Helpotusta vatsaoireisiin

"On upeaa tuntea olevansa "normaali" vatsan toiminnan suhteen, kun on käytännössä koko ikänsä enemmän tai vähemmän paininut asian kanssa."

Epämukavan tunteen lisäksi myös peilistä voi heijastaa kuva, joka ei tunnu miellyttävältä. Tämä on tuttu tunne yhä useammalle naiselle, joten et ole yksin asian kanssa! Tässä ilmaisessa oppaassa käydään läpi tutkittuja ratkaisuja vatsan hyvinvoinnin lisäämiseksi ja oireiden ratkaisemiseksi.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Hehkuva iho helposti

"Ihoni tuntui kuivalta ja siltä kuin kaikki hohto olisi kadonnut."

Moni nainen kokee näin – mutta ei hätää. Asian voi korjata pienillä muutoksilla ja antamalla iholle riittävästi tukea itsensä uudistamiseen. Keräsimme yhteen asiat, jotka tieteellisesti ja luotettavasti auttavat ihosi kunnon ylläpitämisessä.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Neljällä keinolla kevyempi keskivartalo

"Hoikempi ulkomuoto on kyllä kaikkien saavutettavissa! Nämä ohjeet ovat tervejärkisiä, ja helppoja ottaa käyttöön omassa arjessa."

Tuntuuko, että ylimääräiset kilot istuvat tiukassa ja hoikempi ulkomuoto voisi saada olon kokonaisvaltaisesti paremmaksi? Tähän oppaaseen on koottu tärkein tieto ja olennaisimmat vinkit siihen, miten onnistut kevyemmän kehon tavoittelussa. Kokosimme ilmaisen oppaan ravitsemusterapeuttimme kanssa, jotta jokainen voisi tuntea olonsa hehkuvan hyväksi, viehättäväksi ja kotoisaksi omassa kehossaan.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Vähennä vatsan pöhötystä

"Vatsa on turvonnut ja koko ajan on tukala olo... Vaatteetkaan eivät istu."

Oletko sinäkin kyllästynyt siihen, että vatsa pömpöttää kokoajan ja ihonmyötäiset vaatteet vain odottavat kaapissa parempaa päivää? Tässä oppaassa saat tutkittuja vinkkejä ja selkeät ohjeet vatsan turvotuksen vähentämiseksi. Opas on ravitsemusterapeutin kokoama ja saat sen täysin ilmaiseksi.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

FODMAP-ruokavaliokokeilu

"Vihdoinkin saan vastauksia epämääräisiin vatsaoireisiin. Tiesin, että tähän on jokin selitys!"

Moni on löytänyt vastauksen vatsavaivoihinsa FODMAP-ruokavaliosta, jonka avulla löydetään juuri omalle vatsalle sopivat ja sopimattomat ruoka-aineet. Kokosimme ravitsemusterapeuttimme kanssa tämän ilmaisen oppaan, jonka avulla teet ruokavaliokokeilun turvallisesti ja onnistuneesti.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Vältä kaamosväsymys

"Väsyttää koko ajan, enkä jaksa tehdä mitään... kahvikaan ei auta."

Onko pimeä vuodenaika yllättänyt ja tuonut mukanaan väsymyksen, jolle on vaikeaa tehdä mitään? Unikaan ei tunnu auttavan, vaikka nukkuisi tarpeeksi? Tässä täysin ilmaisessa oppaassa käydään läpi sitä, kuinka voit ehkäistä ja hoitaa pimeän kauden tuomaa väsymystä.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Hyvinvoivat hiukset luonnollisesti

"Välillä katson muiden naisten hiuksia ja kadehdin: miksei minullakin voi olla hyvinvoivat hiukset?"

Onko tuttu ajatus? Monelle naiselle on, mutta me tiedämme, että hiusten kuntoon voi vaikuttaa tekemällä pieniä muutoksia omissa elintavoissa. Me haluamme auttaa sinua saamaan hiuksesi hyvään kuntoon, ja siksi kokosimme helposti omaksuttavaan muotoon kaikki ne asiat, joilla voit tutkitusti parantaa hiustesi hyvinvointia.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Paranna flunssa pikaisesti

"Inhoan olla flunssassa, joten olen ottanut oppaassa mainitut vinkit käyttöön omaan arkeeni. Nykyään sairastelen hyvin harvoin ja silloinkin tiedän heti, mitä tehdä. Ihanaa olla terve!"

Haluaisitko sinäkin eroon sairastelusta? Lataamalla ilmaisen Paranna flunssa pikaisesti -oppaan saat ravitsemusterapeutin vinkit flunssan ehkäisyyn sekä nopeaan toipumiseen. Saat oppaan heti sähköpostiisi ja voit tallentaa sen omalle koneellesi, jolloin voit palata siihen aina tarpeen tullen.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Voi hyvin vaihdevuosien jälkeen

"Elämä ei tosiaankaan lopu vaihdevuosiin, vaan niiden jälkeenkin on todella mahdollista voida hyvin ja halutessaan vaikka pudottaa painoakin."

Lähestytkö vaihdevuosi-ikää, tai oletko jo ohittanut sen? Omasta hyvinvoinnista on tärkeää huolehtia tänä aikana ja sen jälkeen hieman eri tavalla ja aiempaa tarkemmin. Tähän oppaaseen on koottu tärkein tieto ja olennaisimmat vinkit siihen, miten pidät hyvinvoinnistasi huolta tai nostat sen uudelle tasolle vaihdevuosien aikana tai jälkeen.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Kaunis iho kesäksi

"Opas sisälsi tärkeitä asioita, joita huomioida niin ihonhoidossa kuin ravitsemuksessakin, kun kevät vaihtuu kesäksi. En haluaisi jäädä tästä tiedosta paitsi!"

Keväällä ihoa on tärkeää valmistaa kesää varten. Muuttuvat sääolosuhteet vaikuttavat ihoon paljon, ja on tärkeää antaa iholleen sen ansaitsema huomio ja huolenpito. Tähän oppaaseen on koottu yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa kaikki vinkit siihen, miten hoidat ihosi kauniiseen ja hyvinvoivaan kuntoon kesään mennessä.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Hyvinvointia paremmalla unella

"Jokaisen, joka osaa lukea pitäisi lukea tämä opas."

Vain pieni osa suomalaisista nukkuu tarpeeksi, vaikka nykytiedon perusteella unen on sanottu olevan terveyteen eniten vaikuttava yksittäinen tekijä. Jos olet saanut tarpeeksesi väsymyksestä, ärtymyksestä ja aikaansaamattomasta olosta; ja haluat saada arkeesi energiaa ja hyvää oloa, tämä opas on tehty sinulle.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Eroon kuivasta ihosta

"Olen koko elämäni kärsinyt todella kuivasta ihosta, mutta oppaassa listattujen vinkkien avulla olen saanut parannettua tilannetta aivan valtavan paljon."

Vaivaako sinuakin kuiva iho? Tai kenties jopa atopia? Eroon kuivasta ihosta -oppaan avulla opit, miten voit itse vaikuttaa ihon hyvinvointiin päivittäisillä teoilla, ja sisäisen ja ulkoisen hoidon avulla päästä eroon kuivuudesta. Opas on ravitsemusterapeutin laatima ja sisältää tutkittua tietoa koottuna käytännön vinkeiksi.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Hyvinvointia maitohappobakteereista

"Olen syönyt maitohappobakteereja jo monta vuotta, mutta en tiennytkään, miten paljon hyötyä niistä on terveydelle, niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä!"

Maitohappobakteereista puhutaan ja kirjoitetaan paljon; harva kuitenkaan tietää tarkkaan, miksi niitä pitäisi syödä, mitä hyötyä niistä on ja mitä kaikkea ne saavat elimistössä aikaan. Kokosimme tähän oppaaseen ravitsemusterapeutin kanssa kaiken tärkeimmän ja olennaisimman tiedon maitohappobakteereista ja niiden käyttämisestä.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Näin syöt vegaanisesti ja terveellisesti

"Sain tästä oppaasta monia todella hyviä, käytännön ohjeita siihen, miten ruokavalio tulisi koostaa ja mitä on tärkeää ottaa huomioon, kun haluaa syödä kasviperäisesti."

Oletko alkanut syödä vegaanisesti eettisistä tai ekologisista syistä – muttet ihan tiedä, miten kasviperäinen ruokavalio koostetaan terveellisesti? Tähän oppaaseen on koottu kaikki olennainen siitä, vegaanin tai vegaanista ruokavaliota harkitsevan tulisi tietää. Opas on hyödyllinen myös, jos haluat kasvattaa kasvisruoan osuutta ruokavaliossasi.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Palaudu paremmin arjessa

"Palautumisesta puhutaan nykyään aivan liian vähän. Tämä opas antoi hyviä työkaluja palautumiseen tavallisen arjen keskellä. Suosittelen lämpimästi!"

Arjessa palautuminen ei ole mikään pieni juttu: ilman kunnollista ja riittävää rentoutumista kehomme ei pysty kestämään myöskään rasitusta, jota normaali elämä on pullollaan. Kokosimme ravitsemusterapeutimme kanssa tähän oppaaseen kaiken, mitä sinun pitäisi tietää palautumisesta; ja mistä olisi syytä oppia pikimmiten pois.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Omega-3 terveyttä tukemassa

"Olin aina ajatellut, että saan riittävästi hyviä rasvahappoja ruokavaliostani (rakastan syödä lohta!), joten olin yllättynyt siitä, että se ei riitäkään."

Olet ehkä kuullut ja lukenut omega-3-kapseleista ja niiden hyödyistä, mutta tiedätkö täysin, miksi ne ovat terveydelle niin edullisia, miten ne toimivat ja miksi niitä olisi hyvä syödä? Kokosimme tähän oppaaseen kaiken tärkeimmän ja olennaisimman tiedon omega-3-rasvahapoista ja niiden hyödyistä yhdessä ravitsemusterapeuttimme kanssa.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Voi hyvin raskausaikana

"Opas sisälsi paljon tärkeitä asioita raskausajan ravitsemukseen, liikuntaan, stressinhallintaan ja hyvinvointiin liittyen! Ihme, ettei tätä kerrota neuvolassa!"

Nykyään tiedetään, että elintavoilla voi vaikuttaa siihen, miten raskausaikana voi; ja toisaalta terveet elintavat raskausaikana vaikuttavat positiivisesti vauvaankin. Tähän oppaaseen on koottu ravitsemusterapeutin kanssa tärkein tutkittu tieto ja ohjeet siihen, miten huolehdit hyvinvoinnistasi raskauden aikana ja sen jälkeen.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Näin selviät ruuhkavuosista

"Arki on jatkuvaa selviytymistaistelua töiden, perheen ja kiiren ristipaineessa."

Moni niin sanottuja ruuhkavuosia elävä nainen kokee näin, koettaen vain mukautua stressiin ja hektisyyteen. Omaa kuormitusta on kuitenkin mahdollista keventää – ja uupumusta ehkäistä – elämän kiireisimpinäkin vuosina. Tässä ilmaisessa oppaassa käydään läpi sitä, kuinka voit tukea omaa jaksamistasi ja hyvinvointiasi sekä ehkäistä uupumusta elämän vaativimpina vuosina.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

Elinvoimaa D-vitamiinista

"Tiesin, että D-vitamiinilla on terveysvaikutuksia, mutta yllätyin siitä, miten paljon etenkin sen puutoksesta tiedetään. Tämä on tietoa, josta kenenkään ei pitäisi jäädä paitsi!"

D-vitamiinista ja sen terveysvaikutuksista on puhuttu jo vuosia: sen tiedetään olevan välttämätön terveydelle ja uusia tutkimuksia julkaistaan koko ajan. Kokosimme tähän oppaaseen olennaisimman tiedon D-vitamiinista yhdessä ravitsemusterapeuttimme kanssa, jotta jokainen saisi tutkitun tiedon ulottuvilleen – helposti.

TILAA ILMAINEN OPAS NYT

HALUATKO UUDEN ASIAKKAAN ERIKOISTARJOUKSEN?

Klikkaa nappia ja saat välittömästi vähintään 25 % alennuksen kaikkiin tuotteisiin.

HALUAN TARJOUKSEN

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat välittömästi vähintään 25 % uuden asiakkaan alennuksen kaikkiin tuotteisiin!

SEURAA BLOGIA

ASIAKASPALVELU:

Sähköposti: asiakaspalvelu@nordicglow.fi

Puhelinnumero: +358 41 319 6350

Tai chatin kautta sivun oikeasta laidasta.

SEURAA FACEBOOKISSA
SEURAA INSTAGRAMISSA