Oletko kuullut maitohappobakteereista; mutta et ihan tiedä, mitä ne ovat ja miksi niitä pitäisi syödä?

Olet ehkä kuullut ja lukenut maitohappobakteereista ja niiden hyödyistä, mutta tiedätkö täysin, miksi ne ovat terveydelle niin edullisia, miten ne toimivat ja miksi niitä olisi hyvä syödä?

Maitohappobakteereista puhutaan ja kirjoitetaan paljon: niillä tiedetään olevan monia terveysvaikutuksia ja uusia tutkimuksia julkaistaan koko ajan. Harva kuitenkaan tietää ihan tarkkaan, miksi niitä pitäisi syödä, mitä hyötyä niistä itse asiassa on ja mitä kaikkea ne saavat elimistössä aikaan.

Tähän oppaaseen on koottu kaikki tärkein ja olennaisin tieto maitohappobakteereista, niiden käyttämisestä ja hyödyistä. Kokosimme tämän ilmaisen oppaan ravitsemusterapeuttimme kanssa, jotta jokainen pääsisi osalliseksi tästä tiedosta ja saisi tutkitun tiedon ulottuvilleen helposti.

Opas sisältää ehkä muutamia sellaisia asioita, joista olet jo kuullut ja lukenut, mutta takuulla myös paljon sellaisia asioita, joista et ole ikinä kuullutkaan, tai joita et tulisi ajatelleeksi.

Kokosimme oppaaseen tutkittun ja toimivan tiedon ymmärrettävään muotoon, jotta sen lukeminen ja tiedon omaksuminen olisi sinulle vaivatonta.

Tämän ravitsemusterapeutin laatiman oppaan arvo olisi normaalisti 29 €, mutta saat sen nyt ilmaiseksi.

"Olen syönyt maitohappobakteereja jo monta vuotta, mutta en tiennytkään, miten paljon hyötyä niistä todella on terveydelle, niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä! Huh. Lataa ihmeessä opas, jos et vielä tiedä, mitä kaikkea hyvää maitohappobakteerit tekevät elimistössä."
- Tyytyväinen nainen

Tämän kaiken opit oppaan avulla:

Olet todennäköisesti paininut asian kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt aika tehdä muutoksia?

Jos haluat kysyä jotain oppaasta, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, opas on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat oppaan ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

Copyright 2022 – Nordic Glow Oy – All Rights Reserved

Hae sivulta

No products were found matching your selection.