Yli 500 naista on jo osallistunut kurssille! Voit osallistua tälle ilmaiselle kurssille tänään. Lähde mukaan nyt!

Tuntuuko iho kuivalta ja siltä, että kaikki hehku ja kosteus on hävinnyt? Näin saat ihon hehkumaan...

Moni nainen kokee, että iho kuivuu, kosteus häviää ja hehku on kadonnut. Asian voi kuitenkin korjata pienillä muutoksilla ja antamalla iholle riittävästi tukea itsensä uudistamiseen.

Keräsimme yhteen asiat, jotka tieteellisesti ja luotettavasti auttavat ihosi kunnon ylläpitämisessä. Kurssi sisältää sinulle ehkä jo ennestään tuttuja perusasioita, mutta myös asioita, joita moni ei osaa ottaa huomioon millään tavalla, vaikka niiden vaikutus on suuri.

Halusimme antaa kurssin täysin ilmaiseksi, jotta jokainen nainen voisi tuntea voivansa hyvin.

Ihon kunto vaikuttaa yleiseen mielialaan enemmän kuin uskoisikaan. On helppoa tuntea olonsa alakuloiseksi ja vetäytyneeksi, kun ihokaan ei voi hyvin. Siksi on tärkeää löytyy ratkaisu tähän ikävään asiaan.

Kokosimme kurssiin tutkitut ja toimivat työkalut yksinkertaiseen ja ymmärrettävään muotoon, jotta kurssin käyminen olisi sinulle vaivatonta ja helppoa.

Tämän ammattilaisten laatiman kurssin arvo olisi oikeasti 49€, mutta saat sen tänään täysin ilmaiseksi.

Kurssi kestää viikon, jonka aikana saat päivän välein sähköpostiisi aina uuden osan. Kurssilla saat mm. vinkit kuinka hoivata ihoasi sisäisesti, listan tärkeimmistä ravintolisistä ihon hehkun parantamiseksi ja tietoa unen vaikutuksesta ihosi hyvinvointiin.

Minulla on ollut iho-ongelmia lapsesta asti. Varsinkin syksyt ja talvet olivat tosi ikäviä. Onneksi sitten löysin tämän kurssin.

Tämän syksyn olen päässyt helpolla. Toki käytän vielä rasvaa paljon, mutta "sisäisen kosmetiikan" vinkit ovat auttaneet minua. Samoin uskon lisäravinteista olleen hyötyä.

Tyytyväinen nainen

Tätä kaikkea kurssi sisältää:

 • Mitä on sisäinen kosmetiikka ja miten ruokavaliosi vaikuttaa ihon toimintaan (mitkä 5 asiaa ovat erityisen tärkeää ottaa huomioon, jos haluat saada hehkuvan ihon)
 • Unen vaikutukset ihon kuntoon - tästä syystä kauneusunet eivät ole myytti!
 • Näin liikunta vaikuttaa ihosi kuntoon ja hyvinvointiin (vinkki miten saat pienimmällä vaivalla suurimman tehon ja vältyt turhalta rehkimiseltä)
 • Miksi ravintolisät voivat olla "puuttuva palanen" ihon nuoruuden ja hyvinvoinnin kannalta. Saat listan tärkeimmistä ravintolisistä, joita ravitsemusterapeutti suosittelee.

Olet todennäköisesti paininut ihosi kuntoon liittyvien ongelmien kanssa jo riittävän kauan. Olisiko nyt hyvä aika muuttaa asia?

Paina nappia ja saat ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy Kurssi on täysin ilmainen. Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä. Voit lopettaa kurssin milloin vain.

Jos haluat kysyä jotain kurssista, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.

 • q-iconOnko tämä varmasti luotettavaa, saanko oikeasti kurssin ilmaiseksi vai onko tässä joku koira haudattuna?

  Ei ole koiria tai muita eläimiä haudattuna. Saat kurssin täysin ilmaiseksi.

  Ilmaisten hyvinvointisisältöjen lisäksi yrityksemme myy ravintolisiä, mutta vaikka tuotteemme ovat hyviä ja laadultaan erinomaisia, emme ole pakkomyymässä sinulle mitään. Saat kurssin sisällöt ilmaiseksi ja sinun ei tarvitse ostaa meiltä mitään sitä varten.

 • q-iconMiksi haluatte sähköpostiosoitteeni? Mitä teette sillä, kun annan sen?

  Lähetämme sinulle kurssiin liittyvät viestit, että pääset käsiksi materiaaleihin. Tulet myös osaksi postituslistaamme, johon lähetämme ajoittain tarjouksia.

  Voit lopettaa kurssin milloin vain ja emme sen jälkeen enää lähetä sinulle viestiä. Pääset myöhemmin myös listalta pois, joten sinun ei tarvitse jatkaa suhdetta kanssamme kurssin jälkeen, vaikka sitä toki toivoimmekin.

 • q-iconMillaisessa muodossa kurssi on? Tarvitsenko jotain erikoisohjelmia käydäkseni kurssin läpi?

  Kurssimme on tekstimuodossa ja lisänä käytetään kuvia. Tulevaisuudessa laitamme sisällöt myös videolle. 

  Et tarvitse mitään ohjelmia tai erikoislaitteita. Voit käydä kurssin niin puhelimella kuin tietokoneella tai padilla.

 • q-iconJos päädyn tilaamaan joitakin tuotteitanne, sitoudunko kestotilaukseen tai muuhun sopimukseen?

  Et sitoudu.

  Meidän periaatteisiimme kuuluu, että emme johda asiakkaitamme harhaan ja pakkositouta heitä johonkin kummalliseen sopimusjärjestelyyn. Jokainen tilaus on kertatilaus ja tilaus ei jatku automaattisesti sen jälkeen.

  Kun tarvitset tuotteitamme uuden erän, voit tehdä uuden tilauksen.

 • q-iconOvatko kurssilla opetettavat asiat paikkansa pitäviä? Kuka kurssin sisällöt laatii?

  Kurssin kaikki sisällöt ovat ravitsemusterapeutin kokoamia ja hän on koonnut kaiken parhaan tiedon mitä tällä hetkellä on saatavilla kurssia varten.

  Ja sinä saat ne tiedot ilmaiseksi ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Haluamme oikeasti, että voit hyvin.

 • q-iconMiksi annatte kurssin ilmaiseksi? Mitä hyötyä siitä on teille?

  Me uskomme siihen, että jos voimme oikeasti auttaa ihmisiä niin heistä saattaa joskus tulla meille asiakkaita. Meiltä ei ole pakko ostaa koskaan mitään, eikä se ole ehto kurssille liittymiseen.

  Kurssin osallistujille tarjoamme yleensä tuotteitamme kampanjahintaan ja jokainen voi tehdä niistä valinnan haluaako tilata jotain. Mitään ei ole pakko ostaa.

  Tarjoamme mielellämme tuotteitamme, koska voimme seisoa niiden takana täysin ja uskomme, että niistä on hyötyä monille. Ehkä myös sinulle. Jos päädyt ostamaan tuotteitamme niin et sitoudu mihinkään sopimuksiin tai kestotilauksiin.

 • q-iconOnko tämä joku outo ulkomaalainen yritys? Mikä yritys tässä on taustalla?

  Olemme täysin suomalainen yritys: Nordic Glow Oy (2928439-3).

  Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on palauttaa hehku ja tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen, mitä nimessä lukee.

  Missiomme on tuoda markkinoille sellaisia tuotteita, jotka ovat laadultaan ensiluokkaisia ja auttaa asiakkaitamme nostamaan hyvinvointiaan myös muilla tavoilla.

Lähde mukaan jo osallistuneiden naisten joukkoon ja opi kuinka saat ihosi hehkumaan

Olen huomannut ihoni menneen parempaan suuntaan. Aikaisemmin se oli kuivempi ja "väsynyt". Nyt tunnen, että ihoni voi paremmin ja on saanut hehkun takaisin.

Tyytyväinen nainen

Jätä sähköpostiosoitteesi, paina nappia ja saat ensimmäisen osan sähköpostiisi heti.

privacy Kurssi on täysin ilmainen. Emme jaa tietojasi tai lähetä spämmiä. Voit lopettaa kurssin milloin vain.

Jos haluat kysyä jotain kurssista, lähetä viestiä chatin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi.

PS. Kyllä, kurssi on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään jaa sähköpostiosoitettasi kenellekään.

PPS. Huom! Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti sähköpostiisi.