5 syytä syödä maitohappobakteereita

Oletko sinäkin kuullut maitohappobakteereista ja ymmärtänyt, että ne ovat tärkeitä, terveydelle edullisia ja hyvinvointia tukevia, mutta on vielä vähän epäselvää, miksi niitä oikeastaan pitäisi syödä?

Hämmennys on monelle tuttua, sillä maitohappobakteereista kuulee ja näkee nykyään paljon, mutta mistä oikeastaan on kyse?

Ravitsemusterapeutin viisi syytä syödä maitohappobakteereja

1. Maitohappobakteereilla on immuunipuolustusta vahvistava ja ylläpitävä vaikutus.

Niiden avulla ehkäiset sairastumista flunssaan, vatsatautiin ja muihin pöpöihin.

Suoliston hyvinvointi on vahvasti yhteydessä vastustuskykyyn, joten suoliston bakteerikantaa vahvistamalla tehostat myös vastustuskykyäsi.

2. Maitohappobakteerien käyttö voi vähentää atopia- ja allergiaoireilua puolustusjärjestelmän toiminnan tukemisen kautta.

Moni atooppisesta ihottumasta ja erilaisista allergisista oireista kärsivistä onkin saanut apua oireisiinsa syömällä säännöllisesti laadukkaita, useaa kantaa sisältäviä maitohappobakteereita.

3. Maitohappobakteereista on hyötyä vatsavaivoihin.

Jos kärsit turvotuksesta, ummetuksesta, ripulista tai ilmavaivoista, voit saada apua maitohappobakteereista.

Suoliston häiriötilat tulisi ottaa vakavasti, etenkin jos ne jatkuvat pidempään. Yksi tapa saada niihin helpotusta on parantaa bakteerikantaa.

4. Maitohappobakteerit myös vähentävät tulehdusta

ja niillä on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia suun ja ienten terveyteen, mikä taas osaltaan vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Suolisto on hyvin keskeinen elin, jonka kunto vaikuttaa suuresti moniin muihin elimiin ja elinjärjestelmiin.

5. Maitohappobakteerit vahvistavat suoliston bakteerikantaa.

ja siksi niitä suositellaan syötävän ulkomaanmatkojen aikana. Bakteerikantaa kannattaa aloittaa vahvistamaan hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä, sillä se ei tapahdu yhdessä päivässä. Bakteerikantaa kannattaa vahvistaa myös matkan aikana, varsinkin jos on pidemmällä matkalla.

Facebook
WhatsApp
Email
 • Comment (10)
 • Milloin ja miten maitohappobakteerit tulisi ottaa, jos on paljon lääkkeitä? Aamulla vai illalla? Tyhjään mahaan vai ruoan kanssa? Voiko muita lääkkeitä tai vitamiineja ottaa samanaikaisesti?

 • Minä olen syönyt maitohappo tabletteja syksystä asti,,Aiemmin olin Välilä ripulilla välillä vatsa oli tosi tosi kovalla.sain käydä monesti pöntöllä
  Tämän vauvan takia .Ruokailun jälkeen oli turvotusta.Ruisleipä oli ihoa ”myrkkyä” vatsalle.Kun aloin ottamaan
  Maitohappo tapletin , aamulla ennen, aamupuuroa..
  Nyt vatsa on rauhoittunut ja turvotuskin hävinny ruokailun jälkeen.Kokeilin myös syödä vähän ruisleipää,,eikä tullut mitään oireita…en kylläkään syö sitä joka päivä,,en viellä uskalla.syödä.
  Lapsetkin saa maitohappo tapletit kun ovat
  kanssamme mökkeilemässä ja ovat pysyneet terveinä siellä ollessaan

 • Hyviä pointteja kaikki viisi. Itse käytän maitohappobakteeria aina matkoilla. En voisi lähteä ilman sitä mihinkään kauemmas.

  Pari lomaa on mennyt pilalle vatsataudin takia ja en sitä enää haluasi. Siksi syön ennen lomaa ja loman aikana aina maitohappobakteereja.

  • Moi Iia! Varsinkin kaukomatkoilla on tärkeää tukea suoliston bakteerikantaa maitohappobakteereilla, koska vieraan paikan bakteerikanta on meille aina uusi. Hienoa, että olet löytänyt maitohappobakteerit.

 • Meidän perheessä otetiin maitohappobakteeri käyttöön ja siihen loppui syksyiset flunssa. Ilmeisesti vastutuskyky sai siitä niin pajlon apua. Pari lasta kun pyörii päiväkodissa niin sieltä tulee helposti pöpöt mukana.

 • Olen huomannut apua vatsaongelmien kanssa maitohappobakteerista. Ennen tuli tosi paljon pöhötystä ruokailun jälkeen, mutta nyt se on vähentynyt selkeästi. On paljon kevyempi olo… suosittelen testaamaan, jos on samoja ongelmia

  • Hei! Tämä on meille useimmiten tullut palaute. Kiitos siitä myös sinulle. Noin se maitohappobakteeri tosiaan toimii. Usein iltapäivällä/iltaisin on vatsassa pieni pöhötys, josta voi maitohappobakteerilla päästä eroon.

Kommentoi kirjoitusta

Suosituimmat tuotteet

Hae sivulta

Ale!

Pure Biotics Slim

29.00  tai 29.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Slim

Painon pudottaminen on helpompaa, kun on apuna tehokas maitohappobakteeri. Pure Biotics Slim tarjoaa pitkän kehitystyön tuloksena parhaan yhdistelmän painonpudotuksen kannalta tärkeimpiä bakteerikantoja oikeassa suhteessa. Säännöllisesti käytettynä se auttaa parantamaan ruoansulatusta, kiihdyttämään aineenvaihduntaa, monipuolistamaan suoliston bakteerikantaa ja taistelemaan makeanhimoa vastaan. Pure Biotics Slim toimii erityisen hyvin minkä tahansa ruokavalion tukena, tasapainottamaan hyvien bakteerien määrää ruoansulatuselimistössäsi. Syö kaksi kapselia päivässä ennen ruokailua tyhjään vatsaan.

29.00  tai 29.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

27.00  tai 27.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

27.00  tai 27.00  / kuukausi

Pure Biotics Fiber

32.00  tai 32.00  / kuukausi

Pure Biotics Fiber

Vatsa toimii paremmin ja nälkä pysyy loitolla pidempään, kun apuna on hellävarainen ja tasapainottava kuitu. Pure Biotics Fiber on ainutlaatuinen yhdistelmä hellävaraisinta kuitua ja vatsan kuntoa tukevia rakennusaineita. Ota tuote avuksi palauttamaan vatsan toiminnan balanssi ja pitämään kylläisyyden tunnetta yllä pidempään. Pitkän kehitystyön tuloksena tuote ei aiheuta ikäviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta, kaasua tai vatsakramppeja. Huom! Kuitulisä tehostaa myös maitohappobakteerin toimintaa.

32.00  tai 32.00  / kuukausi
Ale!

Pure Biotics Strong

Pure Biotics Strong on suunniteltu vähentämään turvotusta. Säännöllisesti käytettynä se auttaa hillitsemään tai jopa poistamaan turvotuksen kokonaan. Pure Biotics Strong on laboratoriotasoinen ja vahva yhdistelmä tärkeimpiä maitohappobakteerikantoja. Yhden tuotteen valmistaminen vie viikkoja, kun bakteerit kasvatetaan huolella alusta loppuun jokaiseen kapseliin. Syö kaksi kapselia päivässä tyhjään vatsaan.

36.00  / kuukausi