5 merkittävintä syytä miksi olet turvonnut

ja mitä voit tehdä asialle!

1. Syöt liian nopeasti

Liian nopeasti syöminen voi johtaa ylisyömiseen, mikä aiheuttaa ruoansulatukselle ylirasitusta ja johtaa turvotukseen.

Kehon sisäisten viestien kulkeminen suoliston, vatsan ja aivojen välillä voi kulkea jopa 20 minuuttia, joten rauhassa syöminen tärkeää vatsan toiminnan ja kylläisyyden arvioimisen takia.

2. Hidastunut ruoansulatus

Ruoansulatuksen aikana ruoka kulkee ruoansulatuskanavaa pitkin lihasten supistusten avulla. Kun tämä toiminto hidastuu, ruoka ei kulje kanavan läpi kunnolla ja sen takia alkaa muodostua ylimääräistä kaasua.

3. Ruokayliherkkyys

Ruokayliherkkyydet aiheuttavat keholle vaikeuksia sulattaa tiettyä ruokaa tai ruokaryhmiä. Näiden ruokien syöminen johtaa usein turvotukseen, joka johtuu tulehduksesta, kaasun muodostuksesta ja vaikeuksista suoliston kunnollisessa tyhjentämisessä.

4. Liian paljon sokeria

Puhdistetut sokerit käyvät, kun ne hajoavat paksusuolessa ja sivutuotteena syntyy kaasua paksusuolessa. Sokeri voi myös vetää vettä paksusuoleen aiheuttaen usein turvotusta.

5. Liian vähän hyviä bakteereja

Huonojen bakteerien liikakasvu, erityisesti hyvien bakteerien kustannuksella on yleinen kroonisen turvotuksen syy. Kun suoliston bakteerikanta on epätasapainossa, tietyt bakteerikannat voivat kasvaa liikaa ja aiheuttaa jatkuvaa kaasun muodostumista ja turvotusta.

6. BONUS: Mitä tehdä, kun turvottaa

Pieni turvotus ruokailun jälkeen on yleistä, mutta sekin voidaan usein poistaa tukemalla ruoansulatusta ja kehon luonnollista kaasunpoisto- ja ruoan hajoamisprosessia.

Tämä on helpointa tehdä syömällä säännöllisesti vahva maitohappobakteeri ennen ruokailua.

Hallitse ruoansulatuksesi toimintaa

Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja erittäin vahva maitohappobakteeri, joka monipuolistaa kehon bakteerikantaa ja torjuu turvotuksen eri syitä.

strong_1

Pure Biotics Strong

5/5

29 € (norm. 45€, säästä 34%)

5/5

"Olen huomannut VALTAVAN eron, kun syön kaksi kapselia päivässä ja kun en syö ollenkaan. Vatsaani ei turvota ja olo on tasapainoinen läpi päivän. Iso suositus tälle!" 

– Kirsi, Pure Biotics Strong tilaaja

Tilaa nyt

strong_1

Pure Biotics Strong

5/5

29 € (normaalisti 45€, säästä 34%)

Asiakkaiden rakastama

84%

Palautteiden antaneista koki turvotuksen helpottuneen

25 000+

tyytyväistä asiakasta 

1000+

5-tähden arvostelua suosituilla maitohappobakteereilla

Aina 100% tyytyväisyystakuu

Saat aina täyden tyytyväisyystakuun tilaamillesi tuotteille 14 päivän ajaksi. Jos et ole tyytyväinen tuotteisiin, voit palauttaa ne ja saat rahat takaisin.

Usein kysytyt kysymykset & vastaukset

Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme ovat Visma ja Stripe.

Voit tilata tuotteen noutopisteelle tai kotiinkuljetksella. Toimituksen hoitaa PostNord.

Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

Hae sivulta

Ale!

Pure Biotics Slim

29.00  tai 20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Säännöllisesti käytettynä se auttaa parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim toimii erityisen hyvin minkä tahansa ruokavalion tukena, tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää ruoansulatuselimistössäsi. Syö kaksi kapselia päivässä ennen ruokailua tyhjään vatsaan.

29.00  tai 20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

27.00  tai 21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

27.00  tai 21.00  / kuukausi

Pure Biotics Fiber

28.00  tai 20.00  / kuukausi

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin ja nälkä pysyy loitolla pidempään, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa.

28.00  tai 20.00  / kuukausi

Pure Flora RHM44®

25.00  tai 19.00  / kuukausi

Pure Flora RHM44®

Pure Flora RHM44 on tehokas apu suoliston hyvinvoinnille. Se auttaa kehoa korjaamaan suoliston soluja hyvin imeytyvillä rakennusaineilla. Lisäksi Pure Flora RHM44 stimuloi suoliston liikkeitä ja edistää ruoan sulamista. Optimaalinen suoliston kunto edistää ruoansulatuksen toimintaa ja vähentää vatsan turvotusta. Suositellaan käytettäväksi yhdessä maitohappobakteerin kanssa.

25.00  tai 19.00  / kuukausi