Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia ja hehkua naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

Kuulostaako tutulta: tiedät, että olisi hyvä syödä vitamiineja, mutta et tiedä, mitkä valitset?

Meillä oli täysin sama tilanne. Joka puolelta toitotettiin, että vitamiineja ja ravintolisiä olisi hyvä syödä, mutta ei tarkasti sitä, mitä niistä. Kauppaan mennessä valikoima oli valtava: mihin valmistajaan luottaa ja mikä valita?

Kun purkkeja alkoi kääntelemään, huomasi, että moni tuote on täynnä erilaisia täyteaineita, käsittelyaineita, suoja-aineita, makeuttajia ja säilöntäaineita. Ei kuulostanut hyvälle.

Ja mistä tietää, että ne edes toimivat?

Yhdessä halusimme tuoda markkinoille tuotteita, joihin voi oikeasti luottaa, ja jotka sisältävät sitä, mitä nimessä lukee – eivätkä muuta.

Kokosimme tiimin hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä, joilla on kokemusta tästä alasta. Yhdessä haluamme tuoda markkinoille tuotteita, joihin voi oikeasti luottaa ja jotka sisältävät sitä, mitä nimessä lukee, eivät muuta. Kaikki tuotteemme myös valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Ravintolisien ohella tarjoamme ilmaisia hyvinvointiaiheisia sisältöjä eri teemoista. Löydät ravitsemusterapeutimme kokoamat oppaat, kurssit ja blogipostaukset etusivultamme!

HALUATKO UUDEN ASIAKKAAN ERIKOISTARJOUKSEN?

Klikkaa nappia ja saat välittömästi vähintään 25 % alennuksen kaikkiin tuotteisiin!

KYLLÄ, HALUAN TARJOUKSEN

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat välittömästi vähintään 25 % uuden asiakkaan alennuksen kaikkiin tuotteisiin!

ASIAKASPALVELU:

Sähköposti: asiakaspalvelu@nordicglow.fi

Puhelinnumero: +358 41 319 6350

Tai chatin kautta sivun oikeasta laidasta.

SEURAA FACEBOOKISSA
SEURAA INSTAGRAMISSA