"Aloitin elämäntapamuutoksen, kun halusin vatsanseutua pienemmäksi. Kroppa ja vatsa ei toiminut kovin hyvin, vaikka tein muutosta hyvin ohjatusti. Ilmeisesti vatsa kaipasi vähän lisäboostia.

Otin maitohappobakteerin käyttöön ja sitten tuloksia alkoi näkymään. Näköjään hyvät bakteerit voivat oikeasti auttaa!"

Voisitko sinä hyötyä tästä suositusta maitohappobakteerista?

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan suolistomikrobit vaikuttavat rasva-aineenvaihduntaan?

Suoliston bakteerikannan tiedetään olevan yhteydessä painoon, mielitekoihin ja rasva-aineenvaihduntaan. Maitohappobakteeri voi siis olla avuksi painonhallinnassa yhdessä terveellisten elintapojen kanssa.

Suoliston vääränlainen bakteerikanta altistaa lihomiselle ja voi vaikuttaa diabetesriskiin, aineenvaihduntaan ja jopa mielitekoihin. Tämän takia on hyvä pitää huolta suoliston kunnosta.

Maitohappobakteereiden on tutkitusti todistettu monipuolistavan suoliston bakteerikantaa, mikä puolestaan auttaa kaiken edellä mainitun kanssa.

"Aloitin elämäntapamuutoksen, kun halusin vatsanseutua pienemmäksi. Kroppa ja vatsa ei toiminut kovin hyvin, vaikka tein muutosta hyvin ohjatusti. Ilmeisesti vatsa kaipasi vähän lisäboostia.

Otin maitohappobakteerin käyttöön ja sitten tuloksia alkoi näkymään. Näköjään hyvät bakteerit voivat oikeasti auttaa!"

Jos sinä mietit maitohappobakteereiden käyttöä, lue eteenpäin...

"Jos maitohappobakteereita ja muita hyviä bakteereja on suolistossa liian vähän, seuraa herkästi ongelmia."

Jos maitohappobakteereita ja muita hyviä bakteereja on suolistossa liian vähän, seuraa herkästi ongelmia, sillä hyödyllisten bakteerien vähyys edesauttaa haitallisten lajien kiinnittymistä suoliston limakalvolle.

Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi antibioottikuurin jälkeen. Myös tyypillinen länsimainen, runsaasti lihaa, sokeria tyydyttyneitä ja teollisia rasvoja mutta vain vähän kuituja ja yksipuolisesti kasviksia sisältävä ruokavalio on omiaan köyhdyttämään suoliston bakteerikantaa.

Haitallisten bakteerien aineenvaihdunnassa syntyy yhdisteitä, joilla on terveyden kannalta negatiivisia vaikutuksia.

Myös silloin, kun suoliston mikrobikanta on vääristynyt tai epätasapainoinen, eli haitallisia bakteereja on liikaa suhteessa hyviin, tulee samankaltaisia ongelmia.

Oireena voi olla sairastelua, iho-, suolisto- ja hengitystieoireilua sekä muun muassa alakuloisuutta ja masentuneisuutta.

"Syön jo monipuolisesti ja terveellisesti... onko minun järkeä syödä silloin purkista maitohappobakteereita?"

Ravinnosta saatavat bakteerit eivät säily suolistossamme kovin kauaa, joten niiden säännöllinen saanti on tärkeää. Sen sijaan, että söisit esimerkiksi ison määrän hapankaalia harvoin, on parempi ottaa vaikka 1 rkl päivittäin. Panosta siis siihen, että saat hyviä bakteereja toistuvasti.

Hyvien bakteerien lisääntymistä suolistossa voi edistää nauttimalla runsaasti prebioottisia kuituja. Prebiootit ovat sulamattomia hiilihydraatteja, joita saat joistakin kasviksista, muun muassa sipuleista, parsasta, hapankaalista ja artisokasta sekä soijapavuista.

Maitohappobakteerikapseleista olisi hyötyä lähes jokaiselle. Kapselit ovat tärkeitä erityisesti, jos puolustusjärjestelmäsi on heikentynyt tai sitä rasitetaan kovasti.

Ruokavaliomuutosten vuoksi vatsani voi nyt jo paremmin, mutta edelleen yksi sen vahvimmista tukipilareista on maitohappobakteerit: en rehellisesti usko, että voisin elää miellyttävää elämää ilman niitä. On upeaa tuntea olevansa "normaali" vatsan toiminnan suhteen, kun on käytännössä koko ikänsä enemmän tai vähemmän paininut asian kanssa.

Nykyään suosittelen maitohappobakteereja kaikille, joiden kanssa aihe vain tulee puheeksi, enkä itse lähde edes yhden yön reissuun pakkaamatta niitä mukaan: niin paljon koen niistä olevan hyötyä. Monissa maitohappobakteereissa (ja muissakin ravintolisissä) voi kuitenkin olla turhia ja harmillisia täyte- ja lisäaineita, jolloin tuotteesta voi herkkävatsaiselle olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Siksi olen erityisen tyytyväinen Nordic Glow'n tuotteisiin, joiden puhtauteen voin luottaa. Ja vatsani kiittää siitä.

Sara

Vegaani, kasvissyöjä, maitoallergikko... ei haittaa, vaan maitohappobakteerit sopivat myös sinulle. Tiesitkö, että maitohappobakteereissa ei ole nimestä huolimatta lainkaan maitoa?

Maitohappobakteerit sopivat kaikille, sillä niissä ei ole maitoa tai muita eläintuotteita, ellei valmistaja kapseloi bakteereja eläinperäisillä kapseleilla. Jos olet vegaani tai kasvissyöjä, tämä asia kannattaa varmistaa ennen ostamista.

Jos mietit, miten valitset hyvän ja luotettavan maitohappobakteerivalmisteen, lue eteenpäin ja löydät listan asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon. Listan avulla voit tehdä turvallisen valinnan.

Moni tunnistaa maitohappobakteerit maitotuotteista, kuten jogurteista ja piimästä. Maitohappobakteerit ovatkin näissä tuotteissa keskeisessä roolissa: jotta maito hapattuu, tarvitaan bakteereja.

Samoin myös hapankaali tai suolakurkku on tarvinnut näitä bakteereja, jotta niistä on tullut nämä kaikkien tuntemat tuotteet. Ilman hapatusprosessia ne olisivat vain tavallista kaalia ja kurkkua.

Maitohappobakteerikapseleista ei siis löydy maitoa tai maitotuotteita.

Näin käytät maitohappobakteereja oikein – varmista, että saat kaiken irti

Maitohappobakteerivalmisteita voi käyttää kuuriluontoisesti tai jatkuvasti, sillä niistä ei ole todettu olevan haittaa (poislukien vakavasta immuunipuutostilasta kärsivät henkilöt).

Voit esimerkiksi käyttää maitohappobakteerivalmistetta 1–2 kuukauden ajan ja pitää kuukauden tauon, jonka jälkeen voit jälleen jatkaa käyttöä.

Jatkuvassa käytössä on tärkeää, että valmiste sisältää useita eri bakteerikantoja eikä vain yhtä kantaa.

Kapseli kannattaa ottaa tyhjään vatsaan, jolloin niiden päätyminen elävinä suolistoon saakka ja sinne kiinnittyminen on todennäköisempää kuin ruoka-annoksen yhteydessä otettuna. Käytännössä tunti ennen ruokailua tai kaksi tuntia ruokailun jälkeen riittää.

Yksi mahdollisuus on ottaa valmiste ja vesilasi yöpöydälle, jos sinulla on tapana herätä yöllä esimerkiksi vessaan. Mikäli käytät useamman kapselin päivässä, ota ne mieluiten eri aikoihin.

Näin valitset luotettavan ja tehokkaan maitohappobakteerin – varmista, että nämä asiat täyttyvät

Suoliston kunnolla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnissa sekä terveydellisten ongelmien ehkäisyssä että hoidossa.

Kun valitset itsellesi sopivaa maitohappobakteeria, huolehdi, että se täyttää nämä kriteerit:

 • Valmiste sisältää useita eri bakteerikantoja. Tämä on tärkeää, sillä monet valmisteet sisältävä vain yhtä bakteeria.
 • Ei sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia omalle keholle.
 • Sisältää tarpeeksi bakteereja, jotta se on tehokas. On hyvä, jos valmiste sisältää vähintään 5 miljardia bakteeria.
 • Ei sisällä inuliinia tai muita FODMAP-hiilihydraatteja. Monelle erityisesti inuliini aiheuttaa vatsaongelmia ja siksi maitohappobakteerien käyttö tuntuu epämiellyttävältä.

Näin testaat, toimiiko oma maitohappobakteerisi:

Meille tärkeintä on, että tuotteemme ovat oikeasti toimivia, koska valitettavan moni apteekeista ja terveystuotekaupoista saatava tuote ei ole.

Onneksi on helppoa testata, onko maitohappobakteeri oikeasti toimiva vai ei.

Testin nimi on maitotesti. Siinä tavalliseen juomalasiin kaadetaan desilitra maitoa ja maidon sekaan sekoitetaan yhden maitohappobakteerikapselin sisältö.

Tämän jälkeen maidon annetaan olla huoneenlämmössä 48 tuntia. Jos maito on muuttunut siinä ajassa jogurttimaiseksi, eli kiinteäksi koostumukseltaan, tiedät, että maitohappobakteerisi toimivat normaalisti.

Jos lopputulos ei ole tuo jogurttimainen koostumus, tiedät, että on aika vaihtaa maitohappobakteeria.

Valitettavasti 7/10 tavallisista, apteekeista ja terveyskaupoista löytyvistä maitohappobakteerituotteista epäonnistuu tässä kokeessa.

Tiedätkö, läpäiseekö sinun käyttämäsi tuote tämän testin?

Syy siihen, miksi pidämme omaa maitohappobakteeriamme parhaana ja luotettavimpana:

Me Nordic Glow'lla suunnittelimme maitohappobakteerimme niin, että se sopii mahdollisimman hyvin suomalaisille naisille. Tätä tuotetta voi syödä myös raskaana ollessa.

Halusimme laittaa tuotteeseen 10 miljardia elävää bakteeria, jotta siinä olisi varmasti tarpeeksi tehoa. Nämä bakteerit työskentelevät hyvinvointisi puolesta.

Lisäksi valitsimme 4 kaikkein eniten tutkittua bakteerikantaa, jotta tuote olisi luotettava ja voisit käyttää sitä pidempään kuin lyhyen kuurin ajan.

 • Tässä tuotteessa on 10 miljardia elävää bakteeria, jotka ryhtyvät työskentelemään hyvinvointisi puolesta.
 • Tähän valittiin neljä eniten tutkittua ja tehokkainta bakteerikantaa.
 • Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita.
 • Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita.
 • Kapselit on valmistettu kasvikuidusta, joten tuote sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

Lisäsimme tuotteeseen myös sinkkiä, sillä se sopii hyvin yhteen maitohappobakteerin kanssa. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita.

Tuotteemme valmistetaan ja pakataan Suomessa.

 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän maitohappobakteerikapseleita.

Kevennä oloasi ja tilaa laadukas maitohappobakteeri:

1 PURKKI
24,90 €
Hinta normaalisti 39,90 €
 • ✅ Riittää 60 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 38 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Tutkitusti maitohappobakteereiden käyttö tukee hyvää vastustuskykyä, ja siksi olenkin syönyt niitä päivittäin jo pidemmän aikaa.

Nyt olen kuitenkin erityisen tyytyväinen siitä, että Nordic Glow'lta voin tilata tuotteet suoraan kotiin – niin helppoa ja käytännöllistä! Jokainen säästetty minuutti on tärkeä, ja siksi olen onnellinen siitä, että Nordic Glow ymmärtää nykyihmisen tarpeita ja tukee kiireistä elämäntyyliä.

Ruoankin saa nykyään kotiinkuljetuksella – miksi ravintolisien pitäisi olla poikkeus?

Tyytyväinen maitohappobakteerin käyttäjä

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n maitohappobakteerin?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös maitohappobakteeria. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutunut toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii. Valitsimme neljä tehokkainta ja tutkituinta bakteerikantaa ja muodostimme niistä hehkuvan hyvän tuotteen.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n maitohappobakteerista – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-iconEn halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-iconOnko tämä verkostomarkkinointia?

  Ei ole.

 • q-iconHaluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-iconMietin, onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100% puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-iconMillä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-iconOlen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

 • q-iconOnko tuotteessa inuliinia? Se aiheuttaa minulle vatsakipuja.

  Ei ole. Emme lisää tuotteisiin mitään ylimääräistä.

 • q-iconMinulla on maitoallergia. Voinko käyttää maitohappobakteeria?

  Kyllä voit. Maitohappobakteerit eivät sisällä lainkaan maitoa tai maidon proteiineja.

 • q-iconOlen vegaani ja tiedän, että jossain tuotteissa on eläinperäistä gelatiinia (liivate). Sisältääkö tämä tuote jotain eläinperäistä?

  Ei sisällä ja siksi tämä maitohappobakteeri sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 • q-iconSeuraan FODMAP-ruokavaliota. Sisältääkö tämä jotain hiilihydraatteja, joita en voi syödä?

  Ei sisällä vaan tuote sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 • q-iconHaluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää. 

 • q-iconMiksi tilaisin teiltä, kun voin hakea vaikka apteekista maitohappobakteereita?

  Voit käydä hakemassa maitohappobakteereita myös apteekista tai terveyskaupoista. Varmista ostaessa, että ne ovat tarpeeksi tehokkaita ja sisältä useita bakteerikantoja niin niistä on varmasti apua.

  Jos epäilet tuotteen toimivuutta, voit aina tehdä ”maitotestin” ja katsoa, ovatko bakteerit oikeasti toimivia.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.