Jatka laadukkaan omega-3-lisän tilaamista – ja saat ne terveyshöydyt, joiden takia teit ensimmäisen tilauksesi.

On vain yksi tapa saada omega-3-lisästä ne terveyshyödyt, joita lähdit tavoittelemaan tehdessäsi ensimmäistä tilausta: syömällä niitä. Mikään ei tapahdu yhdessä yössä, vaan terveyshyötyjä tavoitellessa käytön täytyy olla säännöllistä ja jatkuvaa.

Omega-3-rasvahappojen syömistä voikin verrata esimerkiksi kasvisten syöntiin: ei riitä, että söit vihanneksia ja hedelmiä viime vuonna, vaan terveenä pysyäksesi niitä täytyy syödä päivittäin. Sama koskee myös omega-3-rasvahappoja.

Nykyruokavaliosta omega-3-rasvahappojen saanti jää usein niukaksi, etenkin jos rasvaisen kalan syönti on vähäistä, eikä päivittäin käytetä runsaasti kylmäpuristettuja kasviöljyjä.

Pitkälle prosessoitu ja teollinen ruoka sisältää hyvin vähän omega-3-rasvahappoja ja hyvälaatuisia omega-6-rasvahappoja. Siksi laadukkaat omega-3-kapselit ovat hyvä täydennys ruokavalioon.

"Terveyshyötyjä tavoitellessa omega-3-lisän käytön täytyy olla säännöllistä ja jatkuvaa."

"Taaperon äitinä käsiä tulee pestyä jatkuvasti, ja se tietysti kuivattaa ihoa. Ulkoisen rasvauksen lisäksi olen alkanut syödä kuureina omega-3-lisää, mitä suositellaankin kuivaihoisille. On paljon mukavampaa touhuta lapsen kanssa, kun käsien kuivumista ei tarvitse varoa!"

Jutta

Tee nyt seuraava tilaus ja pian tuotteet tippuvat suoraan postilaatikkoosi.

Muistatko, kun viime kerran lähdit metsästämään ravintolisiä terveyskaupasta tai apteekista?

Tilanteet ovat usein turha kuormitus jo muutenkin kiireiseen arkeen, ja siksi säästätkin nyt todella paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat suoraan tämän viestin kautta.

Tuotteet tulevat sinulle suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta sisään, eikä sinun tarvinnut edes laittaa kenkiä jalkaan missään vaiheessa! Omasta terveydestä huolehtiminen ei voisi olla tämän helpompaa.

 • Tuote on näppärästi suunniteltu ja toimitetaan suoraan kotiisi, postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ei enää reissuja postiin ja turhaa jonotusta.
 • Litteän muotoilun ansiosta purkki on helppo ottaa mukaan matkoille, koska se sujahtaa laukkuun helposti eikä vie tilaa normaalin purkin tavoin.
 • Saat 100 % puhtaan omega-3-lisän, jonka valmistuksessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
 • Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, kun tilaat tuotteet tämän tarjoussivun kautta, etkä jätä asiaa tehtävälistalle roikkumaan.
 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän omega-3-kapseleita.

Jatka itsestäsi huolehtimista ja tilaa uusi erä laadukasta omega-3-lisää:

1 PURKKI
24,90 €
Hinta normaalisti 39,90 €
 • ✅ Riittää 60 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 38 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa
4 PURKKIA
49,90 €
Normaalisti 159,60 €
 • ✅ Riittää 240 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 69 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n omega-3-lisän?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös maitohappobakteeria. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutunut toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii. Valitsimme neljä tehokkainta ja tutkituinta bakteerikantaa ja muodostimme niistä hehkuvan hyvän tuotteen.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n omega-3-lisästä – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-icon"Hei! Mietin tilaamista, mutta en halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?"

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-icon"Moi. Onko tämä verkostomarkkinointia?"

  Ei ole.

 • q-icon"Hei.Haluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?"

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-icon"Moikka! Mietin, että onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?"

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100 % puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-icon"Millä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?"

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-icon"Hei! Olen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?"

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

 • q-icon"Onko tuotteessa inuliinia? Se aiheuttaa minulle vatsakipuja."

  Ei ole. Emme lisää tuotteisiin mitään ylimääräistä.

 • q-icon"Hei! Minulla on kysymys. Seuraan FODMAP-ruokavaliota. Sisältääkö tämä jotain hiilihydraatteja, joita en voi syödä?"

  Ei sisällä, vaan tuote sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 • q-icon"Moikka! Haluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?"

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää. 

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.