Kokemuksia: Lue mitä asiakkaamme sanovat Nordic Glow maitohappobakteerista

Pienen lapsen äitinä vastustuskykyni on kokoajan koetuksella: kaikki päiväkodista tulleiden pöpöjen kanssa painineet varmaan tietävät, mitä tarkoitan... Lapsi on pieni vain niin vähän aikaa, että käytän sen ajan mieluummin hänen kanssaan kuin milloin missäkin taudissa kärvistellen, ja siksi syön päivittäin vastustuskykyä tukevia maitohappobakteereja.

Nordic Glow on siitä mukava tuttavuus, että nyt voin tilata tuotteet suoraan kotiin: se helpottaa pikkulapsiarjessa älyttömän paljon! On niin paljon muutakin muistettavaa ja huolehdittavaa, että kauppareissun yhteydessä luontaistuoteliikkeestä tai postista ravintolisien hakeminen ei ole ensimmäisenä mielessä.

No, nyt ei onneksi tarvitse enää miettiä sitä, kun saan tarvitsemani tuotteet suoraan postilaatikkoon! Kiitos siitä Nordic Glowlle.

Jutta

"Minulla on aina ollut vatsan toiminnan kanssa ongelmia ja reagoin vatsalla herkästi kaikkeen, niin eri ruoka-aineisiin kuin esimerkiksi stressiinkin. Vatsani siis vaatii erityistä huomiota ja huolenpitoa, mikä tuntuu välillä turhauttavalta; mutta olen ymmärtänyt, että on parempi hyväksyä tilanne ja tehdä töitä sen parantamiseksi kuin surkutella asiaa.

Ruokavaliomuutosten vuoksi vatsani voi nyt jo paremmin, mutta edelleen yksi sen vahvimmista tukipilareista on maitohappobakteerit: en rehellisesti usko, että voisin elää miellyttävää elämää ilman niitä.

On upeaa tuntea olevansa "normaali" vatsan toiminnan suhteen, kun on käytännössä koko ikänsä enemmän tai vähemmän paininut asian kanssa.

Nykyään suosittelen maitohappobakteereja kaikille, joiden kanssa aihe vain tulee puheeksi, enkä itse lähde edes yhden yön reissuun pakkaamatta niitä mukaan: niin paljon koen niistä olevan hyötyä.

Monissa maitohappobakteereissa (ja muissakin lisäravinteissa) voi kuitenkin olla turhia ja harmillisia täyte- ja lisäaineita, jolloin tuotteesta voi herkkävatsaiselle olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Siksi olen erityisen tyytyväinen Nordic Glow'n tuotteisiin, joiden puhtauteen voin luottaa. Ja vatsani kiittää siitä."

Sara

HALUATKO UUDEN ASIAKKAAN ERIKOISTARJOUKSEN?

Klikkaa nappia ja saat välittömästi vähintään 25 % alennuksen kaikkiin tuotteisiin.

HALUAN TARJOUKSEN

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat välittömästi vähintään 25 % uuden asiakkaan alennuksen kaikkiin tuotteisiin!

Tutkitusti maitohappobakteereiden käyttö tukee hyvää vastustuskykyä, ja siksi olenkin syönyt niitä päivittäin jo pidemmän aikaa.

Nyt olen kuitenkin erityisen tyytyväinen siitä, että Nordic Glow'lta voin tilata tuotteet suoraan kotiin – niin helppoa ja käytännöllistä! Jokainen säästetty minuutti on tärkeä, ja siksi olen onnellinen siitä, että Nordic Glow ymmärtää nykyihmisen tarpeita ja tukee kiireistä elämäntyyliä.

Ruoankin saa nykyään kotiinkuljetuksella – miksi ravintolisien pitäisi olla poikkeus?

Tyytyväinen maitohappobakteerin käyttäjä

HALUATKO UUDEN ASIAKKAAN ERIKOISTARJOUKSEN?

Klikkaa nappia ja saat välittömästi vähintään 25 % alennuksen kaikkiin tuotteisiin!

KYLLÄ, HALUAN TARJOUKSEN

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat välittömästi vähintään 25 % uuden asiakkaan alennuksen kaikkiin tuotteisiin!