Tarjous on voimassa maanantaihin 9.11 asti - säästä 38-50% hinnassa:

"Kalaöljy on minulle tärkein ravintolisä. Olen kokeillut monia tuotteita apteekeista ja terveyskaupoista, kunnes päädyin Nordic Glow:n omegaan.

Tuotteesta huomaa laadun ja puhtauden heti. Eikä ole värjättyjä kapseleita vaan ihan aitoa tavaraa. Syön näitä joka päivä 2 kapselia, eikä ole enää terveyden kanssa ongelmia!" - Liisa

Hyvä kalaöljy auttaa pitämään rasva-aineenvaihdunnan toimivana, vähentää ihon kuivumista ja matala-asteista tulehdusta. Voisitko sinä hyötyä tästä laadukkaasta kalaöljystä?

Tiesitkö, että jos kehossa on liian vähän kalaöljyn omega-3-rasvahappoja, seuraa herkästi ongelmia, sillä hyvät rasvat suojaavat ja hoitavat kehoa monella tapaa.

Tälläinen puutostila syntyy usein, kun ruokavalio on liian yksipuolinen. Tyypillinen länsimainen ruokavalio on omiaan luomaan tälläisen tilanteen.

Hyvä kalaöljy auttaa pitämään rasva-aineenvaihdunnan toimivana, vähentää ihon kuivumista ja matala-asteista tulehdusta.

"Kalaöljy on minulle tärkein ravintolisä. Olen kokeillut monia tuotteita apteekeista ja terveyskaupoista, kunnes päädyin Nordic Glow:n omegaan.

Tuotteesta huomaa laadun ja puhtauden heti. Eikä ole värjättyjä kapseleita vaan ihan aitoa tavaraa. Syön näitä joka päivä 2 kapselia, eikä ole enää terveyden kanssa ongelmia!" - Liisa

Jos mietit kalaöljyn käyttöä niin lue eteenpäin...

Syön kalaöljyä päivittäin, vaikka syönkin kalaa melko säännöllisesti. Ja arvot ovat kohdillaan.

Tämä öljy on oma suosikkini ja olen kokeillut monia. Laatu on kohdillaan ja tilaaminen on kätevää, kun tuotteet tulevat postiluukusta sisään.

Merja

"Syön jo monipuolisesti ja terveellisesti... onko minun järkeä syödä silloin purkista kalaöljykapseleita?"

Nykyruokavaliosta omega-3-rasvahappojen saanti jää usein niukaksi, etenkin jos rasvaisen kalan syönti on vähäistä, eikä päivittäin käytetä runsaasti kylmäpuristettuja kasviöljyjä.

Siksi laadukas kalaöljy on ravintolisänä hyvä täydennys ruokavalioon.

Kalaöljystä olisi hyötyä lähes jokaiselle. Lisä on tärkeä erityisesti, jos puolustusjärjestelmä on heikentynyt tai sitä rasitetaan kovasti.

Kalaöljy sopii usein kala-allergikoille, sillä allergian aiheuttaa kalan proteiini. Öljyssä on kuitenkin vain kalan rasvahapot, joista on valmistuksessa poistettu proteiini. Jos sinulla on kala-allergia niin öljyn käyttö kannattaa aloittaa kuitenkin varovaisesti.

Olen huomannut, että ihoni kuivuu syksyisin ja talvisin, jos en syö laadukasta kalaöljyä. Siksi huolehdin omegan syömisestä syyskuusta aina huhtikuulle.

Tilaan teiltä, koska on niin kätevää saada tuotteet suoraan postiluukusta sisään. Ei tarvitse postissa jonottaa tai toivoa, että kotiinkuljetus onnistuisi.

Alisa

Näin käytät kalaöljyä oikein – varmista, että saat kaiken irti:

Kalaöljyä on hyvä käyttää säännöllisesti tukemaan normaalia ruokavaliota.

Sopiva käyttömäärä on yleensä 1–2 grammaa kalaöljyä päivässä, eli 1–4 kapselia valmisteesta riippuen. Kapselit voi ottaa aterian yhteydessä.

Huolehdi kuitenkin valmisteen turvallisuudesta valitsemalla luotettavan valmistajan tuote, jonka puhtaustiedot ovat saatavilla. Hyvin halpa valmiste on harvoin laadultaan paras.

Jatkuvassa käytössä on tärkeää, että valmiste on erittäin puhdas eikä sisällä ylimääräisiä raskasmetalleja.

Näistä syistä jokaisen tulisi syödä kalaöljyä, sillä elimistö ei pysty itse tuottamaan näitä tärkeitä rasvahappoja!

Kalaöljy on yksi tutkituimmista ravintolisistä ja sillä on useita tieteellisesti todistettuja terveyshyötyjä. Tästä huolimatta moni jättää lisän syömättä.

Kalaöljy on kansankielellä “pehmeää” rasvaa.

Sitä tarvitaan muun muassa ihon, kudosten, nivelten ja sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvointiin. Kalaöljyä tarvitaan myös mmuunipuolustuksen oikeanlaiseen toimintaan ja elimistössä vallitsevan matala-asteisen tulehduksen kurissa pitämiseen.

Tässä muutamia kalaöljyn tutkittuja hyötyjä:

 • Ylläpitää normaalia verenpainetta ja pitää verisuonet puhtaina ja joustavina
 • Edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina
 • Edistää sydämen normaalia toimintaa
 • Edistää näön pysymistä normaalina suojaamalla silmän verkkokalvon soluja

Suurin osa kalaöljyistä maistuu ja haisee pahalle. Tämä ei ja siksi tilaan teiltä säännöllisesti.

Outi

Näin valitset luotettavan ja tehokkaan kalaöljyn – varmista, että nämä asiat täyttyvät:

Jokainen kalaöljykapseli ei ole samanarvoinen. Vaikka voisi luulla, että kapselit ovat kaikki samanlaisia, eikä niissä ei ole mitään eroa, todellisuus on hyvin toinen.

Kun valitset itsellesi sopivaa kalaöljyä, huolehdi, että se täyttää nämä kriteerit:

 • Valmiste on varmasti tutkittu raskametallien varalta ja niiden määrät alittaa suositusrajat.
 • Ei sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia omalle keholle.
 • Kalaöljy on tuotantoketjultaan jäljiltettävä ja se on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
 • Valmistaja ilmoittaa kalaöljyn Totox-luvun, jolla mitataan öljyn hapettuneisuuden astetta.
 • Kalaöljykapseleita ei ole värjätty.

Syy siihen, miksi pidämme omaa kalaöljyä parhaana ja luotettavimpana:

Me Nordic Glow'lla suunnittelimme kalaöljyn niin, että ne sopivat mahdollisimman hyvin suomalaisille naisille. Tätä tuotetta voi syödä myös raskaana ollessa.

Oikeasti laadukkaan ja puhtaan öljyn löytäminen ei ollut helppoa, sillä useimmat saatavilla olevista valmisteista ei täytä niitä kriteerejä, jotka sille asetimme.

Löysimme lopulta nyt käytössämme olevan kalaöljyn. Tehtaamme sijaitsee Aricassa, pohjoisimmassa Chilen kaupungissa, Perun rajalla. Tämä on keskellä rikkainta villin sardillin kalastusaluetta maailmassa, Etelä-Tyynimerellä.

 • Tässä kalaöljyssä on 10-100 kertaa VÄHEMMÄN raskasmetalleja kuin asetetut suositusrajat vaativat.
 • Kapseleita ei ole värjätty, eivätkä ne sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia keholle.
 • Kalaöljymme Totox-luku on alle 5.
 • Kalaöljymme on 100 % jäljitettävä ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Siksi sille on myönnetty Friend of the Sea -sertifikaatti.

Kalaöljymme puhtauden voi varmistaa siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja tuoksu ja maku hyvin neutraali. Siitä ei jää härskiintynyttä jälkimakua, joka useista öljyistä jää.

Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita. Emme käytä mitään ylimääräisiä aineita kapseleissa.

 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 30 päiväksi tarvittavan määrän kalaöljykapseleita.

Oletko valmis huolehtimaan itsestäsi ja kokeilemaan tätä kalaöljyä?

1 PURKKI
24,90 €
Hinta normaalisti 39,90€
 • ✅ Riittää 30 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 38%
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa
1 PURKKI + C-VITAMIINI
39,90 €
Normaalisti 79.80 €
 • ✅ Huolehdi hyvinvoinnistasi kalaöljyllä ja C-vitamiinilla syksyn ja talven pimeimpinä aikoina
 • ✅ ALENNUKSESI 50%
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n kalaöljyn?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös omega-3-valmistetta. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme – ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutuneet toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii, on puhdas ja antaa sen hyödyn, mitä tuotteen pitäisikin.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n omega-3-tuotteesta – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-iconEn halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-iconOnko tämä verkostomarkkinointia?

  Ei ole.

 • q-iconHaluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-iconOnko näitä kapseleita värjätty? Olen joskus tilannut sellaisia kapseleita ja ne olivat selkeästi härkskiintyneitä!

  Ei ole. Meidän kapseleita ei värjätä mitenkään. Kapselit ovat valmistettu kalaliivatteesta ja ovat läpinäkyviä, joten öljyn haalea väri näkyy läpi.

 • q-iconMillä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-iconMiksi tilaisin Omega-3 kapseleita, jos syön kalaa?

  Jos syöt säännöllisesti villikalaa niin todennäköisesti et tarvitse kapseleita. Muussa tapauksessa kapselit ovat todennäköisesti sinulle hyödyksi tukemaan hyvinvointiasi.

 • q-iconSeuraan FODMAP-ruokavaliota. Sisältääkö tämä jotain hiilihydraatteja, joita en voi syödä?

  Ei sisällä vaan tuote sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 • q-iconHaluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää.

 • q-iconMiksi tilaisin teiltä, kun voin hakea vaikka apteekista Omega-3-valmistetta?

  Voit käydä hakemassa myös apteekista tai terveyskaupoista. Varmista ostaessa, että ne ovat tarpeeksi tehokkaita sekä puhtaita niin niissä ei ole raskasmetalleja.

 • q-iconMoi, tarvitsen omega-3 lisän ruokavaliooni. Mistä tiedän, että teidän valmiste on puhdas? Olen lukenut, että valmisteissa voi olla raskasmetalleja...

  Moi! Hyvä kysymys. Meidän öljyssämme on 10-100 kertaa vähemmän raskasmetalleja kuin asetetut suositusrajat vaativat. Se tarkoittaa, että meidän kalaöljystämme löytyvät raskasmetallimäärät ovat mitättömiä tai olemattomia ja kalaöljy on hyvin puhdasta.

 • q-iconOlen kuullut, että Omega-3 valmistetaan ryöstökalastuksella. Pitääkö tämä paikkaansa?

  Varmasti osa kaupoista saatavista tuotteista on valmistettu epäeettisesti. 

  Meidän tuotteella on Friend of the Sea -sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

  Eli meidän Omega-3 on takuuvarmasti valmistettu niin, että kalakannat säilyvät hyvinä eikä valmistuksessa tapahdu mitään epäeettistä.

 • q-iconMikä on teidän tuotteen Totox-luku?

  Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän ja siksi poikkeuksellisen hyvä muihin valmisteisiin verrattuna.

 • q-iconMietin, onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100% puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-iconOlen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.