Näin valitset laadukkaan maitohappobakteerin

Oletko kuullut maitohappobakteereista tai kokeillut niitä, mutta olet vielä skeptinen sen suhteen, toimivatko ne? Epäilyyn on syynsä, sillä jokainen maitohappobakteerituote ei ole keskenään samanarvoinen – ja siksi onkin tärkeää tietää, mitkä kriteerit tuotteen tulee täyttää.

Tästä postauksesta löydät 4 + 1 neuvoa laadukkaan maitohappobakteerin valitsemiseen:

1. Tarkista, että tuote sisältää useampaa bakteerikantaa, ei vain yhtä. Tämä on tärkeää, jotta suoliston bakteerikanta ei pääse yksipuolistumaan, vaan pysyy monipuolisena, mikä onkin usein maitohappobakteereiden syömisen ydin.

2. Tutustu bakteerikantoihin: mitä ne ovat, onko niitä tutkittu ja löytyykö niistä tietoa? Eniten tutkittuja bakteerikantoja ovat esimerkiksi lactobacillus rhamnosus, bifidobakterium lactis, lactobacillus reuteri ja lactobacillus casei.

3. Varmista, että bakteerikantojen monipuolisuuden ja toimivuuden lisäksi tuote sisältää riittävästi bakteereja. Jotta maitohappobakteerivalmiste on tehokas, sen tulee sisältää ainakin 5 miljardia bakteeria tai jopa enemmän.

4. Pyri valitsemaan mahdollisimman puhdas eli lisäaineeton tuote. Moniin valmisteisiin lisätään esimerkiksi säilöntä-, väri-, täyte- ja makeutusaineita, jotka etenkin herkkävatsaiselle voivat aiheuttaa ikäviä oireita.

+ Kun olet löytänyt kriteerit täyttävän maitohappobakteerin, huolehdi vielä sen toimivuudesta syömällä tuote tyhjään vatsaan päivittäin ja tarkistamalla, että ruokavaliossasi on riittävästi kuitua, jota bakteerit tarvitsevat suolistossa.

Kiinnostaako puhdas, laadukas ja tehokas maitohappobakteeri? Klikkaa tästä GLOW maitohappobakteerimme kampanjasivulle ja tilaa omasi alennushinnoin!

8 vastausta

  1. hei! täältä suositus kokeilla. on vain hyviä kokemuksia. stressivatsa ei enää vaivaa ja turvotus on poissa. matkoillakin pidän nykyään tätä mukana ja täytyy sanoa, että toimii!

   pisteet myös purkin suunnittelusta, ei vie paljoa tilaa laukussa, kun on niin littana!

   1. Kiva kuulla, että maitohappobakteerista on ollut iloa! Mekin pidämme purkin mallista. Sujahtaa kivasti matkalaukkuun!

  2. Moi Outi! Meillä on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä maitohappobakteerilla, joten voin suositella sitä sinullekin. Moni on saanut siitä apua.

   Saat tilaukselle tietysti tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla tuotetta rauhassa.

 1. Ilmeisesti teidän maitohappobakteeri täyttää nuo kriteerit laadukkaasta tuotteesta? Ehkäpä kokeilen. onko tämä sellainen kestotilaus, mitä mainostetaan televisiossakin?

  1. Kyllä! Kaikki kriteerit täyttyvät.

   Ei ole kestotilaus eli emme yritä sitoa sinua mihinkään sopimukseen. Kaikki tilaukset ovat kertatilauksia, ei mitään hämärähommia. Kun maitohappobakteerit loppuvat niin voit aina tilata lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.