"On upeaa astella kesän juhliin, kun olo tuntuu hehkuvan hyvältä, kauniilta ja hyvinvoivalta. Ihanaa tuntea olonsa taas viehättäväksi!"

Voisitkohan sinäkin hyötyä ihon ja hiusten hyvinvointia tukevasta omega-3-lisästä?

Muistatko, kun olet viimeksi lähtenyt ulos niin, että tunnet olosi hehkuvan kauniiksi, hyvinvoivaksi ja viehättäväksi, etkä melkein malta odottaa, että pääset paikalle nauttimaan hyvästä olosta ja huomiosta?

Entä muistatko ne kerrat, kun olet lähtenyt ulos pahoilla mielin siitä, että kaikki omassa ulkonäössä tuntuu olevan pielessä, olo on epävarma ja epämukava, ja melkein tekisi mieli jättää kokonaan välistä?

Onneksi paljon on tehtävissä sen eteen, että useampina kertoina tuntuisi ensimmäiseltä esimerkiltä.

Omega-3-rasvahapot tutkitusti tukevat hiusten ja ihon hyvinvointia, sillä omega-3-rasvahapot auttavat ihoa pysymään hyvinvoivana ja kiinteänä sekä tukevat hiusten kuntoa ja ravitsemusta. Moni huomaakin ihonsa saavansa uudenlaisen hehkun ja hiustensa kiiltävän kauniisti otettuaan omega-3-lisän käyttöön.

Jos sinä mietit omega-3-lisän käyttöä, lue eteenpäin...

"Syön jo monipuolisesti ja terveellisesti... onko minun järkeä syödä silloin purkista omega-3-valmistetta?"

Nykyruokavaliosta omega-3-rasvahappojen saanti jää usein niukaksi, etenkin jos rasvaisen kalan syönti on vähäistä, eikä päivittäin käytetä runsaasti kylmäpuristettuja kasviöljyjä.

Pitkälle prosessoitu ja teollinen ruoka sisältää hyvin vähän omega-3-rasvahappoja ja hyvälaatuisia omega-6-rasvahappoja. Siksi laadukkaat omega-3-kapselit (kalaöljykapselit) ovat hyvä täydennys ruokavalioon.

Verenohennuslääkkeitä käyttävän ei kannatta aloittaa kalaöljyjen käyttöä oma-aloitteisesti. Myös leikkauksen tai synnytyksen lähestyessä kalaöljyt tulee jättää tauolle pari kuukautta aikaisemmin.

Kalaöljyä sen sijaan voi käyttää raskausaikana ellei sitä ole erikseen kielletty.

Omega-3-valmisteesta olisi hyötyä lähes jokaiselle. Lisä on tärkeä erityisesti, jos puolustusjärjestelmä on heikentynyt tai sitä rasitetaan kovasti.

Kalaöljy sopii usein kala-allergikoille, sillä allergian aiheuttaa kalan proteiini. Öljyssä on kuitenkin vain kalan rasvahapot, joista on valmistuksessa poistettu proteiini. Jos sinulla on kala-allergia niin öljyn käyttö kannattaa aloittaa kuitenkin varovaisesti.

Olen kamppaillut lapsesta asti atooppisen ihon kanssa: milloin ihottumaa on tullut pohkeisiin, milloin kyynärtaipeisiin, milloin kädet ovat olleet niin kuivat, että iho on mennyt haavoille... huh.

Olen yrittänyt kaikenlaista ihotautilääkärin määrämistä reseptirasvoista vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin, ja monesti olen tuntenut epätoivoa siitä, että mikään ei tehoa.

Pari vuotta sitten opin kuitenkin, että atoopikon olisi hyvä syödä omega-3-ravintolisää, ja siitä asti minulla on ollut sitä kaapissa purkkitolkulla.

Sara

Näin käytät omega-3-lisää oikein – varmista, että saat kaiken irti:

Omega-3-valmistetta on hyvä käyttää säännöllisesti tukemaan normaalia ruokavaliota.

Sopiva käyttömäärä on yleensä 1–2 grammaa kalaöljyä päivässä, eli 1–4 kapselia valmisteesta riippuen. Kapselit voi ottaa aterian yhteydessä.

Huolehdi kuitenkin valmisteen turvallisuudesta valitsemalla luotettavan valmistajan tuote, jonka puhtaustiedot ovat saatavilla. Hyvin halpa valmiste on harvoin laadultaan paras.

Jatkuvassa käytössä on tärkeää, että valmiste on erittäin puhdas eikä sisällä ylimääräisiä raskasmetalleja.

Näin valitset luotettavan ja tehokkaan omega-3-valmisteen – varmista, että nämä asiat täyttyvät:

Jokainen kalaöljykapseli ei ole samanarvoinen. Vaikka voisi luulla, että kapselit ovat kaikki samanlaisia, eikä niissä ei ole mitään eroa, todellisuus on hyvin toinen. Siksi kannattaa lukea seuraava listaus tarkasti, ennen kuin ostat kalaöljykapseleita seuraavan kerran.

Kun valitset itsellesi sopivaa omega-3-valmistetta, huolehdi, että se täyttää nämä kriteerit:

 • Valmiste on varmasti tutkittu raskametallien varalta ja niiden määrät alittaa suositusrajat.
 • Ei sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia omalle keholle.
 • Kalaöljy on tuotantoketjultaan jäljiltettävä ja se on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
 • Valmistaja ilmoittaa kalaöljyn Totox-luvun, jolla mitataan öljyn hapettuneisuuden astetta.
 • Kalaöljykapseleita ei ole värjätty.

Näistä syistä jokaisen tulisi syödä omega-3-lisää:

Omega-3 on yksi tutkituimmista ravintolisistä ja sillä on useita tieteellisesti todistettuja terveyshyötyjä. Tästä huolimatta moni jättää lisän syömättä, eikä myöskään saa omega-3:a ravinnosta yhtään tai aivan liian vähän.

Omega-3 on kansankielellä “pehmeää” rasvaa, jota tarvitaan muun muassa ihon, kudosten, nivelten ja sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvointiin sekä immuunipuolustuksen oikeanlaiseen toimintaan ja elimistössä vallitsevan matala-asteisen tulehduksen kurissa pitämiseen.

Tässä muutamia omega-3-rasvahappojen hyötyjä:

 • Edistää näön pysymistä normaalina suojaamalla silmän verkkokalvon soluja.
 • Edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina. Aivot koostuvat suureksi osaksi rasvasta, eikä niiden toiminnan kannalta ole lainkaan yhdentekevää, millaisia rasvoja syömme.
 • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.

Syy siihen, miksi pidämme omaa omega-3-valmistettamme parhaana ja luotettavimpana:

Me Nordic Glow'lla suunnittelimme omega-3-kapselimme niin, että ne sopivat mahdollisimman hyvin suomalaisille naisille. Tätä tuotetta voi syödä myös raskaana ollessa.

Oikeasti laadukkaan ja puhtaan öljyn löytäminen ei ollut helppoa, sillä useimmat saatavilla olevista valmisteista ei täytä niitä kriteerejä, jotka sille asetimme.

Löysimme lopulta nyt käytössämme olevan kalaöljyn. Tehtaamme sijaitsee Aricassa, pohjoisimmassa Chilen kaupungissa, Perun rajalla. Tämä on keskellä rikkainta villin sardillin kalastusaluetta maailmassa, Etelä-Tyynimerellä. Tämä antaa meille uniikin edun, koska saamme sieltä parhaan mahdollisen kalaöljyn.

 • Tässä kalaöljyssä on 10-100 kertaa VÄHEMMÄN raskasmetalleja kuin asetetut suositusrajat vaativat.
 • Kapseleita ei ole värjätty, eivätkä ne sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia keholle.
 • Kalaöljymme Totox-luku on alle 5.
 • Kalaöljymme on 100 % jäljitettävä ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Siksi sille on myönnetty Friend of the Sea -sertifikaatti.

Lisäsimme tuotteeseen myös E-vitamiinia, sillä se sopii hyvin yhteen omega-3-rasvahappojen kanssa. E-vitamiini tukee esimerkiksi ihon hyvinvointia.

Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita.

Tuotteemme valmistetaan ja pakataan Suomessa.

 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän omega-3-lisää.

Oletko valmis huolehtimaan itsestäsi ja kokeilemaan tätä omega-3-lisää?

1 PURKKI
24,90€
Hinta normaalisti 39,90€
 • ✅ Riittää 60 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 38 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Olen erityisen tyytyväinen siitä, että Nordic Glow'lta voin tilata tuotteet suoraan kotiin – niin helppoa ja käytännöllistä! Perheenäitinä jokainen säästetty minuutti on tärkeä, ja siksi olen onnellinen siitä, että Nordic Glow ymmärtää nykyihmisen tarpeita ja tukee kiireistä elämäntyyliä.

Ruoankin saa nykyään kotiinkuljetuksella – miksi ravintolisien pitäisi olla poikkeus?

Tyytyväinen maitohappobakteerin käyttäjä

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n omega-3-lisän?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös omega-3-lisää. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutunut toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii. Valitsimme neljä tehokkainta ja tutkituinta bakteerikantaa ja muodostimme niistä hehkuvan hyvän tuotteen.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n maitohappobakteerista – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-iconEn halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-iconOnko tämä verkostomarkkinointia?

  Ei ole.

 • q-iconHaluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-iconMietin, onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100 % puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-iconMillä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-iconOlen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

 • q-iconOnko tuotteessa inuliinia? Se aiheuttaa minulle vatsakipuja.

  Ei ole. Emme lisää tuotteisiin mitään ylimääräistä.

 • q-iconSeuraan FODMAP-ruokavaliota. Sisältääkö tämä jotain hiilihydraatteja, joita en voi syödä?

  Ei sisällä vaan tuote sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 • q-iconHaluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää. 

 • q-iconOlen kuullut, että Omega-3 valmistetaan ryöstökalastuksella. Pitääkö tämä paikkaansa?

  Varmasti osa kaupoista saatavista tuotteista on valmistettu epäeettisesti.

  Meidän tuotteellamme on Friend of the Sea -sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kalastusta, joka tapahtuu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Eli meidän omega-3-lisämme on takuuvarmasti valmistettu niin, että kalakannat säilyvät hyvinä eikä valmistuksessa tapahdu mitään epäeettistä.

 • q-iconMikä on teidän tuotteen Totox-luku?

  Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän ja siksi poikkeuksellisen hyvä muihin valmisteisiin verrattuna.

 • q-iconMiksi tilaisin omega-3-kapseleita, jos syön kalaa?

  Jos syöt säännöllisesti villikalaa niin todennäköisesti et tarvitse kapseleita. Muussa tapauksessa kapselit ovat todennäköisesti sinulle hyödyksi tukemaan hyvinvointiasi.

 • q-iconMoi, tarvitsen omega-3 lisän ruokavaliooni. Mistä tiedän, että teidän valmiste on puhdas? Olen lukenut, että valmisteissa voi olla raskasmetalleja...

  Moi! Hyvä kysymys. Meidän öljyssämme on 10-100 kertaa vähemmän raskasmetalleja kuin asetetut suositusrajat vaativat. Se tarkoittaa, että meidän kalaöljystämme löytyvät raskasmetallimäärät ovat mitättömiä tai olemattomia ja kalaöljy on hyvin puhdasta.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.