”Sairastelu veti sängyn pohjalle jatkuvasti”

Vastustuskykysi on päivittäin koetuksella: älä anna sen nujertaa sinua.

Lue, miten voit parantaa vastustuskykyä ja hyvinvointiasi jo 2 tunnissa!

Tuntuuko sinusta, että olet jatkuvasti sairaana, vatsasi ei toimi ja vastustuskykysi on heikolla tolalla? Oletko jo testannut kaikki tuotteet, jotka lupaavat parantaa vastustuskykyäsi, saamatta kuitenkaan tuloksia?

Vastustuskykyyn vaikuttavat monet asiat, esimerkiksi stressi, ruokavaliosta saamasi ravintoaineet, huono unenlaatu ja ruoansulatuselimistön terveys. Hyvä vastustuskyky tarkoittaa, että elimistösi kykenee vastaamaan päivittäisiin haasteisiin, joita elämässä tulee vastaan. Niitä ovat esimerkiksi virukset ja bakteerit sekä epäpuhdas ilma.

Vastustuskykyä voi parantaa eri keinoin. Useimmat niistä aktivoivat immuunijärjestelmääsi, mutta eivät kuitenkaan pysyvästi vahvista sitä.

Nordic Glow EpiCor vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja sen teho on kliinisesti testattu ja todistettu. Vastustuskyvyn vahvistamisen lisäksi se tuo arkeesi lisää energiaa ja parantaa stressinsietokykyäsi.

"Näin 51v tarvitsen vastutuskyvylle apuvoimia ja siksi tilaan tätä tuotetta"

Mitä vastustuskyky oikeastaan tarkoittaa ja miten sitä voi parantaa?

Immuunijärjestelmä koostuu soluista, kudoksista ja elimistä, jotka työskentelevät yhdessä ja suojelevat kehoa. Vastustuskyvyn lisäksi immuunijärjestelmässä on tärkeä rooli stressinsietokyvyn ja energisen olon ylläpitämisessä.

Vahva immuunijärjestelmä torjuu arjessa kehoasi kuormittavat virukset ja bakteerit. Nordic Glow EpiCor vahvistaa tutkitusti immuunijärjestelmääsi ja auttaa sinua siten pysymään terveenä ja energisenä.

Tuotteensisältämät ainesosat ovat kliinisesti testattuja ja niiden on todistettu tukevan vahvaa immuunijärjestelmää ja siten hyvää vastustuskykyä. Lisäksi Nordic Glow EpiCor tukee myös ruoansulatusjärjestelmän terveyttä, joka on myös yhteydessä hyvään vastustuskykyyn.

"Hintansa väärti. Tilaan uudestaan ja uudestaan. Suosittelen muillekin!"

Miksi käyttäisin Nordic Glow EpiCoria ja sopiiko se minulle?

Nordic Glow EpiCor tukee vastustuskykyäsi aktivoimalla antioksidanttien tuotantoa ja luonnollisia tappajasoluja. Luonnolliset tappajasolut ovat veren valkosoluja, joiden tehtävä on tuhota esimerkiksi tartunnan saaneita soluja.

Se toimii myös prebioottina ja edistää siten hyödyllisten bakteerien toimintaa vatsassasi.

Tiesitkö, että 70 % immuunijärjestelmän soluista sijaitsee vatsassa?

Säännöllisesti käytettynä Nordic Glow EpiCor auttaa seuraavilla tavoilla:

 • Aktivoi kehon immuunijärjestelmän solujen toimintaa
 • Tukee ruoansulatuselimistön ja vatsan terveyttä ja vahvistaa siten vastustuskykyä
 • Auttaa kehoa taistelemaan ympäristöstä tulevia viruksia ja bakteereita vastaan
 • Parantaa stressinsietokykyä
 • Pitää energiatasosi hyvänä ja tuo siten lisää puhtia arkeesi
 • Tukee hyödyllisten bakteerien toimintaa erityisesti vatsassa

EpiCorin on todettu vaikuttavan jo 2 tunnin sisällä sen nauttimisesta!

Tällainen on Nordic Glow EpiCor -ravintolisä:

 • Tuotteen vaikuttava aine on tutkittu ja turvallinen fermentaatti (Saccharomyces cerevisiae fermentaatti), joka vahvistaa vastustuskykyä ja aktivoi kehon immuunijärjestelmän solujen toimintaa.
 • Ei sisällä laktoosia eikä gluteenia.
 • Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa.
 • Sopii kasvissyöjille.
 • On tutkittu ja turvallinen, kliinisesti testattu ravintolisä.
 • Valmistettu ja pakattu Suomessa.
 • Vastustuskyvyn parantamisen lisäksi parantaa stressinsietokykyä ja auttaa sinua pysymään virkeänä ja energisenä.

Nordic Glow EpiCor sisältää proteiinia, kuitua, polyfenoleja, vitamiineja, aminohappoja sekä betaglukaania, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä.

Sännöllisesti käytettynä se aktivoi kehon vastustuskykyä ja immuunijärjestelmän solujen toimintaa, ja vahvistaa siten vastustuskykyäsi. Tuotteen teho on todistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa.

Tuote sopii myös herkkävatsaiselle, sillä siinä ei ole käytetty turhia lisä- ja pintakäsittelyaineita.

Tuote on valmistettu ja pakattu Suomessa.

Miten Nordic Glow EpiCor on syntynyt?

1800-luvulla C.W. Bloomhall työskenteli nuorena poikana maatilalla. Siellä hän huomasi, että ne tilan eläimet, joille syötettiin hapanmaidolla fermentoituja ruoantähteitä, olivat terveempiä kuin muut eläimet, joille syötettiin yksinkertaisia jyviä.

Noin 50 vuotta myöhemmin hän perusti yrityksen, joka tarjosi fermentoitua ruokaa eläimille. Hän käytti ruoan tuotannossa ainutlaatuista fermentointiprosessia.

Vaikka yritys tuotti ruokaa eläimille, vuonna 1998 yrityksen johto huomasi, että yrityksessä työskentelevät tehdastyöntekijät, jotka altistuivat hiivaviljelmille, olivat huomattavasti vähemmän aikaa sairaslomalla, kuin yrityksen toimistotyöntekijät.

Tämän havainnon jälkeen yrityksessä tehtiin tutkimus, jolla vahvistettiin havainto, että hiivaviljelmille altistuvilla tehdastyöntekijöillä oli vahvempi vastustuskyky.

Tämän jälkeen yritys päätti kehittää uuden, luonnollisen ja fermentoidun tuotteen, joka parantaisi ihmisten vastustuskykyä. Kliinisten tutkimusten jälkeen EpiCorin tarina alkoi ja yhdiste patentoitiin.

EpiCor on luonnollinen tuote, joka sisältää proteiinia, kuitua, polyfenoleja, vitamiineja, aminohappoja sekä betaglukaania, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä parantaen vastustuskykyä ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Nopeavaikutteinen ja kotimainen Nordic Glow EpiCor alkaa toimia jo alle kahden tunnin sisällä kapselin nauttimisesta.

 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki riittää sinulle 30 päiväksi. Sisältää 60 kapselia. Syöt 2 kapselia päivässä.

Huolehdi vastustuskyvystäsi - vaikutus jo 2 tunnissa ja tilaa EpiCor -ravintolisä:

KAMPANJA PÄÄTTYY:

1 PURKKI
24,90 €
Hinta normaalisti 39,90 €
 • ✅ Riittää 30 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 38 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa
4 PURKKIA
49,90 €
Normaalisti 159,60 €
 • ✅ Riittää 120 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 69 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

"Meillä koko perhe syö kapselin päivässä"

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös Kaunis iho-tuotetta. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Eikä tärkeimpiä ravintoaineitakaan ole juuri nimeksikään, että tuote voisi tehota. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutunut toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii. Valitsimme tuotteeseen kaikki viisi tärkeintä ravintoainetta, joita jokaisen yli 40-vuotiaan suomalaisen naisen iho kaipaa.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow Epicor -tuotteesta – tässä muutamia vastausten kanssa:

En halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

Mitä Nordic Glow Epicor sisältää?

Tuotteen vaikuttava aine on tutkittu ja turvallinen fermentaatti (Saccharomyces cerevisiae fermentaatti), joka vahvistaa vastustuskykyä ja aktivoi kehon immuunijärjestelmän solujen toimintaa.

Nordic Glow EpiCor® ei sisällä laktoosia tai gluteenia, sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa. Tuote sopii kasvissyöjille. Se on valmistettu ja pakattu Suomessa.

Ainesosat: EpiCor® (Saccharomyces cerevisiae fermentaatti), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, riisijauho

Haluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

Sisältääkö EpiCor hiivaa?

EpiCorin yksi lähtöaineista on hiiva, joten fermentointiprosessin jälkeen tuote sisältää jonkin verran hyödyllistä, epäaktiivista hiivaa. Tuotteen sisältämä epäaktiivinen hiiva ei ole yhteydessä esimerkiksi hiivatulehduksiin ja sen turvallisuus ja hyödyt ovat testattuja.

Millä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Myös lompakkopalvelut, kuten Pivo ja MobilePay käyvät. Maksunvälittäjämme on Bambora.

Olen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

Sopiiko EpiCor herkkävatsaiselle?

Kyllä! Nordic Glow EpiCor ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa. Emme ole käyttäneet turhia lisä- ja pintakäsittelyaineita, jotta tuote sopisi myös herkkävatsaiselle.

Miten Nordic Glow Epicor eroaa muista vastustuskykyä parantavista tuotteista?

Nordic Glow EpiCorin on kliinisesti tutkittu vahvistavan immuunijärjestelmää monilla eri tavoilla. Tuote tukee vastustuskykyäsi aktivoimalla antioksidanttien tuotantoa ja luonnollisia tappajasoluja.

Luonnolliset tappajasolut ovat veren valkosoluja, joiden tehtävä on tuhota esimerkiksi tartunnan saaneita soluja. Nordic Glow EpiCor toimii myös prebioottina ja edistää siten hyödyllisten bakteerien toimintaa vatsassasi.

Tiesitkö, että 70 % immuunijärjestelmän soluista sijaitsee vatsassa?

Kun useimmat vastaavat tuotteet vain väliaikaisesti stimuloivat immuunijärjestelmän toimintaa, EpiCor tukee vastustuskyvyn vahvuutta ja terveyttä pitkäjänteisesti. Siten immuunijärjestelmä pysyy optimaalisessa tilassa päivä toisensa jälkeen ja kykenee vastustamaan kehoa kuormittavia viruksia ja bakteereita.

Mitä hyötyä EpiCorista on?

Nordic Glow EpiCor vahvistaa immuunijärjestelmää kliinisesti tutkituilla tavoilla. Pysyt terveempänä, kun kehosi kykenee taistelemaan viruksia ja bakteereita vastaan.

Lisäksi tuotteen sisältämät ainesosat parantavat stressinsietokykyäsi ja ylläpitävät energiatasoasi, sillä immuunijärjestelmässä on myös iso rooli niiden toiminnassa. EpiCorin sisältämät prebiootit parantavat myös vatsan ja ruoansulatuselimistön terveyttä.

Mitä tarkoitetaan immuunijärjestelmällä ja vastustuskyvyllä?

Immuunijärjestelmä koostuu soluista, kudoksista ja elimistä, jotka tekevät yhdessä töitä suojellakseen kehoasi viruksilta, bakteereilta, stressiltä ja muulta arjen kuormitukselta. Jopa 70 % immuunijärjestelmän soluista sijaitsee vatsassa.

Nordic Glow EpiCor vahvistaa näiden solujen, kudoksien ja elimien toimintaa kliinisesti testatun fermentaatin avulla, jotta kehosi toimii optimaalisesti kaikissa tilanteissa. Immuunijärjestelmän toiminta voi heiketä virusten ja bakteerien vuoksi, mutta myös stressi, univaje ja heikko ruokavalio vaikuttavat immuunijärjestelmään ja vastustuskykyyn.

Haluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?

Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 4-7 arkipäivää. 

Ovat tuotteen kotimaisia vai missä ne valmistetaan?

Kyllä ovat! Tuotteet valmistetaan Suomessa!

Onko tämä verkostomarkkinointia?

Ei ole. Olemme ihan normaali yritys, joka myy hyvinvointituotteita naisille.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.