TILAA UUDESTAAN JA SÄÄSTÄ - HYALURONIHAPPOSEERUMI -40-50% ALENNUKSELLA

Tiesitkö, että iho veltostuu ja siitä tulee ryppyinen vapaiden radikaalien, UV-valon ja hapettavien aineiden vaikutuksesta?

Jokaisen meidän kehossa on hyaluronia, mutta ikääntyessä sen määrä kehossa vähenee, minkä takia siitä ei ole enää paljon apua solujen toiminnassa, solujen uudistumisessa ja kollageenin sekä elastiinin tuotannossa.

Siksi takia on hyvä itse huolehtia ihon kunnosta ja käyttää hyaluaronihapposeerumia.

Hyaluron täyttää ihoa ja tukee sen rakennusaineita, mikä tekee ihosta sileämmän. Lisäksi seerumi auttaa säilyttämään ja lisäämään kosteutta ihossa ja sen pinnalla.

Hyaluronihappo hajoaa ihossa, hyaluronidaasi-entsyymin toimesta, mutta samanaikaisesti sitä myös jälleenrakentuu koko ajan.

Hyaluronihapon on tutkitusti todistettu voivan sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, tehden siitä erittäin tehokkaan.

Oikeastaan heti ensimmäisen kerran jälkeen huomasin eron muihin seerumeihin verrattuna. Tämä todella kosteuttaa ja pitkäkestoisesti.

Viikossa sain selkeitä näkyviä muutoksia: silmäpussit ovat lähes poissa ja juonteet/rypyt on pienentyneet selkeästi. Hyvä tuote ja aion käyttää jatkossa!” – Ritva J.

Iholla tapahtuu hyaluronin ansiosta pullistuva-efekti, joten iho näyttää ja tuntuu heti täyteläisemmältä, kiinteämmältä ja sileämmältä.

Jos sinä mietit hyaluronihapposeerumin käyttöä, lue eteenpäin...

"Käytän jo kasvovoidetta iholleni aamuin ja illoin... tarvitsenko oikeasti tälläistä seerumia mihinkään ja onko siitä mitään apua?"

Seerumi aiheuttaa yleensä ihonhoitotuotteista eniten ihmetystä ja siksi moni ei sitä kokeile tai aloita käyttämään.

Sen salaisuus piilee, että siinä on enemmän tehoaineita kuin muissa päivittäin käytettävissä ihonhoitotuotteissa. Siksi sen vaikutus näkyy nopeammin ja tehokkaammin iholla kuin voiteen.

Iho uudistuu meillä jokaiselle noin neljässä viikossa. Seerumilla voit parantaa tätä kehon omaa prosessia, kun annat sille syvälle ihoon imeytyviä ravinteita. Lisäksi se auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin.

Useimmilla meistä, etenkin syksyllä ja talvella on sekä pintakuiva iho ja sen lisäksi kasa muitakin iho-ongelmia. Lisäämällä hyvän seerumin hoitorutiiniisi voit huolehtia siitä, että nämä ongelmat pysyvät poissa.

Käytä hyaluaronihapposeerumia, jos huomaat että...

 • Ihosi kaipaa lisää kosteutusta
 • Ihosi voisi olla kirkkaampi ja hehkuvampi
 • Haluat tasoittaa ryppyjä ja juonteita
 • Haluat pehmeämmän ja kiinteämmän ihon
 • Haluat ravita ihoasi ulkoisesti
 • Haluat lisätä jotain arvokasta osaksi ihonhoitorutiiniasi
 • Haluat hoitaa ryppyjä ja juonteita
 • Olet kyllästynyt tummiin silmänalusiin

Olen kokeillut paria eri hyaluronihapposeerumia ja tämä on niistä paras. Ero on selkeä, sillä tämä vaikuttaa heti. Muutkin kyllä kosteuttavat, mutta tätä käyttäessä tunsin vaikutuksen kasvoilla heti.

Jatkan käyttöä aamuin ja illoin ja tilaan lisää kyllä! Olen suositellut myös ystävilleni. Kiitos!

Raija T.

Vaikuttavat luonnon raaka-aineet - mikä tekee tästä tuplasti tehokkaamman kuin tavalliset seerumit

Hyaluronhappo

Hyaluronia löytyy luonnollisesti meidän jokaisen ihosta. Sen määrä tosin vähenee ikääntyessä.

Sen tärkein tehtävä on ihon kosteuspitoisuuden ylläpitäminen, sillä se takaa ihon elastisuuden ja kiinteyden eli pitää ihon nuorekkaana.

Hyaluron toimii aktiivisena osana solujen toiminnassa, edistää solujen uudistumista ja kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Eli se täyttää ihoa ja tukee sen rakennusaineita, minkä ansiosta se tekee ihosta sileämmän.

Tavallisessa seerumissa sitä on "pitkään kosteuttava sitovassa" - muodossa.

Tässä seerumissa on hyaluronia myös sellaisessa muodossa, että se asettautuu ihosolujen väliin kosteuttaen ja täyttäen ihoa ja tehden siitä hehkuvan nopeasti.

Tyrnimarja

Tyrni on yksi maailman voimakkaimmista antioksidanttien lähteistä korkean C-vitamiinipitoisuuden vuoksi.

Lisäksi tyrni sisältää E-vitamiinia, lukuisia mineraaleja, hyviä rasvahappoja sekä betakaroteenia, josta kirkkaanoranssi värikin on peräisin.

Sen taito on läpäistä ihon uloin kerros tehokkaasti, joten se parantaa ihon ulko- ja sisäkerrosten ravinnonsaantia.

Tyrni suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta ja neutraloi niiden vaikutuksia. Lisäksi se on tehokas hoitamaan erilaisia ihovaurioita.

Sen sisältämä beetakaroteeni antaa iholle hehkuvan sävyn ja suojan.

Koivunmahla

Koivunmahla on luonnon elvyttävää uutetta, jonka käyttö parantavana raaka-aineena juontaa juurensa kauas historiaan

Se kiihdyttää ihosolujen jakautumista 25% ja ehkäisee ympäristön aiheuttamaa vanhenemista.

Koivunmahla sisältää lukuisia mineraaleja, aminohappoja, antioksidantteja, entsyymejä ja hedelmähappoja, luonnollisesti.

Näiden ansiosta se noeputtaa ihosolujen uudistumista ja toimii suojaavana antioksidanttina.

Tälläinen on tuplasti tehokkaampi seerumi

NORDIC GLOW HYALURONISEERUMI

Ei enää kuivaa ihoa koskaan – tehokkaasti imeytyvä luonnollinen ihon syvähoitaja!

Tuplasti tehokkaampi kosteuttaja kuin tavallinen hyaluronihapposeerumi! – kosteuta ihoasi tehokkaasti ja luonnollisesti varmistaen pehmeän ihon koko päiväksi.

Suunnittelimme seerumin niin, että osa hyaluronista aktivoituu välittömästi ja osa imeytyy hitaammin ihon syvempiin kerroksiin varmistaen hehkuvan ihon läpi päivän.

 • Useampi hyaluronihapon muoto - varmistaa tuplatehon
 • Sisältää ihoa uudistavaa ja korjaavaa tyrnimarjaa sekä elvyttävää ja kosteuttavaa koivunmahlaa
 • 100% luonnollinen ja puhdas: ECOCERT-tuote, jossa ei ole mitään ylimääräistä
 • Valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita tai eläinperäisiä tuotteita
 • Valmistettu ja pakattu Suomessa eettisesti
SIIRRY TILAAMAAN!

Näin käytät hyaluroniseerumia – varmista, että saat kaiken irti

Tämä seerumi on luotu useasta eri hyaluronihapon muodosta, jotta se toimisi tehokkaammin kuin tavallinen seerumi ja vaikuttaisi heti käytön jälkeen sekä pitkälle läpi päivän/yön.

Seerumi kannattaa levittää hieman kosteille kasvoille, eli levitä seerumi heti suihkun jälkeen kun iho on vielä kostea. Voit myös käyttää kasvoöljyä tai kasvovettä ennen seerumia.

Hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ulkopuoleltaan, joten iholla valmiiksi oleva kosteus takaa sen, että hyaluronihapolla on heti käytössään jotain mitä sitoa itseensä.

Levitä seerumi kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen. Puhdista ensin kasvot hyvin. Pienikin tippa seerumia sisältää runsaasti arvokkaita ravinteita, joten muutamakin kasvoille levitetty pisara riittää.

Muista levittää seerumin päälle kosteusvoide, jotta kosteus ei haihdu ihosta.

Glow Hyaluronihapposeerumi aloittaa vaikuttamisen heti ja sen teho kestää läpi päivän, toisin kuin normaalilla seerumilla.

”Kolmen päivän jälkeen huomasin eron ihossa ja viikossa ero oli jo melkoinen. Rypyt ja juoneet ovat selkeästi ”tasoittuneet” ja iho on tosi paljon pehmeämpi! Lupasitte hehkuvan ihon ja tää todella antaa sen!”

Maria U.

Ravitse ja kosteuta ihoasi ja tilaa tuplasti tehokkaampi hyaluroniseerumi:

1 x SEERUMI
35,90 €
Normaalisti 59,90€
 • ✅ Tuplasti tehokkaampi kuin tavalliset seerumit
 • ✅ Alennuksesi 40 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa
1 x SEERUMI + GLOW KASVOÖLJY
59,90 €
Normaalisti 109,80 €
 • ✅ Ei enää kuivaa ihoa koskaan – tehokkaasti imeytyvä luonnollinen ihon syvähoitaja!
 • ✅ Aloita ihonhoitorutiinisi tällä öljyllä ja varmistat raikkaan ja puhtaan ihon
 • ✅ Alennuksesi 45 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Olen aina vältellyt turhaa kosmetiikkaa, mutta tässä tuotteessa veti puoleen kotimaisuus ja luonnollisuus. En halua iholleni mitään ylimääräistä, vaikka ikääntyminen on alkanut jo näkyä.

Yllätyin todella paljon ja pelkästään positiivisesti! Tämähän toimii ja käyttäminenkin on niin vaivatonta. Ihoni on alkanut kirkastumaan ja loistamaan, näyttäisi että myös juonteet ovat pienetyneet. Teen poikkeuksen ja aion tilata tätä lisää!

Marjut N.

Tälläinen on Nordic Glow kasvovoide

Ei enää kuivaa ihoa koskaan – tehokkaasti imeytyvä luonnollinen ihon syvähoitaja!

Kasvoöljy on suunniteltu puhdistamaan ja hoitamaan intensiivisesti ihoa syvälle asti. Sen luonnolliset raaka-aineet auttavat pintasoluja uudistumaan ja viemään öljyn vaikuttavat tehoaineet syvälle ihoon ravitsemaan sitä.

Olen kokeillut paljon erilaisia öljyjä ihonhoitoon, mutta tämä on selkeästi paras käyttämäni öljy! Rakastan kuinka pehmeä ihosta tulee tämän käytön jälkeen!” – Mirkku S.

 • Öljyn tehoaine on tyrni, mikä toimii luonnollisena ihon uudistajana ja elvyttäjänä.
 • 100% luonnollinen ja puhdas: ECOCERT-tuote, jossa ei ole mitään ylimääräistä
 • Valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita tai eläinperäisiä tuotteita
 • Valmistettu ja pakattu Suomessa eettisesti

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n hyaluroniseerumin?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia ja hehkua naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Kyllästyimme siihen, että niin monet hyvinvointia lisäävät tuotteet sisältävät paljon turhaa ja ylimääräistä.

Siksi loimme ensin puhtaita ravintolisiä, joista on oikeasti apua. Sen jälkeen halusimme tuoda saataville kosmetiikkaa, joka on aitoa ja rehellistä.

Nyt voimme ilolla julkaista ensimmäiset ihonhoitotuotteet, joista on oikeasti iloa naisille ja tuovat luvatun hehkun.

Tämä hyaluronihapposeerumi on pitkän suunnittelun ja koeryhmän jäsenten kokeilun tulos. Seerumia on hiottu niin pitkään, kunnes voimme varmasti luvata, että se auttaa.

”En käytä muuta kuin luonnonkosmetiikkaa, mieluiten kotimaista ja siksi kokeilin tätä tuotetta. Ihonhoito on minulle tärkeää, kun ikää alkaa olla lähemmäs 50v. Tämä seerumi on loistava ja aion tilata sitä itselle jatkossa.

Se oli todella riittoisa ja tuntui kasvoille hyvin ravitsevalta. Moni tuote lupaa kosteuttaa, mutta tämä tekee sen oikeasti. Ihoni voi ja näyttää paremmalta kuin pitkään aikaan!

Ilona K.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n hyaluroniseerumista – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-iconEn halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-iconOnko tämä verkostomarkkinointia?

  Ei ole.

 • q-iconHaluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-iconMietin, onko tässä seerumissa eläinperäisiä tuotteita?

  Ei ole. Emme käytä eläinperäisiä tuotteita tai testaa tuotteita eläimillä.

  Tuotteemme ovat 100% puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-iconMillä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-iconOlen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

 • q-iconOvatko tuotteet luonnonkosmetiikkaa?

  Kyllä, kaikki kosmetiikkatuotteemme ovat ECOCERT-luonnonkosmetiikkaa.

 • q-iconOvatko nämä uusia tuotteita vai jonkun vanhentunut erä, kun myytte niin edullisesti?

  Kaikki myymämme tuotteet ovat uusia tuotteita, jotka valmistetaan pienessä kosmetiikkatehtaassa Suomessa. Emme myy vanhoja tai vanhentuneita tuotteita.

  Voimme myydä laadukkaita tuotteita edullisesti, koska meillä ei ole ylimääräisiä välikäsiä.

 • q-iconOvatko tuotteet vegaanisia?

  Kyllä ovat. Kaikki tuotteemme ovat myös vegaanisia.

 • q-iconOlen käyttänyt ennenkin hyaluronihapposeerumia, eroaako tämä jotenkin muista tuotteista?

  Kyllä eroaa ja paljon! Tässä tuotteessa on kolmea erilaista hyaluronihapon muotoa. Sen takia seerumi toimii heti käytön aikana ja jatkaa vaikuttamista läpi päivän. 

  Osa hyluaronista siis aktivoituu välittömästi ja osa vaikuttaa pitkäkestoisesti. Tämän vaikutuksen takia seerumi on tuplasti tehokkaampi kuin tavalliset seerumit!

 • q-iconMiten tälläistä seerumia käytetään?

  Levitä seerumia aamuin illoin kasvoille ja kaulalle sormenpäillä taputellen. Puhdista ensin kasvot hyvin. Pienikin tippa seerumia sisältää runsaasti arvokkaita ravinteita, joten muutamakin kasvoille levitetty pisara riittää.

  Glow Hyaluronihapposeerumi aloittaa vaikuttamisen heti ja sen teho kestää läpi päivän, toisin kuin normaalilla seerumilla.

  Seerumin jälkeen voit levittää ihoille käyttämäsi kasvovoiteen (suosittelemme Glow Kasvovoidetta).

 • q-iconMillainen tuo Glow Kasvovoide on?

  Kasvovoide on suunniteltu pehmentämään, virkistämään ja ravitsemaan ihoa. Sen luonnonmukaiset raaka-aineet on valikoitu tarkoin suomalaiselle iholle sopiviksi.

  Voiteen tehoaine on tyrni, mikä toimii luonnollisena ihon uudistajana ja elvyttäjänä.

  Glow Kasvovoide on ihonhoitorutiinisi kohokohta – puhdista kasvot, tehohoida ihoa seerumilla ja viimeistele hoito kasvovoiteella.

  Tämä täysin kotimainen tuote on luotu kunnioittaen Suomen luontoa ja sen tarjoamia puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita. Siksi se onkin 100% puhdas ja luonnonmukainen (ECOCERT) tuote.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.