Jatka laadukkaan D-vitamiinin tilaamista – ja saat ne terveyshyödyt, joiden takia tilasit tuotteen alunperin.

On vain yksi tapa saada D-vitamiinista ne terveyshyödyt, joita lähdit tavoittelemaan tehdessäsi ensimmäistä tilausta... syömällä niitä. D-vitamiini ei varastoidu elimistöön, vaan sitä on saatava päivittäin.

Suomessa saamme D-vitamiinia auringosta vain ulkona vietettyinä, aurinkoisina kesäpäivinä, joten suurimman osan vuodesta on välttämätöntä nauttia D-vitamiinia purkista.

D-vitamiinin syömistä voikin verrata esimerkiksi kasvisten syöntiin: ei riitä, että söit vihanneksia ja hedelmiä viime viikolla, vaan terveenä pysyäksesi niitä täytyy syödä päivittäin. Sama koskee myös D-vitamiinia.

"Suomessa saamme D-vitamiinia auringosta vain ulkona vietettyinä, aurinkoisina kespäivinä. Suurimman osan vuodesta on siis välttämätöntä nauttia D-vitamiini purkista."

Lähes jokaisen tulisi syödä D-vitamiinia alkusyksystä alkukesään, sillä D-vitamiinia ei voi varastoida kehoon tarpeeksi vaan sitä pitää saada tasaisesti.

 • D-vitamiini säätelee elimistön immuunijärjestelmää eli on välttämätön sen normaalille toiminnalle. Tutkimuksissa D-vitamiinin puute on liitetty heikentyneeseen puolustusjärjestelmään. Siksi on tärkeää huolehtia D-vitamiinista erityisesti flunssakausien aikana.
 • D-vitamiini vaikuttaa hormonitasapainoon. Elimistön kaikki hormonit (kuten kortisoli, insuliini, kilpirauhashormonit, sukupuolihormonit) toimivat kiinteässä yhteydessä toisiinsa ja ongelmat jossakin niistä johtavat pidemmällä aikavälillä epätasapainoon myös muissa hormoneissa.
 • Lisäksi D-vitamiini on tärkeää luuston ja lihasten ihanteellisen toiminnan kannalta.
 • Suomessa naiset kärsivät D-vitamiinin puutoksesta enemmän kuin miehet. Erityisesti työikäiset ja vähän liikkuvat ovat riskiryhmässä.

Olen syönyt D-vitamiinia säännöllisesti jo pitkän aikaa, ja ihmettelen vain sitä, että miksi sen tärkeydestä ei puhuta enempää ja kovempaan ääneen? Suomessa on aurinkoista niin vähän aikaa vuodesta, että aivan jokaisen pitäisi syödä D-vitamiinia ravintolisänä.

Koen itse, että D-vitamiinilisän säännöllinen syöminen auttaa yleisessä jaksamisessa, tukee vastustuskykyä ja hillitsee myös atooppista ihoani – ja näistä on myös tutkimusnäyttöä!

Suosittelen ehdottomasti aloittamaan D-vitamiinilisän syömisen heti, jos et vielä ole aloittanut.

Sara

Tee nyt seuraava tilaus ja pian tuotteet tippuvat suoraan postilaatikkoosi

Muistatko, kun viime kerran lähdit metsästämään ravintolisiä terveyskaupasta tai apteekista?

Tilanteet ovat usein turha kuormitus jo muutenkin kiireiseen arkeen, ja siksi säästätkin nyt todella paljon aikaa ja vaivaa, kun tilaat suoraan tämän sivun kautta.

Tuotteet tulevat sinulle suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta sisään, eikä sinun tarvinnut edes laittaa kenkiä jalkaan missään vaiheessa! Omasta terveydestä huolehtiminen ei voisi olla tämän helpompaa.

 • Tuote on näppärästi suunniteltu ja toimitetaan suoraan kotiisi, postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ei enää reissuja postiin ja turhaa jonotusta.
 • Litteän muotoilun ansiosta purkki on helppo ottaa mukaan matkoille, koska se sujahtaa laukkuun helposti eikä vie tilaa normaalin purkin tavoin.
 • Saat 100 % puhtaan D-vitamiinin, jonka valmistuksessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
 • Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, kun tilaat tuotteet tämän tarjoussivun kautta, etkä jätä asiaa tehtävälistalle roikkumaan.
 • Toimitamme tuotteen sinulle kotiin asti: postiluukusta sisään tai postilaatikkoon.
 • Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän D-vitamiinia.

Jatka itsestäsi huolehtimista ja tilaa uusi erä laadukkasta D-vitamiinia:

1 PURKKI
16,90 €
Hinta normaalisti 24,90 €
 • ✅ Riittää 60 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 32 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa
6 PURKKIA
49,90 €
Normaalisti 149,40 €
 • ✅ Riittää 360 päiväksi
 • ✅ ALENNUKSESI 67 %
 • ✅ Säästät 6,90 € toimitusmaksussa

Saat 100% tyytyväisyystakuun 2 viikoksi.

Jos et ole tyytyväinen tähän tuotteeseen, hyvitämme sinulle tilauksesi hinnan. Otat vain meihin yhteyttä ja neuvomme sinut eteenpäin. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä, emmekä vaadi selityksiä.

Saat myös 100% puhtaustakuun.

Kaikki tuotteemme ovat 100% puhtaita ja sisältävät sitä, mitä nimessä sanotaan. Emme käytä turhia täyteaineita, lisäaineita, säilöntäaineita tai käsittelyaineita.

Miksi luottaisit juuri meihin ja valitsisit Nordic Glow'n D-vitamiinin?

Olemme pieni suomalainen tiimi, jonka intohimona on tuoda lisää hyvinvointia naisten elämään. Tuotteemme ovat aitoja ja puhtaita ja sisältävät vain sen mitä nimessä lukee.

Tämä lupaus koskee myös maitohappobakteeria. Olet ehkä käynyt apteekissa tai terveyskaupassa tuijottamassa hyllyä, jossa on kymmeniä samanlaisia purkkeja ja miettinyt, minkä niistä valitset? Me ainakin olemme ja siksi olemmekin tässä.

Olemme omin silmin nähneet, kun lupaavalta näyttänyt tuote on kannettu kotiin ja vasta siellä huomattu pienellä teksti kaikista täyteaineista ja lisäaineista. Tylsää.

Useammin kuin kerran olemme myös joutunut toteamaan, ettei tuotteesta ole mitään hyötyä. Todennäköisesti kaikki lisäaineet ovat jopa olleet oireita ärsyttäviä, varsinkin herkkävatsaiselle.

Siksi halusimme luoda tuotteen, joka oikeasti toimii. Valitsimme neljä tehokkainta ja tutkituinta bakteerikantaa ja muodostimme niistä hehkuvan hyvän tuotteen.

Olemme saaneet paljon kysymyksiä Nordic Glow'n D-vitamiinista – tässä muutamia vastausten kanssa:

 • q-icon"Hei! Mietin tilaamista, mutta en halua sitoutua jatkuviin lähetyksiin. Sitoudunko sellaiseen, jos tilaan tuotteen teiltä?"

  Et sitoudu. Saat tämän tilaamasi tuotteen ja jos tilasit muita tuotteita, myös ne. Et sitoudu mihinkään kestotilauksiin, jäsenyyksiin tai muihin hämäräkuvioihin.

 • q-icon"Moi. Onko tämä verkostomarkkinointia?"

  Ei ole.

 • q-icon"Hei.Haluaisin tietää teistä lisää. Missä päin toimitte? Onko teillä myymälää?"

  Meillä on toimisto Helsingin keskustassa ja varasto Tuusulassa. Meillä ei ole myymälää, koska se toisi lisäkuluja, jotka näkyisivät tuotteiden hinnassa. Myymme mieluummin suoraan netin kautta.

 • q-icon"Moikka! Mietin, että onko tässä tuotteessa gluteenia tai hiivaa?"

  Ei ole. Tuotteemme ovat 100 % puhtaita, eikä niissä käytetä mitään turhia täyteaineita, käsittelyaineita tai lisäaineita.

 • q-icon"Millä tavoilla voin maksaa tilaukseni? Tilataanko tämä laskun kautta vai voiko maksaa ihan verkkopankissa?"

  Voit maksaa tilauksen verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla. Maksunvälittäjämme on Bambora.

 • q-icon"Hei! Olen tekemässä tilausta ja mietin, että onko minulla jokin takuu tähän tilaukseen?"

  Kyllä! Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla tuotetta. Jos et koe tuotetta omaksesi, laita meille viestiä ja ohjeistamme sinua, kuinka saat rahasi takaisin.

 • q-icon"Onko tuotteessa inuliinia? Se aiheuttaa minulle vatsakipuja."

  Ei ole. Emme lisää tuotteisiin mitään ylimääräistä.

 • q-icon"Moikka! Haluan käyttää tuon kaksi yhden hinnalla -tarjouksen. Miten ja milloin saan tuotteet?"

  Tuotteet toimitetaan sinulle postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Ne tulevat normaalin arkipostin mukana. Toimituksessa kestää yleensä 2-5 arkipäivää. 

 • q-icon"Hei. Miksi tilaisin teiltä, kun voin hakea vaikka apteekista D-vitamiinia?"

  Voit käydä hakemassa D-vitamiinia myös apteekista tai terveyskaupoista. Varmista ostaessa, että ne ovat tarpeeksi tehokkaita, eivätkä sisällä turhia täyte-, lisä- tai säilöntäaineita.

Haluatko kysyä jotain meiltä?

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@nordicglow.fi tai laittaa viestiä chatin kautta.

Chat aukeaa oikeasta sivupalkista.