FODMAP-opas

Hienoa, että päätit tilata FODMAP-oppaan!

Saat ladattua oppaan alta omalle laitteellesi ja voit palata siihen aina uudestaan tarpeen tullen.

Tästä saat ladattua FODMAP-taulukon, jonka avulla noudatat FODMAP-ruokavaliota.
Lataa myös ryhmittely eri FODMAP-hiilihydraateista. Siitä näet, mitkä ruoat kuuluvat mihinkin hiilihydraattiryhmään, ja sinun on helpompi tehdä johtopäätöksiä siitä, mikä ryhmä sopii sinulle ja mikä ei, sillä harvalle kaikki FODMAP-hiilihydraatit ovat sopimattomia.

HUOM! Ohjeistukset on laadittu yleisellä tasolla vastaamaan useimpien tarvetta, eivätkä ne välttämättä sovellu sellaisenaan yksilölle, joilla on esimerkiksi sairauksia tai muita terveydellisiä rajoitteita. Tarkoituksena on jakaa tietoa ja vinkkejä, mutta ne eivät ole terveydenhoitoa eivätkä korvaa terveydenhuollon ohjeita tai diagnooseja. Keskustele tarvittaessa lääkärisi kanssa ennen kuin alat noudattaa ohjeita.

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paikkaansa pitävää tietoa, mutta muun muassa eri henkilöiden välisistä yksilöllisistä eroista johtuen Nordic Glow Oy ei vastaa ohjeiden noudattamisen tuloksellisuudesta tai kuluttajille mahdollisesti aiheutuneista haitoista.

Copyright 2022 – Nordic Glow Oy – All Rights Reserved

Hae sivulta

Ale!

Epicor

Paranna vastustuskykyä ja hyvinvointiasi jo 2 tunnissa! Nordic Glow EpiCor vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja sen teho on kliinisesti testattu ja todistettu. Vastustuskyvyn vahvistamisen lisäksi se tuo arkeesi lisää energiaa ja parantaa stressinsietokykyäsi. EpiCorin on todettu vaikuttavan jo 2 tunnin sisällä sen nauttimisesta!

15.00 
Ale!

Kirkas näkö

Kirkas näkö -ravintolisä sisältää kliinisesti testatut ravinteet. Ikääntyessä sekä päivittäisen rasituksen takia silmiin ja näkökykyyn voi tulla monenlaisia oireita. Ne eivät liity pelkästään näkökyvyn heikkenemiseen, vaan silmät voivat olla myös kuivat, ärtyneet ja punoittavat. Se on suunniteltu yli 30-vuotiaille ylläpitämään näkökykyä, hoitamaan kuivia ja ärtyneitä silmiä sekä antamaan silmille tarpeelliset ravinteet optimaalista näkökykyä varten.

9.00 
Ale!

Sinkki Plus

Sinkki auttaa tukemaan vastustuskykyä sekä edistää luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän sinkkiä.

8.50 
Ale!

Glow Kasvoöljy

Ei enää kuivaa ihoa koskaan - tehokkaasti imeytyvä luonnollinen ihon syvähoitaja! Kasvoöljy on suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan intensiivisesti ihoa syvälle asti. Sen luonnolliset raaka-aineet auttavat pintasoluja uudistumaan ja viemään öljyn vaikuttavat tehoaineet syvälle ihoon ravitsemaan sitä. Öljyn tehoaine on tyrni, mikä toimii luonnollisena ihon uudistajana ja elvyttäjänä. Aloita ihonhoitorutiinisi tällä öljyllä ja varmistat raikkaan ja puhtaan ihon. Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote. Käytä näin: Levitä aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen ja levittäen. "Olen kokeillut paljon erilaisia öljyjä ihonhoitoon, mutta tämä on selkeästi paras käyttämäni öljy! Rakastan kuinka pehmeä ihosta tulee tämän käytön jälkeen!" - Mirkku S. Koko: 30ml

9.50