Saat tämän ravitsemusterapeutin kokoaman oppaan ilmaiseksi, eikä tilaaminen velvoita sinua mihinkään.

Haluatko syödä vegaanisesti – ja terveellisesti?

Oletko alkanut syödä vegaanisesti eettisistä tai ekologisista syistä – muttet ihan tiedä, miten kasviperäinen ruokavalio koostetaan terveellisesti?

Vegaaniruokavalio on nykyisin suosittu monista eri syistä. Yksi valitsee sen eettisistä tai ekologisista syistä, toinen parantaakseen ruokavalionsa laatua ja hyvinvointiaan, kolmas painonhallintamielessä. Kaikki syyt ovat hyviä, ja vegaanisen ruokavalion noudattamiselle on harvemmin suuria esteitä, kunhan ruokavalioon ja sen koostamiseen kiinnittää jatkuvasti jonkin verran huomiota.

Perusperiaatteiden omaksuminen ei kuitenkaan ole vaikeaa, mutta alkuvaiheessa on tarpeen kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin.

Tähän oppaaseen on koottu kaikki olennainen siitä, mitä sinun vegaanina tai vegaanista ruokavaliota harkitsevana tulisi tietää. Opas on sinulle erittäin hyödyllinen myös, jos haluat kasvattaa kasvisruoan osuutta ruokavaliossasi tai tietää, miten kasviperäinen ateria tai ruokavalio on hyvä koostaa.

Kokosimme tämän täysin ilmaisen oppaan, jotta jokainen voisi turvallisesti ja huoletta syödä kasvisruokaa; ilman, että tärkeistä ravinteista jää puutetta.

Opas sisältää sinulle ehkä jo ennestään tuttuja perusasioita, mutta myös asioita, joita moni ei ota huomioon, vaikka niillä on todella suuri rooli siinä, onko vegaaninen ruokavalio terveellinen vai ei.

Halusimme antaa oppaan täysin ilmaiseksi, jotta kukaan ei jäisi paitsi tästä tärkeästä tiedosta.

Kokosimme oppaaseen tutkitut ja toimivat työkalut yksinkertaiseen ja ymmärrettävään muotoon, jotta sen lukeminen olisi sinulle vaivatonta ja helppoa.

Tämän ravitsemusterapeutin laatiman oppaan arvo olisi normaalisti 29 €, mutta saat sen nyt täysin ilmaiseksi.

Usein kasvisruoissa suunnilleen jauheliha vaihdetaan porkkanaan, jolloin proteiinin ja monien ravintoaineiden saanti jää hyvin vähäiseksi. Tästä oppaasta sain monia todella hyviä, käytännön ohjeita siihen, miten ruokavalio tulisi koostaa ja mitä on tärkeää ottaa huomioon, kun haluaa syödä kasviperäisesti.

Tyytyväinen nainen

Tämän kaiken opit oppaan avulla:

 • Mistä vegaanisessa ruokavaliossa saa riittävästi proteiinia, rautaa, kalsiumia ja D-vitamiinia
 • Millä ravintolisillä vegaanista ruokavaliota täytyy tukea
 • Mitä vegaanista ruokavaliota noudattavan on hyvä ottaa huomioon ja pitää mielessä
 • Mitkä ovat yleisimpiä kompastuskiviä vegaanisessa ruokavaliossa
 • Miten vegaanin tulisi koostaa ruokavalio, ateriat ja välipalat
 • Mitä täytyy välttää, kun noudattaa vegaanista ruokavaliota

Älä riskeeraa terveyttäsi syömällä liian vähän tärkeitä ravinteita; huolehdi itsestäsi ja lataa tämä ilmainen opas.

Paina nappia ja saat oppaan sähköpostiisi heti.

privacy Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi oppaan lähettämiseksi.

Jos haluat kysyä jotain oppaasta, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, opas on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat oppaan ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

Miksi annamme oppaan ilmaiseksi?

Olemme pieni suomalainen tiimi Helsingistä, jonka intohimona on tuoda lisää hehkua ja hyvinvointia naisten elämään. Tarjoamme puhtaita ja laadukkaita ravintolisiä sekä ilmaisia hyvinvointisisältöjä, jotta jokainen nainen voisi tuntea olonsa hyvinvoivaksi.

Sen sijaan, että tuputtaisimme sinulle ravintolisiämme, haluamme, että näet omin silmin, mitä hyötyjä niistä on terveydelle, kun ne yhdistetään toimivaan kokonaisuuteen. Tästä syystä haluamme tarjota ilmaisia sisältöjä täysin veloituksetta.

Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään: luotamme ravintolisiimme ja niiden toimivuuteen täysin, ja uskomme, että koet oppaan luettuasi samoin.

Jotain kysyttävää? Ehkä löydät vastauksesi tästä:

 • q-iconOnko tämä varmasti luotettavaa, saanko oikeasti oppaan ilmaiseksi vai onko tässä joku koira haudattuna?

  Ei ole koiria tai muita eläimiä haudattuna. Saat oppaan täysin ilmaiseksi.

  Ilmaisten hyvinvointisisältöjen lisäksi yrityksemme myy ravintolisiä, mutta vaikka tuotteemme ovat hyviä ja laadultaan erinomaisia, emme ole pakkomyymässä sinulle mitään. Saat sisällöt ilmaiseksi ja sinun ei tarvitse ostaa meiltä mitään sitä varten.

 • q-iconMiksi haluatte sähköpostiosoitteeni? Mitä teette sillä, kun annan sen?

  Lähetämme sinulle oppaan ja siihen liittyvät viestit, jotta pääset käsiksi materiaaleihin. Tulet myös osaksi postituslistaamme, jolle lähetämme ajoittain muita ilmaisia sisältöjä sekä tarjouksia.

  Voit poistua listalta milloin vain ja emme sen jälkeen enää lähetä sinulle viestiä. Pääset myöhemminkin listalta pois, joten sinun ei tarvitse jatkaa suhdetta kanssamme oppaan jälkeen, vaikka sitä toki toivommekin.

 • q-iconMillaisessa muodossa opas on? Tarvitsenko jotain erikoisohjelmia käydäkseni sen läpi?

  Opas on tekstin ja kuvien muodossa PDF-tiedostona.

  Et tarvitse mitään ohjelmia tai erikoislaitteita. Voit ladata oppaan niin puhelimeen kuin tietokoneellekin tai padiin.

 • q-iconJos päädyn tilaamaan joitakin tuotteitanne, sitoudunko kestotilaukseen tai muuhun sopimukseen?

  Et sitoudu.

  Meidän periaatteisiimme kuuluu, että emme johda asiakkaitamme harhaan ja pakkositouta heitä johonkin kummalliseen sopimusjärjestelyyn. Jokainen tilaus on kertatilaus ja tilaus ei jatku automaattisesti sen jälkeen.

  Kun tarvitset tuotteitamme uuden erän, voit tehdä uuden tilauksen.

 • q-iconOvatko oppaassa opetettavat asiat paikkansa pitäviä? Kuka sisällöt laatii?

  Oppaan kaikki sisällöt ovat ravitsemusterapeutin kokoamia ja hän on koonnut kaiken parhaan tiedon, mitä tällä hetkellä on saatavilla.

  Sinä saat tiedon ilmaiseksi ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Haluamme oikeasti, että voit hyvin.

 • q-iconMiksi annatte oppaan ilmaiseksi? Mitä hyötyä siitä on teille?

  Me uskomme siihen, että jos voimme oikeasti auttaa ihmisiä, heistä saattaa joskus tulla meille asiakkaita. Meiltä ei ole pakko ostaa koskaan mitään, eikä se ole ehto oppaan tilaamiseen.

  Oppaan tilanneille tarjoamme yleensä tuotteitamme kampanjahintaan ja jokainen voi tehdä valinnan, haluaako tilata jotain. Mitään ei ole pakko ostaa.

  Tarjoamme mielellämme tuotteitamme, koska voimme seisoa niiden takana täysin ja uskomme, että niistä on hyötyä monille. Ehkä myös sinulle. Jos päädyt ostamaan tuotteitamme, et sitoudu mihinkään sopimuksiin tai kestotilauksiin, vaan tilaat normaalisti tuotteen kerrallaan.

 • q-iconOnko tämä joku outo ulkomaalainen yritys? Mikä yritys tässä on taustalla?

  Olemme täysin suomalainen yritys: Nordic Glow Oy (2928439-3).

  Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia ja hehkua naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

  Missiomme on tuoda markkinoille sellaisia tuotteita, jotka ovat laadultaan ensiluokkaisia ja auttaa asiakkaitamme parantamaan hyvinvointiaan myös muilla tavoilla.

Tilaa ilmainen opas nyt:

Jätä sähköpostiosoitteesi, paina nappia ja saat oppaan sähköpostiisi heti.

privacy Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä. Tarvitsemme sähköpostiosoitteesi oppaan lähettämiseksi.

Jos haluat kysyä jotain oppaasta, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, tämä opas on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat oppaan heti sähköpostiisi.