Anna ihollesi uusi mahdollisuus – osallistu Hehkuva iho -verkkokurssille

"Ihoni tuntui kuivalta ja siltä kuin kaikki hohto olisi kadonnut."

Moni nainen kokee näin, mutta ei hätää. Asian voi korjata pienillä muutoksilla ja antamalla iholle riittävästi tukea itsensä uudistamiseen.

Keräsimme yhteen asiat, jotka tieteellisesti ja luotettavasti auttavat ihosi kunnon parantamisessa. Kurssi sisältää sinulle ehkä jo ennestään tuttuja perusasioita, mutta myös asioita, joita moni ei osaa ottaa huomioon millään tavalla, vaikka niiden vaikutus on suuri.

Paketoimme kurssiin tutkitut ja toimivat työkalut yksinkertaiseen ja ymmärrettävään muotoon, jotta kurssin käyminen olisi sinulle vaivatonta ja helppoa.

Tämän kaiken opit kurssilla:

  • Mitä on sisäinen kosmetiikka ja miten ruokavalio vaikuttaa ihon toimintaan (mitkä 5 asiaa ovat erityisen tärkeää ottaa huomioon)
  • Miten uni vaikuttaa ihon kuntoon
  • Mitkä ovat liikunnan vaikutukset ihon kuntoon ja miten saat pienimmällä vaivalla suurimman tehon
  • Mitkä ravintolisät vaikuttavat ihon kuntoon ja miten niitä kannattaa hyödyntää

Olet todennäköisesti paininut ihosi kuntoon liittyvien ongelmien kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt hyvä aika muuttaa asia?

Paina nappia ja saat ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy Kurssi on täysin ilmainen. Et sitoudu mihinkään. Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä. Voit lopettaa kurssin milloin vain.

Jos haluat kysyä jotain kurssista, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.