"Kuten muidenkin kudosten, myös hiusten kasvu ja hyvinvointi lisääntyvät, kun ravintoaineita on tarjolla riittävästi."

Voisitko sinäkin hyötyä omega-3-ravintolisästä?

Harva suomalainen saa riittävästi omega-3-rasvahappoja ruokavaliosta. Tyypillinen länsimainen, runsaasti lihaa, sokeria ja tyydyttyneitä ja teollisia rasvoja, mutta vain vähän kalaa, kuituja ja kasviksia sisältävä ruokavalio on omiaan luomaan puutostilan omega-3-rasvahapoista.

Omega-3-rasvahappojen sisältämä dokosaheksaeenihappo (DHA) edistää hiusten kasvua, sillä se lisää karvatupen solujen uusiutumista ja jakautumista. Kyseiset solut huolehtivat karvan, tässä tapauksessa siis hiuksen ravitsemuksesta ja ravintoaineista. Kuten muidenkin kudosten, myös hiusten kasvu ja hyvinvointi lisääntyvät, kun ravintoaineita on tarjolla riittävästi.

Elimistön tiedetään muutenkin toimivan parhaiten, kun sille tarjoillaan runsaasti hyvälaatuisia rasvahappoja.

Jos et syö rasvaista villikalaa päivittäin, kalaöljyvalmisteen käyttö auttaa turvaamaan pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen saannin.

"Syön jo monipuolisesti ja terveellisesti... onko minun järkeä syödä silloin purkista omega-3-valmistetta?"

Nykyruokavaliosta omega-3-rasvahappojen saanti jää usein niukaksi, etenkin jos rasvaisen villikalan syönti on vähäistä, eikä päivittäin käytetä runsaasti kylmäpuristettuja kasviöljyjä.

Pitkälle prosessoitu ja teollinen ruoka sisältää hyvin vähän omega-3-rasvahappoja ja hyvälaatuisia omega-6-rasvahappoja. Siksi laadukkaat omega-3-kapselit ovat hyvä täydennys ruokavalioon.

Verenohennuslääkkeitä käyttävän ei kannatta aloittaa kalaöljyjen käyttöä oma-aloitteisesti. Myös leikkauksen tai synnytyksen lähestyessä kalaöljyt tulee jättää tauolle pari kuukautta aikaisemmin.

Kalaöljyä sen sijaan voi käyttää raskausaikana ellei sitä ole erikseen kielletty.

Omega-3-valmisteesta olisi hyötyä lähes jokaiselle. Lisä on tärkeä erityisesti, jos puolustusjärjestelmä on heikentynyt tai sitä rasitetaan kovasti.

Kalaöljy sopii usein myös kala-allergikoille, sillä allergian aiheuttaa kalan proteiini. Öljyssä on kuitenkin vain kalan rasvahapot, joista on valmistuksessa poistettu proteiini. Jos sinulla on kala-allergia, öljyn käyttö kannattaa aloittaa kuitenkin varovaisesti.

Syön omega-3-ravintolisää joka päivä, ja olen huomannut, että se vaikuttaa positiivisesti myös hiusteni kuntoon. Hiukseni ovat nykyään hyvinvoivat, tuuheat ja kiiltävät ja näyttävät paljon paremmalta kuin aiemmin, jolloin ne olivat karheat ja huonokuntoiset.

Sara

Näin käytät omega-3-lisää oikein – varmista, että saat kaiken irti:

Omega-3-valmistetta on hyvä käyttää säännöllisesti tukemaan monipuolista ruokavaliota.

Sopiva käyttömäärä on yleensä 1–2 grammaa kalaöljyä päivässä, eli 1–4 kapselia valmisteesta riippuen. Kapselit voi ottaa aterian yhteydessä.

Huolehdi kuitenkin valmisteen turvallisuudesta valitsemalla luotettavan valmistajan tuote, jonka puhtaustiedot ovat saatavilla. Hyvin halpa valmiste on harvoin laadultaan paras.

Jatkuvassa käytössä on tärkeää, että valmiste on erittäin puhdas eikä sisällä ylimääräisiä raskasmetalleja.

Näistä syistä jokaisen tulisi syödä omega-3-valmistetta:

Omega-3 on yksi tutkituimmista ravintolisistä ja sillä on useita tieteellisesti todistettuja terveyshyötyjä. Tästä huolimatta moni jättää lisän syömättä, eikä myöskään saa omega-3:a ravinnosta yhtään tai aivan liian vähän.

Omega-3 on kansankielellä “pehmeää” rasvaa, jota tarvitaan muun muassa ihon, kudosten, nivelten ja sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvointiin sekä immuunipuolustuksen oikeanlaiseen toimintaan ja elimistössä vallitsevan matala-asteisen tulehduksen kurissa pitämiseen.

Tässä muutamia omega-3-rasvahappojen hyötyjä:

 • Edistää näön pysymistä normaalina suojaamalla silmän verkkokalvon soluja.
 • Edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina. Aivot koostuvat suureksi osaksi rasvasta, eikä niiden toiminnan kannalta ole lainkaan yhdentekevää, millaisia rasvoja syömme.
 • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.

Hiusteni kunto romahti muutamia vuosia sitten, ja olen siitä asti yrittänyt kaikkea palauttaakseni niiden kunnon entiselleen. Omega-3-ravintolisät ovat yksi ainoista asioista, joista olen kokenut saavani hyötyä.

Anu

Näin valitset luotettavan ja tehokkaan omega-3-valmisteen – varmista, että nämä asiat täyttyvät:

Jokainen kalaöljykapseli ei ole samanarvoinen. Vaikka voisi luulla, että kapselit ovat kaikki samanlaisia, eikä niissä ei ole mitään eroa, todellisuus on hyvin toinen. Siksi kannattaa lukea seuraava listaus tarkasti, ennen kuin ostat kalaöljykapseleita seuraavan kerran.

Kun valitset itsellesi sopivaa omega-3-valmistetta, huolehdi, että se täyttää nämä kriteerit:

 • Valmiste on varmasti tutkittu raskametallien varalta ja niiden määrät alittaa suositusrajat.
 • Ei sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia omalle keholle.
 • Kalaöljy on tuotantoketjultaan jäljiltettävä ja se on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
 • Valmistaja ilmoittaa kalaöljyn Totox-luvun, jolla mitataan öljyn hapettuneisuuden astetta.
 • Kalaöljykapseleita ei ole värjätty.

Syy siihen, miksi pidämme omaa omega-3-valmistettamme parhaana ja luotettavimpana:

Me Nordic Glow'lla suunnittelimme omega-3-kapselimme niin, että ne sopivat mahdollisimman hyvin suomalaisille naisille. Tätä tuotetta voi syödä myös raskaana ollessa.

Oikeasti laadukkaan ja puhtaan öljyn löytäminen ei ollut helppoa, sillä useimmat saatavilla olevista valmisteista ei täytä niitä kriteerejä, jotka sille asetimme.

Löysimme lopulta nyt käytössämme olevan kalaöljyn. Tehtaamme sijaitsee Aricassa, pohjoisimmassa Chilen kaupungissa, Perun rajalla. Tämä on keskellä rikkainta villin sardillin kalastusaluetta maailmassa, Etelä-Tyynimerellä. Tämä antaa meille uniikin edun, koska saamme sieltä parhaan mahdollisen kalaöljyn.

 • Tässä kalaöljyssä on 10-100 kertaa VÄHEMMÄN raskasmetalleja kuin asetetut suositusrajat vaativat.
 • Kapseleita ei ole värjätty, eivätkä ne sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia keholle.
 • Kalaöljymme Totox-luku on alle 5.
 • Kalaöljymme on 100 % jäljitettävä ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Siksi sille on myönnetty Friend of the Sea -sertifikaatti.

Kalaöljymme puhtauden voi varmistaa siitä, että öljy on hyvin vaaleaa ja tuoksu ja maku hyvin neutraali. Siitä ei jää härskiintynyttä jälkimakua, joka useista öljyistä jää.

Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita. Emme käytä mitään ylimääräisiä aineita kapseleissa.

 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän Omega-3-kapseleita.

Oletko valmis huolehtimaan itsestäsi ja kokeilemaan tätä omega-3-lisää?

1 PURKKI
24,90 €
Hinta normaalisti 39,90 €
 • ✅ Riittää 60 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 38 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa
4 PURKKIA
49,90 €
Normaalisti 159,60 €
 • ✅ Riittää 180 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 69 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n omega-3-lisän?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös omega-3-valmistetta. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme – ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutuneet toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii, on puhdas ja antaa sen hyödyn, mitä tuotteen pitäisikin.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n omega-3-tuotteesta – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-iconEn halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-iconOnko tämä verkostomarkkinointia?

  Ei ole.

 • q-iconHaluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-iconOnko näitä kapseleita värjätty? Olen joskus tilannut sellaisia kapseleita ja ne olivat selkeästi härkskiintyneitä!

  Ei ole. Meidän kapseleita ei värjätä mitenkään. Kapselit ovat valmistettu kalaliivatteesta ja ovat läpinäkyviä, joten öljyn haalea väri näkyy läpi.

 • q-iconMillä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-iconMiksi tilaisin Omega-3 kapseleita, jos syön kalaa?

  Jos syöt säännöllisesti villikalaa niin todennäköisesti et tarvitse kapseleita. Muussa tapauksessa kapselit ovat todennäköisesti sinulle hyödyksi tukemaan hyvinvointiasi.

 • q-iconSeuraan FODMAP-ruokavaliota. Sisältääkö tämä jotain hiilihydraatteja, joita en voi syödä?

  Ei sisällä vaan tuote sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 • q-iconHaluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää.

 • q-iconMiksi tilaisin teiltä, kun voin hakea vaikka apteekista Omega-3-valmistetta?

  Voit käydä hakemassa myös apteekista tai terveyskaupoista. Varmista ostaessa, että ne ovat tarpeeksi tehokkaita sekä puhtaita niin niissä ei ole raskasmetalleja.

 • q-iconMoi, tarvitsen omega-3 lisän ruokavaliooni. Mistä tiedän, että teidän valmiste on puhdas? Olen lukenut, että valmisteissa voi olla raskasmetalleja...

  Moi! Hyvä kysymys. Meidän öljyssämme on 10-100 kertaa vähemmän raskasmetalleja kuin asetetut suositusrajat vaativat. Se tarkoittaa, että meidän kalaöljystämme löytyvät raskasmetallimäärät ovat mitättömiä tai olemattomia ja kalaöljy on hyvin puhdasta.

 • q-iconOlen kuullut, että Omega-3 valmistetaan ryöstökalastuksella. Pitääkö tämä paikkaansa?

  Varmasti osa kaupoista saatavista tuotteista on valmistettu epäeettisesti. 

  Meidän tuotteella on Friend of the Sea -sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. 

  Eli meidän Omega-3 on takuuvarmasti valmistettu niin, että kalakannat säilyvät hyvinä eikä valmistuksessa tapahdu mitään epäeettistä.

 • q-iconMikä on teidän tuotteen Totox-luku?

  Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän ja siksi poikkeuksellisen hyvä muihin valmisteisiin verrattuna.

 • q-iconMietin, onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100% puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-iconOlen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.