FODMAP-opas

Hienoa, että päätit tilata FODMAP-oppaan!

Saat ladattua oppaan alta omalle laitteellesi ja voit palata siihen aina uudestaan tarpeen tullen.

Tästä saat ladattua FODMAP-taulukon, jonka avulla noudatat FODMAP-ruokavaliota.
Lataa myös ryhmittely eri FODMAP-hiilihydraateista. Siitä näet, mitkä ruoat kuuluvat mihinkin hiilihydraattiryhmään, ja sinun on helpompi tehdä johtopäätöksiä siitä, mikä ryhmä sopii sinulle ja mikä ei, sillä harvalle kaikki FODMAP-hiilihydraatit ovat sopimattomia.

HUOM! Ohjeistukset on laadittu yleisellä tasolla vastaamaan useimpien tarvetta, eivätkä ne välttämättä sovellu sellaisenaan yksilölle, joilla on esimerkiksi sairauksia tai muita terveydellisiä rajoitteita. Tarkoituksena on jakaa tietoa ja vinkkejä, mutta ne eivät ole terveydenhoitoa eivätkä korvaa terveydenhuollon ohjeita tai diagnooseja. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa ennen kuin alat noudattaa ohjeita.

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paikkaansa pitävää tietoa, mutta muun muassa eri henkilöiden välisistä yksilöllisistä eroista johtuen Nordic Glow Oy ei vastaa ohjeiden noudattamisen tuloksellisuudesta tai kuluttajille mahdollisesti aiheutuneista haitoista.

Copyright 2022 – Nordic Glow Oy – All Rights Reserved

Hae sivulta

Ale!

Pure Biotics Slim

29.00  tai 20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena syntyneen yhdistelmän tärkempiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Ota tuote avuksi parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim on erityisesti suunniteltu toimimaan yhdessä nykyaikaisen ruokavalion ja sinun uniikin ruoansulatuselimistön kanssa tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää.

29.00  tai 20.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

22.00  tai 17.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa tarjoammalla bakteerikannoille laadukasta ravintoa.

22.00  tai 17.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

27.00  tai 21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Hyvät maitohappobakteerit monipuolistavat ja vahvistavat kehon bakteerikantaa. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Ota tuote avuksi, kun tarvitset erittäin järeän maitohappobakteerivalmisteen. Yhden Strong-tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin.

27.00  tai 21.00  / kuukausi
Ale!

Pure Flora RHM44®

20.00  tai 16.00  / kuukausi
Ale!

Pure Flora RHM44®

Optimaalinen ravintolisä positiiviselle muutokselle vatsassa. Pure Flora RHM44 on tehokas apu suoliston hyvinvoinnille ja toimii suoliston solujen rakennusaineena. Auta kehoa korjaamaan suoliston soluja hyvin imeytyvillä rakennusaineilla. Sopii käytettäväksi yhdessä maitohappobakteerin kanssa.

20.00  tai 16.00  / kuukausi