⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jo 29000 tyytytyväistä asiakasta

📦 ILMAINEN TOIMITUS yli 49€ tilauksille

TUOTTEET PAINONHALLINTAAN JOPA -55%

Päivää
Tuntia
Minuuttia

Usein kysytyt kysymykset

Maksaminen

Kysymyksiä maksamiseen liittyen.

Laskuvaihtoehtoja löytyy kaksi:

Klarna: sähköinen vaihtoehto

Lasku – maksa tilauksen saapuessa: Paperilasku, joka on paketissa tuotteen kanssa. Laskutuksesta vastaa Finvoicer. 

Jokaisen tilauksen laskussa on eri viitenumero, joten jos suoritat maksun edellisen laskun tiedoilla, se kirjautuu tuplasuorituksena kyseiselle tilaukselle. Jokainen tilaus tulee siis maksaa sille tarkoitetulla laskulla, jotta maksu kirjautuu oikein.

Ei. Jos tilaus palautuu meille noutamattomana, lasku ei automaattisesti hyvity sen osalta. Olethan siis asiakaspalveluumme yhteydessä, jos pakettisi on kääntynyt meille takaisi. 

Toimitus

Kysymyksiä toimitukseen liittyen.

Pakettimme toimittaa PostNord. Tilaukselle voi valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen (hinta on 5,90€/toimitus) tai toimituksen noutopisteeseen (hinta 2,90€/toimitus).

Kuukausitilaaja: Noutopiste valitaan tilauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat vaihtaa noutopistettä tilaukseesi, tämä onnistuu helpoiten siten, että peruutat voimassa olevan kuukausitilauksesi esimerkiksi Omien sivujen kautta. Tämän jälkeen voit tehdä uuden kuukausitilauksen, johon pääset valitsemaan uuden noutopisteen.

Kertatilaus: Jos olet tehnyt kertatilauksen, ja haluat vaihtaa paketillesi noutopisteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Tuotteet

Kysymyksiä tuotteisiin liittyen.

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia.

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia.

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu ja pakattu Suomessa.

Suomessa tuotteiden turvallisuutta valvoo Ruokavirasto. Tuotteidemme turvallisuus varmistetaan myös niiden kehittelyssä mukana olevien tehtaiden, laboratorioiden ja päävastuussa olevan kemistin toimesta. Ennen myyntiin tuloa tuotteita testataan ja tutkitaan eri menetelmin ja siksi suunnitteluvaiheesta itse tuotteen julkaisuun menee yleensä pitkä aika.

Jokaisen keho toimii eri tavalla, joten on yksilöllistä, kuinka nopeasti positiiviset muutokset ovat havaittavissa. Valmistetta kannattaa käyttää säännöllisesti pari viikkoa, jotta voit selvittää, sopiiko kyseinen tuote sinulle. Joskus voi myös olla, että tulosten näkyminen vie vieläkin pidempään, joten maltti on valttia.

Tuotteiden käyttö

Kysymyksiä tuotteiden käyttöön liittyen.

Lähtökohtaisesti maitohappobakteerien käytölle ei ole estettä. Raskauden ja imetyksen aikana kannattaa kuitenkin aina jutella lisäravinteiden käytöstä neuvolan henkilökunnan kanssa. Heillä on tarkemmat tiedot terveydentilastasi ja näin ollen voivat ohjata sinua tarkemmin lisäravinteiden käytön suhteen. 

Yleisesti ottaen aina, jos sinulla on jokin lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kannattaa lisäravinteiden käytöstä jutella ensin  lääkärin kanssa. Hänellä on kuitenkin tarkin tieto terveydentilastasi ja käyttämäsi lääkkeen sisällöstä sekä  yhteensopivuudesta lisäravinteen kanssa.

Lasten kohdalla lisäravinteiden käytöstä kannattaa kysyä tarkempia ohjeistuksia esimerkiksi hoitajalta tai lääkäriltä, mutta yleisesti ottaen maitohappobakteerit sopivat myös lapsille. Suosittelemme annostukseksi kuitenkin vain yhtä kapselia päivässä.

Kapselit voi halutessaan ottaa yhtä aikaa. Vuorokaudenajalla ei ole suuremmin väliä, tärkeintä on, että kapselit ottaa tyhjään vatsaan.

Suosittelemme, että syömistä ja juomista välttäisi noin parin tunnin ajan kapseleiden ottamisen jälkeen, jotta maitohappobakteerit ehtivät vaikuttaa suolistossa mahdollisimman tehokkaasti. Kapselit voi halutessaan ottaa myös esimerkiksi yötä vasten. 

Suosittelemme käyttämään jompaakumpaa tuotetta, sillä ne molemmat sisältävät samoja maitohappobakteerikantoja. Jos tuotteita käyttää samaan aikaan, saa tiettyjä maitohappobakteereja yli suositellun päivittäisen annoksen. 

Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. 

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta ja säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on näistä kahdesta se vahvempi maitohappobakteerivalmiste. 

Kyllä voi. Tuotteiden samanaikainen käyttö on suositeltavaa. 

Pure Biotics Slim auttaa tehostamaan painonpudotusta, helpottaa vatsaongelmia, lievittää makeanhimoa sekä parantaa vatsan ja suoliston toimintaa.

Pure Biotics Lean tukee suoliston toimintaa, estää rasvan kertymistä ja painonnousua sekä tehostaa aineenvaihdunnanprosesseja, joka kiihdyttää rasvanpolttoa.

Kuukausitilaus

Kysymyksiä kuukausitilaukseen liittyen.

Automaattisessa kuukausitilauksessa veloitamme ja lähetämme paketin automaattisesti kuukausittain. Jos haluat automaattisen kuukausitilauksen, kannattaa maksutavaksi valita Stripe tai Klarna (lasku).

Manuaalisessa kuukausitilauksessa kuukausittainen tilaus käydään erikseen hyväksymässä joko lähettämämme sähköpostiviestin tai Omien sivujen kautta. Tilauksen hyväksymisen yhteydessä voit myös valita sille haluamasi maksutavan. Kun tilaus on hyväksytty, lähetämme paketin. Omille sivuille pääset kirjautumaan nettisivujemme kautta valitsemalla sivun yläreunasta kohdasta ’Oma tili’.

Sinulla saattaa olla manuaalinen kuukausitilaus. Kirjaudu aluksi omille sivuille, ja tarkista, oletko käynyt hyväksymässä kyseisen kuukausierän. Omille sivuille pääset kirjautumaan nettisivujemme kautta sivun yläreunasta kohdasta ’Oma tili’. Samalla voit valita lähetykselle myös haluamasi maksutavan. Paketti lähetetään, kun tilaus on hyväksytty.

Ei tarvitse, eli tuon manuaalisen kuukausitilauksen uusimisen ideana on juurikin se, että voit sitten hyväksyä ja maksaa tilauksen, kun tuotteelle on jälleen tarvetta. Siihen saakka tilaus näkyy omilla sivuilla ”Odottaa maksua” -tilassa.

Ei tarvitse. Saat meiltä kuukausittain sähköpostiisi viestin otsikolla ”Valitse seuraavan tilauksesi maksutapa”. Klikkaamalla viestin kohdasta ”Maksa nyt”, pääset uusimaan tilauksen ja valitsemaan sille haluamasi maksutavan. Voit maksaa tilauksen heti tai valita sille maksutavaksi laskun (Klarna tai Lasku – maksa tilauksen saapuessa).

Omat sivut

Kysymyksiä Omiin sivuihin liittyen.

Pääset kirjautumaan Omille sivuille osoitteesta: https://www.nordicglow.fi/oma-tili/

Pääset kirjautumaan sisään syöttämällä sähköpostiosoitteesi (sen, jota käytit tilaustasi tehdessä) tai käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Pääset kirjautumaan Omille sivuille osoitteesta: www.nordicglow.fi

Sivun yläreunassa on kohta ’Oma tili’. Pääset kirjautumaan sisään syöttämällä sähköpostiosoitteesi (sen, jota käytit tilaustasi tehdessä) ja salasanan.

Jos et muista salasanaasi, paina kohdasta ”Salasana unohtunut?”. Lisää tyhjään kenttään sähköpostiosoitteesi ja paina ”salasanan palautus”. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi viestin, josta pääset muuttamaan salasanan. Muistathan tarvittaessa katsoa myös sähköpostisi roskapostikansion, sillä osa sähköposteista saattaa ohjata kyseisen viestin sinne.

Hae sivulta

Ale!
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Säännöllisesti käytettynä se auttaa parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim toimii erityisen hyvin minkä tahansa ruokavalion tukena, tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää ruoansulatuselimistössäsi. Syö kaksi kapselia päivässä ennen ruokailua tyhjään vatsaan.

19.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

19.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin ja nälkä pysyy loitolla pidempään, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa.

19.00  / kuukausi
Ale!
Ale!

Pure Biotics Lean

Optimoitu koostumus Tehostaa ruoansulatusta Huolella valmistettu Anniina Read More Slim maitohappobakteeria olen syönyt ja se on toiminut tosi hyvin. Siksi uskalsin kokeilla myös tätä. Parin viikon jälkeen kokemukset ovat hyviä, sillä ylimääräiset kilot häviävät edelleen. Sari Read More Fiber ja Slim olivat jo käytössä ja olen saanut niillä hyviä tuloksia niin halusin myös tämän. Kaikkia […]

19.00  / kuukausi