Hei Maikin seuraaja! Älä eksy ravintolisäviidakkoon vaan tilaa helposti Maikin ja ravitsemusterapeutti Sannin suosittelemia ravintolisiä.

Hyödynnä alehinnat ja säästät 50 % hinnoissa (+ ilmainen toimitus): käytä koodia MAIKKI

Moikka! Tuntuuko sinustakin, että ravintolisäviidakko on täynnä erilaisia tuotteita, mutta on vaikea sanoa, mistä olisi oikeasti hyötyä ja mihin voi oikeasti luottaa?

Tälle sivulle on koottu tärkeimmät ravintolisät, joita Maikki ja ravitsemusterapeutti Sanni suosittelevat myös.

 • Kaikki tuotteet ovat 100 % puhtaita: ei lisäaineita, täyteaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita, eli sopivat herkkävatsaisellekin.
 • Saat kotiin toimituksen maksutta, kun tilaat nyt.
 • Käytä koodia MAIKKI ja säästät 50% hinnoissa

Näitä ravintolisiä tarvitset... ja niitä suosittelevat myös Maikki ja ravitsemusterapeutti Sanni:

Käytä koodia MAIKKI saadaksesi 50 % alennuksen tuotteista sekä ilmaisen toimituksen!

Jos haluat tilata useamman kappaleen samaa tuotetta, paina "Lisää ostoskoriin" -painiketta niin monesti kuin haluat tuotteita. 

Lue eteenpäin, jos haluat varmistaa, että käytät toimivia ja tehokkaita ravintolisiä, jotka sopivat myös herkkävatsaisille...

 • Tuotteita, joista on oikeasti iloa ja hyötyä – tukemaan hyvinvointia

  Tiedät varmasti sen tilanteen, kun seisot apteekissa tai terveystuotekaupassa hyllyn edessä ja mietit, minkä samanlaisista tuotteista valitsisit? Mihin niistä voit luottaa ja mikä sopii sinulle? Ja mitä tuotteita oikeastaan edes tarvitset?

  Tämä on meillekin tuttu tunne. Kyllästyimme seisomaan tuoterivien edessä tai selaamassa nettikauppaa sivusta toiseen selvittämässä, mikä tuote olisi hyvä ja mikä ei.

  Siksi perustimme Nordic Glow’n. Tuodaksemme markkinoille tuotteita, joita voimme itsekin käyttää hyvillä mielin ja joihin voi luottaa. Ei turhia tuotteita, vaan ne, joista on oikeasti hyötyä.

 • 100 % puhdas: ei säilöntäaineita, täyteaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita

  Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin, ettei niihin tule mitään ylimääräistä. Tällä alalla on normaalia, että tuotteita värjätään houkuttelevan näköisiksi tai ne täytetään säilöntäaineilla, jotta niitä voi myydä mahdollisimman kauan.

  Herkimmille nämä turhat aineet voivat aiheuttaa ongelmia ja tuskin kukaan niistä ainakaan hyötyy.

  Halusimme luoda tuotteita, joihin voi luottaa puhtauden ja sisällön puolesta. Saat sitä mitä tuotteen nimessä lukee, et mitään muuta.

 • Tilauksesi toimitetaan suoraan kotiisi, joko postiluukusta sisään tai suoraan postilaatikkoon (ei tarvitse noutaa postista).

  Suunnittelimme tuotteemme niin, että ne mahtuvat suoraan postiluukustasi sisään tai postilaatikkoosi. Purkit ovat littanoita ja lähetykset tulevat laatikossa, joka menee luukusta sisään.

  Osalla meistä on pitkä matka lähimpään postiin tai arki on niin kiireistä, että on mukavampaa käyttää aikaa itselle mieluisampiin asioihin kuin postissa jonottamiseen. Huomasimme tämän myös itse tilatessamme tuotteita netistä ja siksi halusimme, että jokainen tuotteemme on mahdollista toimittaa suoraan kotiin.

Uskomme tuotteisiimme täysin, joten saat täyden 100% tyytyväisyystakuun

Saat 100 % tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen niin hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100 % puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100 % puhtaita ja ne sisältävät sitä mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Katso, mitä muut tuotteitamme käyttävät sanovat niistä...

Pienen lapsen äitinä vastustuskykyni on kokoajan koetuksella: kaikki päiväkodista tulleiden pöpöjen kanssa painineet varmaan tietävät, mitä tarkoitan...

Lapsi on pieni vain niin vähän aikaa, että käytän sen ajan mieluummin hänen kanssaan kuin milloin missäkin taudissa kärvistellen, ja siksi syön päivittäin vastustuskykyä tukevia maitohappobakteereja.

Nordic Glow on siitä mukava tuttavuus, että nyt voin tilata tuotteet suoraan kotiin: se helpottaa pikkulapsiarjessa älyttömän paljon! On niin paljon muutakin muistettavaa ja huolehdittavaa, että kauppareissun yhteydessä luontaistuoteliikkeestä tai postista ravintolisien hakeminen ei ole ensimmäisenä mielessä.

No, nyt ei onneksi tarvitse enää miettiä sitä, kun saan tarvitsemani tuotteet suoraan postilaatikkoon! Kiitos siitä Nordic Glow'lle.

Jutta

Minulla on aina ollut vatsan toiminnan kanssa ongelmia ja reagoin vatsalla herkästi kaikkeen, niin eri ruoka-aineisiin kuin esimerkiksi stressiinkin.

Vatsani siis vaatii erityistä huomiota ja huolenpitoa, mikä tuntuu välillä turhauttavalta; mutta olen ymmärtänyt, että on parempi hyväksyä tilanne ja tehdä töitä sen parantamiseksi kuin surkutella asiaa. Ruokavaliomuutosten vuoksi vatsani voi nyt jo paremmin, mutta edelleen yksi sen vahvimmista tukipilareista on maitohappobakteerit: en rehellisesti usko, että voisin elää miellyttävää elämää ilman niitä.

On upeaa tuntea olevansa "normaali" vatsan toiminnan suhteen, kun on käytännössä koko ikänsä enemmän tai vähemmän paininut asian kanssa.

Nykyään suosittelen maitohappobakteereja kaikille, joiden kanssa aihe vain tulee puheeksi, enkä itse lähde edes yhden yön reissuun pakkaamatta niitä mukaan: niin paljon koen niistä olevan hyötyä.

Monissa maitohappobakteereissa (ja muissakin lisäravinteissa) voi kuitenkin olla turhia ja harmillisia täyte- ja lisäaineita, jolloin tuotteesta voi herkkävatsaiselle olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Siksi olen erityisen tyytyväinen Nordic Glow'n tuotteisiin, joiden puhtauteen voin luottaa. Ja vatsani kiittää siitä.

Sara

Nordic Glow... miksi oikein luottaisit meihin ja tuotteisiimme

Olemme pieni suomalainen tiimi Helsingistä, jonka intohimona on tuoda lisää hehkua ja hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee kaikkia tuotteitamme. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme – ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää. Ja useamman kuin kerran olemme joutuneet toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Näitä asioita muut ovat kysyneet näistä tuotteista... ehkä löydät vastauksesi täältä:

 • q-icon"Moikka! Sitoudunko johonkin, jos tilaan tuotteen teiltä? Onko tämä kestotilaus tai sellainen..."

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja, jos tilasit muita tuotteita niin myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin. 

  Maksat vain tilauksesi kerran niin kuin missä tahansa kaupassa. Jos tilaat joskus uudestaan niin maksat sen samalla tavalla. Mitään jatkotilauspakkoa ei ole.

 • q-icon"Niin, onko tämä verkostomarkkinointia?"

  Ei ole. Tämä on normaali verkkokauppa, jossa myymme omia tuotteitamme suoraan asiakkaillemme.

 • q-icon"Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää? Mistä tiedän, että tämä on oikea yritys?"

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

  Yrityksemme nimi on Nordic Glow Oy ja se on ihan tavallinen yritys.

 • q-icon"Voinko syödä maitohappobakteereja ja d-vitamiinia, jos olen raskaana?"

  Lähtökohtaisesti voit syödä tuotteitamme myös raskaana. Kysy kuitenkin neuvoa lääkäriltäsi sekä muilta sinua hoitavilta terveyden ammattilaisilta. 

 • q-icon"Onko tuotteissa gluteiinia tai hiivaa? Ne ärsyttävät vatsaani"

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100% puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-icon"Haluan tilata! Millä tavoilla voin maksaa tilaukseni?"

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-icon"Haluan kokeilla maitohappobakteeria ja D-vitamiinia! Mitä teen, jos en pidä tuotteista?"

  Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotteita. Jos et koe niitä omaksesi niin laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua ja saat rahasi takaisin.

 • q-icon"Olen tekemässä tilausta. Koska saan tilaamani tuotteet?"

  Tuotteet tulevat normaalin arkipostin mukana. Siinä kestää yleensä 2-3 päivää. Jossain tapauksissa postin jakelussa voi kestää kauemmin.

  Tuotteesi tulevat suoraan postiluukusta sisään tai postilaatikkoosi, joten et joudu hakemaan tilausta postista tai miettimään milloin toimittaja toisi ne.

 • q-icon"Moi! Sopiiko nämä tuotteet myös miehelleni? Tilaan sitten samalla myös hänelle..."

  Kyllä! Tuotteet sopivat myös miehille. 

Haluatko kysyä jotain? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu @ nordicglow.fi tai laita viestiä oikean alakulman chatissä!