Näin valitset laadukkaan maitohappobakteerin

Oletko kuullut maitohappobakteereista tai kokeillut niitä, mutta olet vielä skeptinen sen suhteen, toimivatko ne?

Epäilyyn on syynsä, sillä jokainen maitohappobakteerituote ei ole keskenään samanarvoinen – ja siksi onkin tärkeää tietää, mitkä kriteerit tuotteen tulee täyttää.

4 + 1 neuvoa laadukkaan maitohappobakteerin valitsemiseen

1. Tarkista, että tuote sisältää useampaa bakteerikantaa, ei vain yhtä.

Tämä on tärkeää, jotta suoliston bakteerikanta ei pääse yksipuolistumaan, vaan pysyy monipuolisena, mikä onkin usein maitohappobakteereiden syömisen ydin.

Nimetön-1 (52)

2. Tutustu bakteerikantoihin: mitä ne ovat, onko niitä tutkittu ja löytyykö niistä tietoa?

Eniten tutkittuja bakteerikantoja ovat esimerkiksi lactobacillus rhamnosus, bifidobakterium lactis, lactobacillus reuteri ja lactobacillus casei.

3. Varmista, että bakteereja on tarpeeksi.

Varmista, että bakteerikantojen monipuolisuuden ja toimivuuden lisäksi tuote sisältää riittävästi bakteereja.

Jotta maitohappobakteerivalmiste on tehokas, sen tulee sisältää ainakin 5 miljardia bakteeria tai jopa enemmän.

Nimetön-1 (58)

4. Pyri valitsemaan mahdollisimman lisäaineeton tuote.

Moniin valmisteisiin lisätään esimerkiksi säilöntä-, väri-, täyte- ja makeutusaineita, jotka etenkin herkkävatsaiselle voivat aiheuttaa ikäviä oireita.

+ Varmista, että saat tarpeeksi kuitua ruokavaliosta.

Kun olet löytänyt kriteerit täyttävän maitohappobakteerin, huolehdi vielä sen toimivuudesta syömällä tuote tyhjään vatsaan päivittäin ja tarkistamalla, että ruokavaliossasi on riittävästi kuitua, jota bakteerit tarvitsevat suolistossa.

Facebook
WhatsApp
Email
 • Comment (8)
 • Ilmeisesti teidän maitohappobakteeri täyttää nuo kriteerit laadukkaasta tuotteesta? Ehkäpä kokeilen. onko tämä sellainen kestotilaus, mitä mainostetaan televisiossakin?

  • Kyllä! Kaikki kriteerit täyttyvät.

   Ei ole kestotilaus eli emme yritä sitoa sinua mihinkään sopimukseen. Kaikki tilaukset ovat kertatilauksia, ei mitään hämärähommia. Kun maitohappobakteerit loppuvat niin voit aina tilata lisää.

  • Moi Outi! Meillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä maitohappobakteerilla, joten voin suositella sitä sinullekin. Moni on saanut siitä apua.

   Saat tilaukselle tietysti tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla tuotetta rauhassa.

  • hei! täältä suositus kokeilla. on vain hyviä kokemuksia. stressivatsa ei enää vaivaa ja turvotus on poissa. matkoillakin pidän nykyään tätä mukana ja täytyy sanoa, että toimii!

   pisteet myös purkin suunnittelusta, ei vie paljoa tilaa laukussa, kun on niin littana!

   • Kiva kuulla, että maitohappobakteerista on ollut iloa! Mekin pidämme purkin mallista. Sujahtaa kivasti matkalaukkuun!

Kommentoi kirjoitusta

Suosituimmat tuotteet

Hae sivulta

Ale!
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Säännöllisesti käytettynä se auttaa parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim toimii erityisen hyvin minkä tahansa ruokavalion tukena, tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää ruoansulatuselimistössäsi. Syö kaksi kapselia päivässä ennen ruokailua tyhjään vatsaan.

20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

25.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin ja nälkä pysyy loitolla pidempään, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa.

25.00  / kuukausi
Ale!
Ale!

Pure Biotics Lean

Optimoitu koostumus Tehostaa ruoansulatusta Huolella valmistettu Anniina Read More Slim maitohappobakteeria olen syönyt ja se on toiminut tosi hyvin. Siksi uskalsin kokeilla myös tätä. Parin viikon jälkeen kokemukset ovat hyviä, sillä ylimääräiset kilot häviävät edelleen. Sari Read More Fiber ja Slim olivat jo käytössä ja olen saanut niillä hyviä tuloksia niin halusin myös tämän. Kaikkia […]

32.00  / kuukausi