Hei 8 viikkoa -osallistuja!

Hyödynnä tarjous laadukkaista ravintolisistä ja saat vähintään 50 % alennuksen koodilla 8VIIKKOA

Maitohappobakteeri

Kiinnostaako tehokas ja laadukas maitohappobakteeri? "Kärsin vatsan turvotuksesta, ummetuksesta ja muista vatsaoireista koko elämäni, kunnes aloin syödä maitohappobakteereita. Tilanne on parantunut huomattavasti, ja nyt syön niitä joka ikinen päivä." Tuote on suunniteltu niin, että se sopii erinomaisesti heille, joiden vatsa on niin herkkä, että täyteaineetkin voivat aiheuttaa oireita. Tuotteemme valmistetaan ja pakataan Suomessa.

39.90 

Omega 3

Kiinnostaako puhdas ja tehokas omega-3? Hyvät omega-3-rasvahapot auttavat pitämään rasva-aineenvaihdunnan toimivana, huoltavat limakalvoja, vähentävät ihon kuivumista ja vanhenemismuutoksia sekä vähentävät matala-asteista tulehdusta.

29.90 

Magnesium Plus

Moni kokee nukkuvansa ja palautuvansa paremmin magnesiumin avulla. Tähän tuotteeseen valittiin neljä erilaista magnesiumin muotoa, jotta sen teho olisi mahdollisimman hyvä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän magnesiumia.

24.90 

Epicor

Paranna vastustuskykyä ja hyvinvointiasi jo 2 tunnissa! Nordic Glow EpiCor vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja sen teho on kliinisesti testattu ja todistettu. Vastustuskyvyn vahvistamisen lisäksi se tuo arkeesi lisää energiaa ja parantaa stressinsietokykyäsi. EpiCorin on todettu vaikuttavan jo 2 tunnin sisällä sen nauttimisesta!

19.90 

Kirkas näkö

Kirkas näkö -ravintolisä sisältää kliinisesti testatut ravinteet. Ikääntyessä sekä päivittäisen rasituksen takia silmiin ja näkökykyyn voi tulla monenlaisia oireita. Ne eivät liity pelkästään näkökyvyn heikkenemiseen, vaan silmät voivat olla myös kuivat, ärtyneet ja punoittavat. Se on suunniteltu yli 30-vuotiaille ylläpitämään näkökykyä, hoitamaan kuivia ja ärtyneitä silmiä sekä antamaan silmille tarpeelliset ravinteet optimaalista näkökykyä varten.

23.50 

C-vitamiini Plus

Kaipaatko lisää piristystä päivään? Tämä plus-laatuinen tehokas C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja parantaa vastutuskykyä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän C-vitamiinia.

24.90 

Saccharomyces boulardii

Oletko lähdössä matkalle? Moni tuntee Saccharomyces boulardii -tuotteen juuri ulkomaan matkoilla käytettävänä tuotteena joka huolehtii vatsan ja suoliston hyvinvoinnista. Tämä valmiste on suunniteltu niin, että Boulardii lisääntyy nopeasti suolessa, mutta toisin kuin maitohappobakteerit, se ei jää pysyväksi asukiksi suoleen vaan häviää jo muutamassa päivässä suolesta, kun valmisteen käyttö lopetetaan. Lisäksi se on niin vahva, että se ei kuole antibioottikuurin aikana vaan pystyy toimimaan normaalisti siitä huolimatta ja siten tukemaan suoliston hyvinvointia. Syöt päivittäin vain 2 kapselia, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa.

19.90 

Rauta Plus

Moni nainen Suomessa kärsii raudan puutteesta, mikä voi aiheuttaa väsymystä ja heikentyneen vastustuskyvyn. Ottamalla rautaa ravintolisänä voi saada lisää energiaa, ehkäistä väsymystä ja parantaa vastustuskykyä. Tämä valmiste on suunniteltu niin, että saat raudan lisäksi tärkeät raudan imeytymistä auttavat ravinteet. Ne ovat C-vitamiini, B12-vitamiini ja B9-vitamiini. Lisäksi valikoimme kapselin, josta rauta purkautuu elimistöön hiljakseen. Näin varmistamme parhaan mahdollisen imeytymisen. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, jotka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän rautaa.

15.90 

Multi B-vitamiini Plus

Tämä plus-laatuinen tehokas Multi B-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja parantaa vastutuskykyä. Tuote on tehokas yhdistelmä hyvin imeytyviä B-vitamiinin muotoja. Et tarvitse tämän lisäksi muita B-vitamiinivalmisteita. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita. Syöt päivittäin vain yhden kapselin, joka on helppo ottaa lasin vettä kanssa. Yksi purkki antaa sinulle 60 päiväksi tarvittavan määrän B-vitamiineja.

22.90