"Kesäloma auringossa tai yksi talven aurinkoloma ei riitä kattamaan koko pimeän kauden D-vitamiinitarvetta."

Voisitkohan sinäkin hyötyä tehokkaasta ja laadukkaasta D-vitamiinista?

Miksi D-vitamiinin saanti on niin tärkeää? 4 asiaa, jotka jokaisen pitäisi tietää:

D-vitamiini on ystävämme, jota aurinko auttaa meitä tuottamaan. Sitä syntyy, kun iho altistuu auringonpaisteelle. Suomessa saamme siis nauttia luonnollisesta D-vitamiinista kesäkaudella, jolloin auringonpaistetta on tarpeeksi sen syntymiseen.

Tämän lisäksi tietysti D-vitamiinia saadaan ruuasta. Erityisesti villikalat ovat sille hyvä lähde. Joihinkin ruokiin myös lisätään D-vitamiinia niiden ravintoarvojen parantamiseksi.

Meille suomalaisille D-vitamiini on erityisen tärkeä kesäkauden ulkopuolella. Myös kesällä sitä kannattaa nauttia, jos ei vietä aikaa auringossa ja ruokavaliosta sitä ei tule säännöllisesti.

Lähes jokaisen tulisi syödä D-vitamiinia alkusyksystä alkukesään, sillä D-vitamiinia ei voi varastoida kehoon tarpeeksi vaan sitä pitää saada tasaisesti.

 • D-vitamiini säätelee elimistön immuunijärjestelmää eli on välttämätön sen normaalille toiminnalle. Tutkimuksissa D-vitamiinin puute on liitetty heikentyneeseen puolustusjärjestelmään. Siksi on tärkeää huolehtia D-vitamiinista erityisesti flunssakausien aikana.
 • D-vitamiini vaikuttaa hormonitasapainoon. Elimistön kaikki hormonit (kuten kortisoli, insuliini, kilpirauhashormonit, sukupuolihormonit) toimivat kiinteässä yhteydessä toisiinsa ja ongelmat jossakin niistä johtavat pidemmällä aikavälillä epätasapainoon myös muissa hormoneissa.
 • Lisäksi D-vitamiini on tärkeää luuston ja lihasten ihanteellisen toiminnan kannalta.
 • Suomessa naiset kärsivät D-vitamiinin puutoksesta enemmän kuin miehet. Erityisesti työikäiset ja vähän liikkuvat ovat riskiryhmässä.

Olen syönyt D-vitamiinia säännöllisesti jo pitkän aikaa, ja ihmettelen vain sitä, että miksi sen tärkeydestä ei puhuta enempää ja kovempaan ääneen? Suomessa on aurinkoista niin vähän aikaa vuodesta, että aivan jokaisen pitäisi syödä D-vitamiinia ravintolisänä.

Koen itse, että D-vitamiinilisän säännöllinen syöminen auttaa yleisessä jaksamisessa, tukee vastustuskykyä ja hillitsee myös atooppista ihoani – ja näistä on myös tutkimusnäyttöä!

Suosittelen ehdottomasti aloittamaan D-vitamiinilisän syömisen heti, jos et vielä ole aloittanut.

Sara

Näin käytät D-vitamiinia turvallisesti ja varmistat, että saat kaiken hyödyn irti syömällä kapseleita:

D-vitamiini kannattaa nauttia ruuan kanssa, sillä se tarvitsee rasvaa imeytyäkseen kunnolla. Ruokamäärän ei tarvitse olla suuri vaan esimerkiksi aamupalan keskellä on hyvä aika ottaa kapseli. Tyhjään vatsaan kapselia ei siis kannatta ottaa.

D-vitamiinia ei myöskään voi syödä varastoon suuria määriä vaan sitä tärkeämpää on tasainen kapseleiden syöminen.

Jos unohdat jonain päivänä syödä kapselin niin älä ota seuraavana päivänä kahta kapselia vaan jatka yhden kapselin syömistä päivittäin. Sama koskee pidempiäkin taukoja. Vajetta ei voi korvata syömällä yhtenä päivänä useita kapseleita.

Näin testaat onko käyttämäsi D-vitamiini varmasti toimiva

Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Saatavilla on monenlaisia tuotteita ja tässä on tärkeimpiä kriteerejä, joilla voit varmistaa, että tuote on oikeasti hyvä ja toimiva:

 • Tuote on D3-vitamiinia, ei D2-vitamiinia. Juuri D3-vitamiini tarjoilee kaikki ne terveyshyödyt, joita D-vitamiinista halutaan.
 • Ei sisällä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai makeutusaineita, jotka voivat ärsyttää vatsaa tai olla muuten epäsopivia omalle keholle.
 • Tuotetta ei ole valmistettu kyseenalaisesti: suurin osa markkinoilla olevista D-vitamiineista on valmistettu lampaan villaa prosessoimalla, mutta meidän tuotteemme on täysin kasviperäinen.
 • Ei sisällä inuliinia tai muita FODMAP-hiilihydraatteja. Monelle erityisesti inuliini aiheuttaa vatsaongelmia.

Syy siihen, miksi pidämme omaa D-vitamiiniamme parhaana ja luotettavimpana:

Me Nordic Glow'lla suunnittelimme D-vitamiinimme niin, että se sopii mahdollisimman hyvin suomalaisille naisille. Tätä tuotetta voi syödä myös raskaana ollessa.

Meille on tärkeää, että tuote ei sisällä turhia ja ylimääräisiä lisä-, väri- tai täyteaineita, ja että tuote on valmistettu mahdollisimman laadukkaista ainesosista. Kaikki tuotteemme myös valmistetaan ja pakataan Suomessa.

Suurin osa markkinoilla olevista D-vitamiineista on valmistettu lampaan villaa prosessoimalla, mutta meidän tuotteemme on täysin kasviperäinen.

 • Todella tehokas: tuotteessa on 50μg täysin kasviperäistä D3-vitamiinia. Tämä riittää keskimäärin takaamaan riittävän saannin.
 • Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia; eikä sokeria, suolaa, soijaa tai makeutusaineita.
 • Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita.
 • Kapselit on valmistettu kasvikuidusta, joten tuote sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että ravintolisien täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita.

Meidän D-vitamiinimme sopii myös vegaaneille, kasvissyöjille, keliaakikoille, maitoallergikoille...

Tiesitkö, että normaalisti D3-vitamiini valmistetaan lampaasta? Kyllä. Tarkemmin sanottuna se valmistetaan lampaan villaa prosessoimalla, kunnes siitä irtoaa rasvamaista massaa.

Se prosessoidaan kapseliksi, jonka sitten syöt. Nam! Tai... yök.

Kun kuulin tästä ensimmäisen kerran, päätin että löydän jonkun toisen ratkaisun. Etsinnän lopputuloksena syntyi Nordic Glow D3-vitamiini, joka on täysin kasviperäinen.

Sopii myös monille erikoisruokavalioita noudattaville, kuten vegaaneille ja kasvissyöjille, mutta myös keliaakikoille, FODMAP-ruokavaliota noudattaville ja herkkävatsaisille, sillä tuote ei sisällä turhia täyte-, lisä- tai väriaineita.

Jokaisen olisi ruokavaliosta huolimatta tärkeää syödä D-vitamiinilisää erityisesti pimeään vuodenaikaan, sillä riittävä D-vitamiininsaanti muun muassa tukee yleistä jaksamista ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Siksi meille oli tärkeää luoda tuote, joka sopii mahdollisimman monelle.

 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän D-vitamiinia.

Oletko valmis huolehtimaan itsestäsi ja kokeilemaan tätä D-vitamiinia?

1 PURKKI
24,90 €
 • ✅ Riittää 60 päiväksi
6 PURKKIA
149,40 €
 • ✅ Riittää 360 päiväksi

Olen syönyt D-vitamiinia jo monta vuotta, ja en ole koskaan flunssassa. Uskon, että terveellisten elämäntapojen lisäksi juuri riittävä D-vitamiinin saanti tukee vastustuskykyäni.

Tyytyväinen D-vitamiinin käyttäjä

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n D-vitamiinin?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös D-vitamiinia. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutunut toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii. Lisäksi D-vitamiinimme on 100 % kasviperäinen ja sopii näin myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n D-vitamiinista – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-iconEn halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-iconOnko tämä verkostomarkkinointia?

  Ei ole.

 • q-iconHaluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-iconMietin, onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100% puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-iconMillä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-iconOlen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

 • q-iconOnko tuotteessa inuliinia? Se aiheuttaa minulle vatsakipuja.

  Ei ole. Emme lisää tuotteisiin mitään ylimääräistä.

 • q-iconMiksi tilaisin teiltä, kun voin hakea vaikka apteekista D-vitamiinia?

  Voit käydä hakemassa D-vitamiinia myös apteekista tai terveyskaupoista. Varmista ostaessa, että se sisältää varmasti tarpeeksi vitamiinia, että siitä on varmasti hyötyä.

  Suosittelemme myös varmistamaan ettei tuote sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai lisäaineita, jotka voivat aiheuttaa herkimmille oireita.

 • q-iconOlen vegaani ja tiedän, että jossain tuotteissa on eläinperäistä gelatiinia (liivate). Sisältääkö tämä tuote jotain eläinperäistä?

  Ei sisällä ja siksi tämä D-vitamiini sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 • q-iconSeuraan FODMAP-ruokavaliota. Sisältääkö tämä jotain hiilihydraatteja, joita en voi syödä?

  Ei sisällä vaan tuote sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville.

 • q-iconHaluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää. 

 • q-iconSyö vegaanisesti...onko totta, että tämä sopii vegaaneille? Normaalisti D-vitamiini on eläinperäinen...?

  Kyllä, voit syödä tätä D-vitamiinia! Tuote on täysin kasviperäinen, eikä siinä ole esimerkiksi eläinperäistä liivatetta, eikä mitään muutakaan eläinperäistä.

 • q-iconMitä eroa tällä apteekin D-vitamiineihin?

  Tässä ei ole mitään ylimääräistä, kuten useimmissa muissa D-vitamiini valmisteissa on. Monet tuotteet sisältävät esimerkiksi makeutusaineita, aromeita, emulgointiaineita ja erilaisia käsittelyaineita. 

 • q-iconOlen kuullut, että D-vitamiinin pitäisi olla öljypohjainen? Tässä tuotteessa ei ole mitään öljyä, miksi?

  Ei tarvitse olla öljypohjainen. Monet D-vitamiinit puhuvat, että ovat valmistettu esim. turskasta, mutta tarkemmin tuotekuvausta lukiessa selviää, että ne saavat D-vitamiinin kuitenkin pääosin lampaanvillasta. 

  Voin hyvällä omatunnolla suositella tätä tuotetta, jonka tehon voit helposti selvittää käymällä mittauttamassa D-vitamiiniarvot ennen käyttöä ja käytön jälkeen. 

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.