätä tuotetta!

  1. Moi Nanna! Meillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä maitohappobakteerilla, joiden mielestä tuote on hyvä. Myös meidän mielestä se on erinomainen, joten voimme suositella sitä varauksetta.

   Mihinkään kestotilaukseen et sitoudu ollenkaan. Meillä kaikki tilaukset ovat vain kertatilauksia. Kun haluat lisää tuotteita niin teet vain uuden tilauksen.

   Meillä on myös täysi tyytyväisyystakuu, joten voit kokeilla tuotetta rauhassa ja saat rahasi takaisin, jos et pidä siitä.

  2. Olen tilannut nyt 3 kertaa tätä maitohappobakteeria ja aion tilata jatkossakin. Se on ainoa, josta olen oikeasti saanut hyötyä.

   Ja tykkään siitä, että tilaukset ovat tulleet postiluukusta suoraan sisälle niin ei tarvitse ravata postista hakemaan. Kerran kesti vähän pidempään tulla tilaus, mutta silloin olikin tuo postin hässäkkä päällä.

  3. Minäkin olen tilannut pari kertaa ja olen tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun. Apua olen saanut maitohappobakteerista ja jatkan käyttämistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.