Osallistu ilmaiseen verkkokurssiin, jonka on käynyt jo yli 2000 naista! Tämän ravitsemusterapeutin laatiman kurssin arvo olisi normaalisti 36 €, mutta saat sen nyt ilmaiseksi.

On upeaa tuntea olevansa "normaali" vatsan toiminnan suhteen, kun on käytännössä koko ikänsä enemmän tai vähemmän paininut asian kanssa.

Tyytyväinen osallistuja

"Vatsa on turvonnut, on tukala olo ja vaatteet eivät istu..."

Turpoaako vatsasi päivän aikana? Tässä ratkaisu ikävään ongelmaan.

Aloita tämä täysin ilmainen kurssi, jolla ravitsemusterapeutti kertoo, kuinka vatsa laitetaan kuntoon. Jätä sähköpostiosoitteesi alle, ja saat ensimmäisen osan heti.

privacy Kurssi on täysin ilmainen. Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä.

Käykö vatsallesi näin: aamulla tuntuu hyvältä ja illalla pömpöttää? Lue eteenpäin ja kerron, kuinka saat helpotusta vatsallesi.

Epämukavan tunteen lisäksi myös peilistä voi heijastaa kuva, joka ei tunnu miellyttävältä. Tämä on tuttu tunne yhä useammalle naiselle, joten et ole yksin tämän asian kanssa. Ja, mikä parasta, asiaan on ratkaisu...

Turvotus, närästys ja muut vatsaoireet ovat hyvin epämiellyttäviä ja vaikuttavat yleiseen olotilaan enemmän kuin tulee ajatelleeksikaan. On helppoa tuntea olo vetäytyneeksi, alakuloiseksi ja ärtyneeksi, kun vatsaa kivistää ja turvottaa. (Jos totta puhutaan niin ei olo ole kovin seksikäskään...)

Halusimme koota täysin ilmaisen kurssin, jotta jokainen nainen voisi tuntea olonsa kotoisaksi omassa kehossaan ja löytää ratkaisun tähän ikävään ongelmaan. Ja ratkaisun löytymisen jälkeen... aaah, on niin mukavaa tuntea hyvää oloa omassa kehossa.

Jos olet saanut tarpeeksesi vatsan kipristelyistä ja väänteistä sekä "huonojen päivien vaatteista", tämä kurssi on tehty sinulle.

Kurssi kestää viikon, jonka aikana saat kahden päivän välein sähköpostiisi aina uuden osan. Kurssilla saat mm. nopeat arkivinkit turvotuksen vähentämiseen, treenivinkit vatsan hoikistamiseen ja ohjeet turvotusta poistavaan ruokavalioon.

Näiden oppien avulla tämä kurssi auttaa sinua laittamaan vatsan kuntoon:

 • Mitkä asiat saavat vatsasi pömpölle; ja miten pääset niistä eroon
 • Kuinka syöt vatsan kuntoon niin, ettet koe iltaista turvotusta
 • Miten vältät jatkossa suoliston oireilun ja vatsan turvotuksen
 • Mitä kannattaa vältellä, että vatsa ei turpoa ja oireile

Kurssi auttoi ymmärtämään miksi vatsani turposi joka päivä, vaikka aamulla olo oli hyvä ja kevyt. Nyt olo on mahtava läpi päivän, eikä tarvitse illalla tuntea olevansa kuin viimeisillään raskaana.

Suosittelen tätä kurssia ehdottomasti, jos tuntuu että vatsa turpoaa tai on muita oireita. Kiitos ,että tälläinen on saatavilla ilmaiseksi!

Tyytyväinen osallistuja

Olet todennäköisesti tuskaillut jo tarpeeksi kauan ikävien vatsaoireiden ja turvotuksen kanssa. Laitetaanko asia nyt kuntoon?

Paina nappia ja aloita tämä viikon kestävä ilmainen kurssi. Saat ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä.

Jos haluat kysyä jotain kurssista, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, kurssi on tällä hetkellä täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

Tässä on muutamia meiltä kysyttyjä asioita tätä kurssia koskien... ehkä löydät vastauksen näistä.

 • q-iconOnko tämä varmasti luotettavaa, saanko oikeasti kurssin ilmaiseksi vai onko tässä joku koira haudattuna?

  Ei ole koiria tai muita eläimiä haudattuna. Saat kurssin täysin ilmaiseksi.

  Vaikka tuotteemme ovat hyviä ja laadultaan erinomaisia, emme ole pakkomyymässä sinulle mitään. Saat kurssin sisällöt ilmaiseksi ja sinun ei tarvitse ostaa meiltä mitään sitä varten.

 • q-iconMiksi haluatte sähköpostiosoitteeni? Mitä teette sillä, kun annan sen?

  Lähetämme sinulle kurssiin liittyvät viestit, että pääset käsiksi materiaaleihin. Tulet myös osaksi postituslistaamme, johon lähetämme ajoittain tarjouksia.

  Voit lopettaa kurssin milloin vain ja emme sen jälkeen enää lähetä sinulle viestiä. Pääset myöhemmin myös listalta pois, joten sinun ei tarvitse jatkaa suhdetta kanssamme kurssin jälkeen, vaikka sitä toki toivoimmekin.

 • q-iconMillaisessa muodossa kurssi on? Tarvitsenko jotain erikoisohjelmia käydäkseni kurssin läpi?

  Kurssimme on tekstimuodossa ja lisänä käytetään kuvia. Tulevaisuudessa laitamme sisällöt myös videolle. 

  Et tarvitse mitään ohjelmia tai erikoislaitteita. Voit käydä kurssin niin puhelimella kuin tietokoneella tai padilla.

 • q-iconJos päädyn tilaamaan joitakin tuotteitanne, sitoudunko kestotilaukseen tai muuhun sopimukseen?

  Et sitoudu.

  Meidän periaatteisiimme kuuluu, että emme johda asiakkaitamme harhaan ja pakkositouta heitä johonkin kummalliseen sopimusjärjestelyyn. Jokainen tilaus on kertatilaus ja tilaus ei jatku automaattisesti sen jälkeen.

  Kun tarvitset tuotteitamme uuden erän, voit tehdä uuden tilauksen.

 • q-iconOvatko kurssilla opetettavat asiat paikkansa pitäviä?

  Kurssin kaikki sisällöt ovat ravitsemusterapeutin kokoamia ja hän on koonnut kaiken parhaan tiedon mitä tällä hetkellä on saatavilla kurssia varten.

  Ja sinä saat ne tiedot ilmaiseksi ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Haluamme oikeasti, että vatsasi voi hyvin.

 • q-iconOnko tässä jokin koira haudattuna? Ilmainen kurssi... kai te jotain haluatte vastineeksi?

  Ei tässä ole koiraa haudattuna.

  Me myymme mahdollisimman laadukkaita lisäravinteita asiakkaillemme (sellaisia, jotka oikeasti sisältävät tarvittavat määrät vaikuttavia ainesosia). Me tulemme tarjoamaan niitä myös kurssille osallistuville.

  Mitään ei kuitenkaan ole pakko ostaa ja saat silti kurssin sisällöt itsellesi. Ja vaikka ostaisitkin, et sitoudu kestotilaukseen tai mihinkään salamyhkäiseen sopimusjärjestelyyn.

  Asiakkaidemme luottamus on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi myös jaamme näitä kurssin sisältöjä teille ilmaiseksi.

 • q-iconOnko tämä joku outo ulkomaalainen yritys? Mikä yritys tässä on taustalla?

  Olemme täysin suomalainen yritys: Nordic Glow Oy (2928439-3).

  Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on palauttaa hehku ja tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

  Missiomme on tuoda markkinoille sellaisia tuotteita, jotka ovat laadultaan ensiluokkaisia ja auttaa asiakkaitamme nostamaan hyvinvointiaan myös muilla tavoilla. Esimerkiksi niin, että he oppivat pitämään huolta vatsansa hyvinvoinnista kokonaisvaltaisemmin

 • q-iconMiksi annatte kurssin ilmaiseksi? Mitä hyötyä siitä on teille?

  Me uskomme siihen, että jos voimme oikeasti auttaa ihmisiä niin heistä saattaa joskus tulla meille asiakkaita. Meiltä ei ole pakko ostaa koskaan mitään, eikä se ole ehto kurssille liittymiseen.

  Haluamme mieluummin olla sellainen yritys joka auttaa ihmisiä kuin joka vain vie ihmisten rahat.

  Kurssin osallistujille tarjoamme yleensä tuotteitamme kampanjahintaan ja jokainen voi tehdä niistä valinnan haluaako tilata jotain. Mitään ei ole pakko ostaa. Ja ostaessa ei sitoudu mihinkään sopimuksiin. 

  Tarjoamme mielellämme tuotteitamme, koska voimme seisoa niiden takana täysin ja uskomme, että niistä on hyötyä monille. Ehkä myös sinulle.

Kiitos kurssista! Tästä oli minulle superisti hyötyä, kiitoskiitos!

Olen vuosia kärsinyt vatsan turvotuksesta ja nyt olen päässyt siitä eroon. Painoakin on pudonnut ja vyötäröltä lähti useita senttejä. Sain jopa vanhat lempifarkut vedettyä helposti jalkaan, joita olin salaa vaatekaapissa vielä säilyttänyt.

Kurssin toinen osa pelasti minut. Ja tilasin teiltä myös maitohappobakteereja, joita olen nyt syönyt kuurina. Mistä voin tilata lisää?

Suosittelen kyllä kokeilemaan tätä kurssia ja käymään materiaalit huolella läpi. Toivottavasti saat saman avun kuin minä sain.

Tyytyväinen osallistuja

Huom! Tämän kurssin arvo on oikeasti 36€, mutta päätimme antaa se nyt ilmaiseksi. Toimi nopeasti ennen kuin muutamme kurssin maksulliseksi.

Aloita kurssi nyt ja liity yli 2000 kurssin käyneen naisen joukkoon. Tee päätös antaa vatsallesi helpotus!

privacy Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä.

PS. Kyllä, kurssi on tällä hetkellä täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.