Tarina


Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia ja hehkua naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

Kuulostaako tutulta: tiedät, että olisi hyvä syödä vitamiineja, mutta et tiedä, mitkä valitset?

Meillä oli täysin sama tilanne. Joka puolelta toitotettiin, että vitamiineja ja ravintolisiä olisi hyvä syödä, mutta ei tarkasti sitä, mitä niistä. Kauppaan mennessä valikoima oli valtava: mihin valmistajaan luottaa ja mikä valita?

Kun purkkeja alkoi kääntelemään, huomasi, että moni tuote on täynnä erilaisia täyteaineita, käsittelyaineita, suoja-aineita, makeuttajia ja säilöntäaineita. Ei kuulostanut hyvälle.

Ja mistä tietää, että ne edes toimivat?

Yhdessä halusimme tuoda markkinoille tuotteita, joihin voi oikeasti luottaa, ja jotka sisältävät sitä, mitä nimessä lukee – eivätkä muuta.

Kokosimme tiimin hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä, joilla on kokemusta tästä alasta.

Yhdessä haluamme tuoda markkinoille tuotteita, joihin voi oikeasti luottaa ja jotka sisältävät sitä, mitä nimessä lukee, eivät muuta.

Kaikki tuotteemme myös valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Hae sivulta

Ale!

Magnesium Plus

Moni kokee nukkuvansa ja palautuvansa paremmin magnesiumin avulla. Tähän tuotteeseen valittiin neljä erilaista magnesiumin muotoa, jotta sen teho olisi mahdollisimman hyvä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän magnesiumia.

10.00 
Ale!

Epicor

Paranna vastustuskykyä ja hyvinvointiasi jo 2 tunnissa! Nordic Glow EpiCor vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja sen teho on kliinisesti testattu ja todistettu. Vastustuskyvyn vahvistamisen lisäksi se tuo arkeesi lisää energiaa ja parantaa stressinsietokykyäsi. EpiCorin on todettu vaikuttavan jo 2 tunnin sisällä sen nauttimisesta!

9.00 
Ale!

Kirkas näkö

Kirkas näkö -ravintolisä sisältää kliinisesti testatut ravinteet. Ikääntyessä sekä päivittäisen rasituksen takia silmiin ja näkökykyyn voi tulla monenlaisia oireita. Ne eivät liity pelkästään näkökyvyn heikkenemiseen, vaan silmät voivat olla myös kuivat, ärtyneet ja punoittavat. Se on suunniteltu yli 30-vuotiaille ylläpitämään näkökykyä, hoitamaan kuivia ja ärtyneitä silmiä sekä antamaan silmille tarpeelliset ravinteet optimaalista näkökykyä varten.

9.00 
Ale!

Glow Anti-Age Seerumi

Vähennä näkyviä ikääntymisen merkkejä! Suunnittelimme seerumin niin, että se ehkäisee ikääntymisen merkkien ilmestymistä sekä vähentää jo näkyviä merkkejä. Sopii käytettäväksi yhdessä Glow Kasvovoiteen kanssa. Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen. "Huh! Tämähän toimii. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt reilun viikon ja aion käyttää kyllä jatkossakin. Ikää alkaa olla ja se näkyy. Seerumin ansiosta rypyt ja juonteet ovat alkaneet hävitä. Eivät kokonaan pois, mutta ero on selkeä." - Laila S. Koko: 30ml

19.00